Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 19:22:55
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hranie Na gitare  (Prečítané 17018 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Male Pivo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 199

« Odpoveď #45 kedy: 22. Máj , 2007, 12:00:21 »

joooooj ja asi 12 rokov na akustike a asi 4 roky na elektrike :-/ ale samouk takze nic extra  Je mi do plaču
aj rozmyslam nad ucitelom , ale ... ... ... neviem neviem ... ... ...
Zaznamenané

Smith & Wesson: the original point and click interface Si píš!!!
crespi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 587

« Odpoveď #46 kedy: 09. Jún , 2007, 14:01:26 »

+- 7 rokov, i ked poslednu dobu dost serem na moju les paulicu... Bleee
Zaznamenané
Samuelo
nováčik
*
Príspevkov: 27

« Odpoveď #47 kedy: 15. Jún , 2007, 22:19:47 »

Ta ja cca 3 roky ale z toho sa mojej kraske venujem 4 mesiace a rozmyslam ze pojdem za dakym ucitelom a myslim ze spravim dobre Popiskujem si Popiskujem si
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #48 kedy: 07. August , 2007, 11:36:19 »

. . . . ako zistim, ze moja dcerka uz moze hrat na gitke? Ma 8 rokov. Neviem ako nato. Vybrnkavat melodie alebo naucit akordy znamej pesnicky?
Zaznamenané

feri
nováčik
*
Príspevkov: 60

« Odpoveď #49 kedy: 15. August , 2007, 16:27:06 »

no chlapi tak ja hram 7 rokov z toho som 2 roky zabil spanielkou a akordami a zvysnych 5 elktrika a pokusy o solovu
a  co je najvecsi zapek 5 rokov som hral v kostole  (asi od 11 do 16)a  teraz som skoncil v metalovej bande ,,,,ako sa ti ludia menia  Bavím sa skvele
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #50 kedy: 15. August , 2007, 16:33:28 »

no chlapi tak ja hram 7 rokov z toho som 2 roky zabil spanielkou a akordami a zvysnych 5 elktrika a pokusy o solovu
a  co je najvecsi zapek 5 rokov som hral v kostole  (asi od 11 do 16)a  teraz som skoncil v metalovej bande ,,,,ako sa ti ludia menia  Bavím sa skvele
myslim ze horsie by to bolo keby si 5 rokov hraval nejaky metal a potom zrazu v tom kostole... Beeee
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Male Pivo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #51 kedy: 16. August , 2007, 07:25:59 »

no uplne najvacsie terno by bolo hrat 5 rokov metal v kostole  Bacha na vec kamo!  Bacha na vec kamo!  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

feri
nováčik
*

« Odpoveď #52 kedy: 16. August , 2007, 13:18:58 »

no uplne najvacsie terno by bolo hrat 5 rokov metal v kostole  Bacha na vec kamo!  Bacha na vec kamo!  Bacha na vec kamo!

ale tak fajne bolo p farar kupil ibanezu tak dalo sa  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Male Pivo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #53 kedy: 16. August , 2007, 13:32:03 »

kuaaaaa idem do kostola hrat ... reku ze chcem les paul custom  Bavím sa skvele ... myslis ze ho ukecam Huh!
Zaznamenané

feri
nováčik
*

« Odpoveď #54 kedy: 16. August , 2007, 15:14:36 »

kuaaaaa idem do kostola hrat ... reku ze chcem les paul custom  Bavím sa skvele ... myslis ze ho ukecam Huh!

hm hm no 2 akustiky a 1 elektrika sa kupili za rok  ?§!.   sranda ,mam ho moc rad Cmuk chlapci
Zaznamenané
RockBassist
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #55 kedy: 26. August , 2007, 20:50:31 »

na spanielke som vybrnkaval dlho bo mali sme doma, ale nikdy som sa za gitaristu nepovazoval. Moja prva vec co som kedy vedel bola Smoke on the water od Deep Purple. Potom ma to chytilo, a tak som zacal chodit k ucitelovy na sukromne hodiny ale na basu. Dalsi rok uz do ZUSky na basgitaru, cize riadne hranie z not, teoria hudby... Uz teraz sa zacne skolsky rok a ja budem tretiak + este zacnem chodit aj na gitaru. Tiez som sa ucil rok na elektrike sukromne a naucil som sa toho za rok dost :). Myslim, ze je dobre vediet hrat aj z not a mat ucitela, lebo to aj sam vidim, ze to niekde smeruje.
Zaznamenané
feri
nováčik
*

« Odpoveď #56 kedy: 26. August , 2007, 21:11:47 »

na spanielke som vybrnkaval dlho bo mali sme doma, ale nikdy som sa za gitaristu nepovazoval. Moja prva vec co som kedy vedel bola Smoke on the water od Deep Purple. Potom ma to chytilo, a tak som zacal chodit k ucitelovy na sukromne hodiny ale na basu. Dalsi rok uz do ZUSky na basgitaru, cize riadne hranie z not, teoria hudby... Uz teraz sa zacne skolsky rok a ja budem tretiak + este zacnem chodit aj na gitaru. Tiez som sa ucil rok na elektrike sukromne a naucil som sa toho za rok dost :). Myslim, ze je dobre vediet hrat aj z not a mat ucitela, lebo to aj sam vidim, ze to niekde smeruje.

hm hm noty ved nie su zle len niekedy je mozno lepsi muzikant samouk vydrety  doma v izbe ako uceny PAPIEROVY gitarista co nevie zaimprovizovat do skladby s kapelou,je dobre ich vedet ale  kolko znamych a slavnych hudobnikov ich nepozna Som frajer
Zaznamenané
cort
pravidelný návštevník
Príspevkov: 155

« Odpoveď #57 kedy: 26. August , 2007, 23:01:20 »

Sraaanda.Pacia sa mi tie cisla teda tie roky co kazdy napisal len to dokopy nic nehovori, tak ako sa to tu uz spominalo.Len sa netreba zamotat v technike a jej cviceniach. Bavím sa skvele

Inac aj ja hram na gitare...... Zdravíčko
Zaznamenané
metalbiker
okukávač

Príspevkov: 3

« Odpoveď #58 kedy: 28. August , 2007, 12:48:03 »

Tak asi tak skoro rok samouk ale kazdy den ju mam v rukach pokial sa da a celkom napredujem si myslim
Zaznamenané
RockBassist
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #59 kedy: 29. August , 2007, 16:16:15 »

no ale vsak ked vies stupnice tak improvizacia bude mat hlavu a patu bo nehrajes len tak co pride.
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.