Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 06:26:29
Strán: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 102 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater  (Prečítané 369497 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #1170 kedy: 16. Marec , 2012, 19:01:42 »

Dream Theater nie je zly... len uz stym fanatizmom prehanas jak Moslim s Islamom  ?§!. klidek
Zaznamenané

Im a little princess
strix aluco
nováčik
*
Príspevkov: 8

« Odpoveď #1171 kedy: 16. Marec , 2012, 19:34:26 »

tychto PANOV MUZIKANTOV   http://www.youtube.com/watch?v=EkF4JD2rO3Q

Toto ma dost vytaca, ked sa robi z hovna elita. PANI MUZIKANTI? Su to len vyborni remeselnici tvoriaci bezobsaznu hudbu bez pridanej hodnoty, ale niekomu to k stastiu asi staci. 
Zaznamenané
cham
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 77

« Odpoveď #1172 kedy: 16. Marec , 2012, 20:44:41 »

Spoza PC je kazdy tvrdas, ak mi niekto chce nieco osobne, mozeme sa stretnut zajtra v Majesticu, idem na americku prog. rock-metalovu legendu FATES WARNING ( pre kazdeho fanusika  prog. metalu povinnost ) a podebatovat o hudbe na urovni.
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #1173 kedy: 16. Marec , 2012, 21:54:40 »

Spoza PC je kazdy tvrdas, ak mi niekto chce nieco osobne, mozeme sa stretnut zajtra v Majesticu, idem na americku prog. rock-metalovu legendu FATES WARNING ( pre kazdeho fanusika  prog. metalu povinnost ) a podebatovat o hudbe na urovni.

tiez tam samozrejme budem, mozme sa kludne stretnut. urcite ta chcem vidiet, lebo si podla mna psychopat, minimalne tak posobis. no offence :)
« Posledná zmena: 16. Marec , 2012, 21:55:02 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
cham
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 77

« Odpoveď #1174 kedy: 16. Marec , 2012, 22:13:18 »

tiez tam samozrejme budem, mozme sa kludne stretnut. urcite ta chcem vidiet, lebo si podla mna psychopat, minimalne tak posobis. no offence :)

Diky . . . Bavím sa skvele  ale myslim, ze zajtra nas tam bude takych viacej  Bavím sa skvele.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1175 kedy: 16. Marec , 2012, 22:14:48 »

Diky . . . Bavím sa skvele  ale myslim, ze zajtra nas tam bude takych viacej  Bavím sa skvele.

no dobre, uz sa pozname a teraz hybaj mudrovat aj do inych tem  Na zdravie!
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #1176 kedy: 19. Marec , 2012, 12:37:14 »

inak nazdavam sa ze to vsetko zacalo tymi petrucciho anabolikami, odvtedy to je take masiarske cele
lol, ty si tiez kok  Bavím sa skvele
si vezmi len solo v metropolis - isty cas sme sa to s bambusom ucili, lebo ze kto je rychlejsi, a to su len hlupucke postupy, uplne bez akejkolvek invencie.

podla mna to tam bolo vzdy, pretoze nikto nikdy nema tolko invencie, aby prichadzal kazdu stotinu sekundy s originalnym momentom. vzdy je to jak dobry gulas - o spravnych pomeroch. mozes zahrat styri otrepane akordy a do nich dat novatorskym sposobom melodiu. alebo pomenit rytmiku. alebo tam najebat taku technikaliu, ze sa vsetci poseru. alebo vsetko dokopy, sice to nikto nebude pocuvat, ale mozes hrat na koncerte predkapelu protest the hero  Bavím sa skvele

a hlavne ToT je pre mna prave symbolom tej kvazimetalovej pozy, pretoze DT nikdy nebol uplne metal a zrejme si vsimli, ze metlaci ich dost pocuvaju, tak sa chceli zavdacit/nechali sa uniest, no hraju to tak, ze potom si rastis povie, ze im neveri ani notu. a pri kapelach ako Rage alebo Black Dahlia, ktore hraju tie metale tak, ze viac uz ich zaner metal byt nemoze, niet divu.

a aj tak je to jedna super kapela a budem zvedavy aj na dalsi album.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #1177 kedy: 19. Marec , 2012, 13:08:42 »

Chlapci len moc na toho petrucciho nenakladajte, lebo sa rozcvici a...

