Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
30. November , 2024, 08:47:48
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Iron Maiden  (Prečítané 67214 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #75 kedy: 25. Október , 2005, 19:51:58 »

Fx: ja nie som zaidny odbornik na maiden a nebudem ted citat celu tuto temu len preto aby som sa s Tebou natahoval co som napsial a co nie. k McBrainovi: ja poznam vsetky songy od nich a budem nadalej tvrdit ze riadne zacal buchat az na Brave new world. predtym to ani zdaleka nemalo nic s tym, ze dostal ocenenie ako jeden z najlepsich /pradepodobne heavy/ bubennikov jeho hra sa mi absolutne nepaci /vynimka Brae new world/ :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #76 kedy: 25. Október , 2005, 23:05:28 »

No tak to Darthez nemáš pravdu. My sme ho už na strednej žrali a to bolo dosť dávno. :) Je to fantastický jednokopákový bubeník. Aj preto vyhrával ankety, ťažko sa mu niekto mohol rovnať. Málo si toho počul a videl.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #77 kedy: 25. Október , 2005, 23:09:25 »

Pitu - mozem potvrdit, akurat ho pocuvam :). Chlapik bucha velmi vkusne, na slusnej technickej urovni, s dobrym drive aj soundom.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #78 kedy: 26. Október , 2005, 07:46:17 »

Idem si prave pustit Killers album. Inak sa priznam, ze moc od tejto kapely nemam, hoci ju povazujem za jednu z naj, co v rockovej hudbe 80tych rokov bolo.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #79 kedy: 26. Október , 2005, 08:14:39 »

mam tu kapelu rad,no v poslednej dobe ju nevydrzim pocuvat dlhsie ako hodinu.proste mi potom zacne liezt na nervy a ani neviem sam poriadne preco:(
Zaznamenané

o-yep sro
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #80 kedy: 26. Október , 2005, 13:40:34 »

progrocker, kludne si pusti killers, ale tam nicko este nebuchal. Do maiden nastupil az na album Piece Of Mind. Ozaj, pustite si refren skladby The Wicker Man z albumu Brave New World (2000). Fakt nechapem ako tie ""dvojkopy"" ukopal jednou nohou na jeden kopak.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Punisher
pravidelný návštevník
Príspevkov: 645

« Odpoveď #81 kedy: 26. Október , 2005, 16:54:23 »

neviem ani,ja,treba cvik,ALE rozmyslam nad tym,ze PRECO vlastne nepouziva dvojslapku...sak ked jednou nohou urobi to co urobia dve,tak dvoma nohami urobi teoreticky styri..(a to by bol riadny narez..)
Zaznamenané

As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #82 kedy: 26. Október , 2005, 18:12:37 »

Pitu: to je fayn, ale ja ho nezerm Imbus: sak som pisal na Brave new world je paradny. no comment. Progorcker. Killers je strasna pecka. tam je vse super. :! :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #83 kedy: 26. Október , 2005, 23:24:03 »

Ale si písal:
Citácia
Originally posted by Darthez k McBrainovi: ja poznam vsetky songy od nich a budem nadalej tvrdit ze riadne zacal buchat az na Brave new world. predtym to ani zdaleka nemalo nic s tym, ze dostal ocenenie ako jeden z najlepsich /pradepodobne heavy/ bubennikov jeho hra sa mi absolutne nepaci /vynimka Brae new world/ :hairy
na čo som sa snažil reagovať - búchal poriadne stále a zaslúžene získal ocenenia.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #84 kedy: 27. Október , 2005, 10:19:11 »

Citácia
Originally posted by Punisher neviem ani,ja,treba cvik,ALE rozmyslam nad tym,ze PRECO vlastne nepouziva dvojslapku...sak ked jednou nohou urobi to co urobia dve,tak dvoma nohami urobi teoreticky styri..(a to by bol riadny narez..)
Ale on nepouziva gulometne kopaky :)
Zaznamenané

Punisher
pravidelný návštevník
Príspevkov: 645

« Odpoveď #85 kedy: 27. Október , 2005, 19:52:16 »

no hej...ale neni to pravda?:)....ja len teoretizujem
Zaznamenané

As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

Barbar Onan

« Odpoveď #86 kedy: 31. Október , 2005, 15:19:41 »

Iron je fantasticka kapelka.Ziskali si ma hlavne tym ze maju fantasticky repertoar super piesni a perfektne koncerty. Oblubena pecka - Prowler
Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
Hosť
« Odpoveď #87 kedy: 01. November , 2005, 15:03:51 »

Ale hrali aj dobre sracky-zoznam by som ich vedel napisat-ale Prowler,Afraid to shoot stranger ci Phantom of the Opera su songy ako remen S tym dvojkopakom-to by tam musel mat hasica aby hasil zhorene podrazky. Ale najrychlejsie nohy na kopaku mal vraj JOHN BONHAM-tuto pochvalu mu dal Steven Rosen-kt.bol dvorny novinar Black Sabbathu
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #88 kedy: 02. November , 2005, 15:09:12 »

darthez: ja sa stebou nechcem hadat, len hovorim ze nemas pravdu v tom, ze buchat zacal poriadne az na bnw, pretoze on tak buchal uz od prveho albumu. skus si napocuvat a potom posudzuj. nevravim ze sa ti musi pacit to ako hra, ale jeho kvalitu kvoli tomu spochybnovat nemusis.
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #89 kedy: 02. November , 2005, 18:56:58 »

FX: neboj sa, nejaky ten paitok ich mam napocuvanych Žmurk :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 22 otázok.