|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 28. November , 2007, 23:21:59 » |
|
zoberem si tri dni dovolenky a Ziline vypijeme minimalne polovicu piva v meste
lol no to by som si pozrel megadeth v ziline.. ale kludne mozes len swordy bude asi v zline
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 30. November , 2007, 09:04:20 » |
|
lol no to by som si pozrel megadeth v ziline.. ale kludne mozes len swordy bude asi v zline tak to zobereme cez zilinu do zlinu. nemam problem :D:D
|
|
« Posledná zmena: 30. November , 2007, 09:04:50 od Darthez »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 30. November , 2007, 10:46:33 » |
|
porovnanie metalica vs. megadeth marty vysiel vitaz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 30. November , 2007, 10:58:24 » |
|
tak taketo piciake linky nemaju co zaberat miesto, je to uuuuplna kravina a blbost, som cakal nieco ine ako dve fotky a pustanie soooool. Ze "porovnanie" , obaja hraju vyborne, a tie reci co som aj tu cital ze HAmmet nevie hrat a co ja viem co, tak ti co to pisali by si na neho ani neprdli. Ide len o to komu sa co viac paci, Mne tiez Marty, ale pod slovom battle cakam, ze budu obaja dzemovat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 30. November , 2007, 11:01:02 » |
|
tak taketo piciake linky nemaju co zaberat miesto, je to uuuuplna kravina a blbost, som cakal nieco ine ako dve fotky a pustanie soooool. Ze "porovnanie" , obaja hraju vyborne, a tie reci co som aj tu cital ze HAmmet nevie hrat a co ja viem co, tak ti co to pisali by si na neho ani neprdli. Ide len o to komu sa co viac paci, Mne tiez Marty, ale pod slovom battle cakam, ze budu obaja dzemovat...
tak im dohodni stretnutie ked si to tak predstavujes. Alebo zavolat tohoto klona
|
|
« Posledná zmena: 30. November , 2007, 11:05:01 od musicman »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 30. November , 2007, 12:31:29 » |
|
no paprca je vyborna:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 06. December , 2007, 22:59:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286
www.bandzone.cz/oldrockers
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 07. December , 2007, 23:28:10 » |
|
Ten koncert si pamatám. Faith tam hrali epic. A megadeth tvoj nick. Vázna pecka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 14. December , 2007, 18:37:49 » |
|
Ten koncert si pamatám. Faith tam hrali epic. A megadeth tvoj nick. Vázna pecka.
si tam bol?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202
Out of reality
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 26. Január , 2008, 10:14:12 » |
|
Co hovorite na to ze megadeth ma zase noveho sologitaristu...uz to ani nestiham sledovať ako rychlo sa tam mania http://www.megadeth.com/gear.php
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 26. Január , 2008, 11:15:30 » |
|
Ten posledny, Glen Drover, odisiel hlavne kvoli tomu, ze Megadeth je takmer neustale na turne/v pohybe za posledne roky a tym padom takmer vobec nebol s vlastnou rodinou. Je to trocha skoda, lebo aj ked to nebola taka osobnost, ako jeho predchodcovia, tak uz za tu dobu a to mnozstvo koncertov do kapely dobre zapadol. Asi do urcitej miery hra vzdy rolu aj fakt, ze Dave Mustaine to nema v hlave celkom v poriadku, ale v tomo pripade to nebolo primarne ono. Novym gitaristom je Chris Broderick, co je gitarista par excellence, prisiel z Jag Panzer, co je kapela, ktora tiez nie je uplne marna a hraval svojho casu aj s Nevermore, co je myslim dostatocnou zarukou, ze nejaku uroven ma. Druha vec je, ze Chris patri k makacom, co zahraju aj nemozne, ale ze by to boli nejake hudobnicke osobnosti rozpoznatelne specificky rukopisom a feelingovym hranim sa povedat velmi neda....tak som teda zvedavy, ako to bude vyzerat. Ale skratka dalsi najomny muzikant...
|
|
« Posledná zmena: 26. Január , 2008, 11:17:02 od MageZ »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 26. Január , 2008, 11:21:28 » |
|
a kde su mudrlanti s cinskou gitarou a multakom ? uz ocakavam ze sa dozvieme mustain susle, nevie dobre po anglicky, hra falosne, cely megadeth si nevie naladit gitary, dozvieme sa ze je to pohodova muzicka ale knihu megadeth uz davno odlozili lebo ju maju precitanu prezutu a davno vysratu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|