Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 12:43:49
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Angus YOUNG  (Prečítané 24293 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 25. September , 2007, 21:06:45 »

to ich musi mat slusnu zasobu
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #31 kedy: 25. September , 2007, 21:10:21 »

Ma ich viac jeho technik ich zhana a presne vie čo angus chce ked nejaky najde hned ho bere.Krabičky nepouživa,skušal aj mesiny ale sa mu nepačili su priliš makke.Pači sa mi že je verny a vie presne čo chce Na zdravie!
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #32 kedy: 25. September , 2007, 21:14:52 »

to ich musi mat slusnu zasobu
vsak on si to aj moze dovolit Žmurk
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #33 kedy: 25. September , 2007, 21:34:06 »

DVD  Stiff upper lip 2001 tour - Marshall plexi aparáty , super konkrétny zvuk ale celý koncert dolovanie tónu až natolko že keď si to pozriete tak často Angus nevyhrá čisto veci a velmi ťažko doťahuje tóny. DVD live at Donington 2003 -nejaké bedne Marshall ale ostatné bedne a hlavy Mesa boogie , omnoho plnší ,ťahavejší , modernejší, mäkší a ja neviemešteaký zvuk, lahšie sa mu hrá to počuť , nekiksuje tolko - tento zvuk sa mi páči omnoho , onmoho , omnoho  viac (mám Marshalla) celkovo sa to lepšie počúva ale jedno je isté  TO UŽ NIE JE AC/DC Si píš!!!!!!!
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #34 kedy: 25. September , 2007, 21:37:07 »

angus ma paradny zvuk, klobuk dolu. az raz taky ton bude mat progac, tak som ochotny ho pocuvat aj na vyssom volume  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #35 kedy: 25. September , 2007, 21:37:17 »

DVD  Stiff upper lip 2001 tour - Marshall plexi aparáty , super konkrétny zvuk ale celý koncert dolovanie tónu až natolko že keď si to pozriete tak často Angus nevyhrá čisto veci a velmi ťažko doťahuje tóny. DVD live at Donington 2003 -nejaké bedne Marshall ale ostatné bedne a hlavy Mesa boogie , omnoho plnší ,ťahavejší , modernejší, mäkší a ja neviemešteaký zvuk, lahšie sa mu hrá to počuť , nekiksuje tolko - tento zvuk sa mi páči omnoho , onmoho , omnoho  viac (mám Marshalla) celkovo sa to lepšie počúva ale jedno je isté  TO UŽ NIE JE AC/DC Si píš!!!!!!!
ved to že to nie je AC/DC,to je jedno že kiksuje,ma už na to narok po tolkych rokoch,marshall hra aj tak lepšie
« Posledná zmena: 25. September , 2007, 21:42:01 od joe » Zaznamenané

jozef sivák
pravidelný návštevník
Príspevkov: 164

« Odpoveď #36 kedy: 26. September , 2007, 18:06:59 »

co ja viem angus je dobry ale taky frank gambale  Zdravíčko
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #37 kedy: 26. September , 2007, 19:07:26 »

čo ja viem Gambale je dobry ale taky Angus?to je to iste, Gambale je nuda,hra super ale nezdvihne zo sedadiel 75432ludi.Rock and Roll stale naplni štadiony.Ked ta prestane zaujimat technika a štyl tak citiš už len energiu...O tom bol Hendrix,vela technickych hračov nemaju žiadnu energiu..Gambale je super,ale nezdvihne ma zo stoličky ani nestojim kyvajuci sa pri telke...To mi urobi este Brian Setzer to je muzikant že blazniš ked ho vidiš..a Tony Emanuel.Django Reinhardt(neviem ako sa to piše)
« Posledná zmena: 26. September , 2007, 19:15:48 od joe » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #38 kedy: 26. September , 2007, 19:12:07 »

O tom bol Hendrix,vela technickych hračov nemaju žiadnu energiu..Gambale je super,ale nezdvihne ma zo stoličky ani nestojim kyvajuci sa pri telke...To mi urobi este Brian Setzer to je muzikant že blazniš ked ho vidiš..a Tony Emanuel..Jango Ranhard(neviem ako sa to piše)

Dnes este druhy raz suhlas. Žmurk Pise sa to inak Django Reinhardt.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #39 kedy: 26. September , 2007, 19:18:11 »

To su gitaristi čo ma dostali,kedysi EDDIE VH,GIlmore....Blackmore,Gary MOORE... Demi Moore?Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 27. September , 2007, 13:18:12 od joe » Zaznamenané

brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #40 kedy: 26. Február , 2008, 15:32:12 »

doma som omrkol kazetu mojho fotra live at donningtom z 92
je to masaker
riadne im to slape s chrisom sladeom za bicimi uplny brutal ...
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #41 kedy: 26. Február , 2008, 20:37:44 »

tomu vravim energia a oddanie pre hru!!! a paradny ton a zvuk!! VYBORNE ! Zdravíčko  to ked sa porovna s tym Kravitzom, tak Kravitz je oproti tomu uplna kokotina ( aspon podla mna ) Na zdravie!
« Posledná zmena: 27. Február , 2008, 09:56:43 od mario bross » Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #42 kedy: 26. Február , 2008, 20:41:41 »

veru angus je fakt vyborny gitarista... hra naozaj trefne a nemlati prazdnu slamu  Na zdravie!
Zaznamenané
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #43 kedy: 26. Február , 2008, 20:48:39 »

tomu vravim energia a oddanie pre hru!!! a paradny ton a zvuk!! VYBORNE !:zdar: to ked sa porovna s tym Kravitzom, tak Kravitz je oproti tomu uplna kokotina ( aspon podla mna ) Na zdravie!

sorac ale oproti tomu je fakt vela veci kokotina...  Popiskujem si
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #44 kedy: 26. Február , 2008, 20:50:06 »

neviem pred kolkými rokmi som bol v Budapešti na koncerte,myslím že to bolo Donnington tour, AC DC hrali aj s prídavkami dva aj pol hodiny,v plnom nasadení,Angus behal z jednej strany pódia na druhú v kuse mastil,to bola energia čo som v živote nevidel,mnohí o desiatky rokov mladší gitaristi sú len úbohí invalidi  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 22 otázok.