Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 10:29:59
Strán: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 102 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater  (Prečítané 370320 krát)
0 užívateľov a 27 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1305 kedy: 06. August , 2013, 17:33:15 »

... album Metal od Annihilatoru, kde nahral bicie

mozem potvrdit - tiez som mal po vypocuti toho Annihilatoru nejasno, ci to je ozajstny bubenik :)
Zaznamenané
cham
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 77

« Odpoveď #1306 kedy: 06. August , 2013, 17:51:19 »

Ja by som si tam primarne predstavoval ineho bubenika

Suhlasim, jednoducho M.P. sa tam nehodi.

Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #1307 kedy: 13. August , 2013, 17:24:47 »

Na tej novej nahrávke má Manginiho malý bubon zvuk ako z 80tych rokov  :) .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
cham
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #1308 kedy: 13. August , 2013, 20:29:41 »

Celkom som zvedavy na novy projekt: Jordan Rudess, Tony Levin, Marco Minnemann.

Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #1309 kedy: 14. August , 2013, 11:58:59 »

To sa mi tak paci ked tu niekto o profesionalnej nahravke, ktoru urobili spickovy muzikanti, ktora obsahuje vyborne skladby povie ze je to srackova nahravka...odbornik  Zdravíčko  Zdravíčko
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #1310 kedy: 14. August , 2013, 17:37:08 »

vypocul som singel a neviem preco vsetci zasa frflu... ja tam pocujem zaujimavu skladbu, kapelu v spickovej forme, a vsetko vynikajuco nahrane... tesim sa na album  Na zdravie!
Zaznamenané
Dugerr
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 143

« Odpoveď #1311 kedy: 15. August , 2013, 10:57:06 »

Ja zvažujem že kupim listky na koncert v Berline, ked sa zdohadam neskôr už nebudu, ale zas najprv si chcem popočuvať album predtym ako pojdem na koncert. Ale ked vypustia album možno už nebudu listky....  Bavím sa skvele čo teraz....
Zaznamenané
ANightmareToRemember
Hosť
« Odpoveď #1312 kedy: 15. August , 2013, 17:00:11 »

ja som nezvazoval nic a uz mam listky doma :-) do Prahy uz tam idem druhy krat na DT
« Posledná zmena: 15. August , 2013, 17:00:50 od ANightmareToRemember » Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #1313 kedy: 28. August , 2013, 10:29:38 »

Zaujimavy komentar z progarchives.com  Bavím sa skvele

Citácia
It is offensive to me that this band is even considered a progressive rock band. How is it progressive to rip off every prog rock band that came before you? If you ask me that is regressive behavior not progressive. The word Dream Theater should never be uttered anywhere near the same words as King Crimson or even the word Rush. Please for the love of all good music everywhere remove this so called prog rock band from this otherwise very reputable and reliable source for good music. That being said I can't really review this album because I can't listen to it for more than a few minutes at a time. In a word, lousy.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1314 kedy: 28. August , 2013, 11:37:47 »

No jo no  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #1315 kedy: 28. August , 2013, 17:05:24 »

Zaujimavy komentar z progarchives.com  Bavím sa skvele

kruto prikre myslenie... :-) aj ked rozumiem, co chcel autor povedat (a sam som sa vyjadril kedysi ze progresivita KC je uplne iny level ako DT, za cim samozrejme aj stojim)

len ma trosku zamrzi, ze fanusik dobrej hudby ( a teraz ruku na srdce, nie je DT dobra muzika -  minimalne v kontexte, co by komercne media chceli aby sme pocuvali ? ) nechapem, preco si ten milovnik KC nemoze vychutnat DT (aspon jediny song by sa snad nasiel...), a ked uz aj nie, preco ta nasrdenost. pri posudzovani DT predsa treba trosku chapat, ze sa nejedna o nejakeho MC Erika, ktoreho zastupi hocijake dietko so zakladmi anglictiny. nech to otocim akokolvek, vzdy mi z toho vyjde kapela, co si zasluzi ak nie uctu tak aspon respekt - hlavne nas hudobnikov. (hadzem si za tento preslov vlastny "amen")  Na zdravie!
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1316 kedy: 28. August , 2013, 17:53:39 »

pretoze (zial) kazda kapela ma svojich true pure fanusikov.. to je to iste len ina strana mince.. takych co sa za 2 pesnicky aj pobiju :D a aj takych to mame v suvislosti s DT  Bavím sa skvele cize pohoda..

inak true pure fanusik DT a progu sa prejavuje tak, ze ak nahodou pocuje cudzi song a nedajboze sa tam nelame takt kazde 4 sekundy, tak je to pre nich uplne obycajna prach sprosta odrhovacka (ano aj takych tu mame  Bavím sa skvele v temicke)

dokym portnoy bol v DT tak to bol najlepsi bubenik, nuz a teraz uz je najlepsi mangini lebo... lebo....hra v DT.. kebyze hra v DT na gitaru rene lacko, tiez by bol najpopici gitarista na svete tak ako viete ako
« Posledná zmena: 28. August , 2013, 17:56:49 od kaolko » Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #1317 kedy: 28. August , 2013, 22:37:30 »

Na tej novej nahrávke má Manginiho malý bubon zvuk ako z 80tych rokov  :) .
Bohuzial uz aj na poslednom albume DT.
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1318 kedy: 29. August , 2013, 09:59:27 »

Paradoxne posledne solove albumy od LaBrieho (ako spevak mi az tak v DT nereze) sa mi pacia viac ako Dream Theater.

- urcite tento pocin pocuvam viac ako hocico od DT. Hmm... Teraz ma novy, tiez pocuvatelny.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
cham
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #1319 kedy: 29. August , 2013, 14:41:32 »

Impermanent Resonance je pocuvatelny, ale velmi rychlo opocuvatelny, niektore refreny su az otravne,  taka jednohubka.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 102 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.