Zaznamenané

Captain SEXXX !!
tommy321
pravidelný návštevník
Príspevkov: 330

« Odpoveď #1178 kedy: 22. Apríl , 2012, 20:12:42 »

cau, mozno sa to tu uz riesilo ale 79 stran textu sa mi prehladavat teda nechce  Bavím sa skvele
vsimol som si niektore riffy a motivy sa objavuju vo viacerych pesnickach, viem ze trebars portnoy ked pise (pisal) tak vyprava viacdielne pribehy, je to teda naschval aby pesnicky boli spojene? napriklad zaciatok Repentance je skoro to iste co hraju od 2 minuty v This Dying Soul.
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #1179 kedy: 22. Apríl , 2012, 20:22:14 »

umelci to volaju obhliadnutie sa za minulostou, hateri tomu hovoria samovykradacka, vyber si  Bavím sa skvele
Zaznamenané
tommy321
pravidelný návštevník

« Odpoveď #1180 kedy: 22. Apríl , 2012, 20:44:41 »

umelci to volaju obhliadnutie sa za minulostou, hateri tomu hovoria samovykradacka, vyber si  Bavím sa skvele

obe spomynane pesnicky sa mi pacia, tak asi volim moznost numero 1.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #1181 kedy: 23. Apríl , 2012, 08:22:16 »

cau, mozno sa to tu uz riesilo ale 79 stran textu sa mi prehladavat teda nechce  Bavím sa skvele
vsimol som si niektore riffy a motivy sa objavuju vo viacerych pesnickach, viem ze trebars portnoy ked pise (pisal) tak vyprava viacdielne pribehy, je to teda naschval aby pesnicky boli spojene? napriklad zaciatok Repentance je skoro to iste co hraju od 2 minuty v This Dying Soul.

Je to vopred zamyslana Pentalogia skladieb venovanych teme alkoholizmu z viacerych albumuv DT. Autorom textov je Mike Portnoy a zamyslal, kym v DT bol, hravat ich na koncertoch pohromade. podrobnejsie info najdes tu (eng): http://en.wikipedia.org/wiki/Twelve-step_Suite
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
tommy321
pravidelný návštevník

« Odpoveď #1182 kedy: 23. Apríl , 2012, 16:32:27 »

diky moc, o tom ze portnoy pise o svojom alkoholizme som vedel, ale netusil som o ktore pesnicky sa jedna, dneska si ich vypocujem v spravnom poradi  Bavím sa skvele   maju aj viac takychto viacdielnych pesniciek? podobne motivy som si vysimol viackrat ale mam to v playliste nahadzane setko a vetsinou pri tom nieco robim, takze nesledujem ze aku pesnicku prave pocuvam...
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #1183 kedy: 23. Apríl , 2012, 20:13:23 »

diky moc, o tom ze portnoy pise o svojom alkoholizme som vedel, ale netusil som o ktore pesnicky sa jedna, dneska si ich vypocujem v spravnom poradi  Bavím sa skvele   maju aj viac takychto viacdielnych pesniciek? podobne motivy som si vysimol viackrat ale mam to v playliste nahadzane setko a vetsinou pri tom nieco robim, takze nesledujem ze aku pesnicku prave pocuvam...

viacdielnych v tomto duchu myslim nie, ale dlhsich a komplexnejsich kompozicii maju viac. za vetky by som menoval Six Degrees Of Inner Turbulence - dvojalbum ktoreho cely druhy disk je zaroven rovnomennou cca 60 minutovou kompoziciou zlozenou z 8 skladieb (v ktorych sa tiez prelinaju motivy) venovanou dusevnym porucham.

http://en.wikipedia.org/wiki/Six_Degrees_of_Inner_Turbulence#Songs

Celkovo urcite odporucam si dosky DT vypocut postupne, v ich uplnosti a zorientovat sa v nich. ta kapela aj jej texty za poctivejsi a podrobnejsi posluch urcite stoja.  Zdravíčko
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1184 kedy: 22. November , 2012, 09:12:12 »

tak toto je epicke dream theater meets gangnam style :D
Zaznamenané

Strán: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 102 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.