Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
30. November , 2024, 08:26:04
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Iron Maiden  (Prečítané 67169 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #90 kedy: 04. November , 2005, 14:06:34 »

tak si asi nepocuval bicie ked toto tvrdis, hm? aj ja ich mam velmi dobre napocuvanych, inac by som to netvrdil...
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #91 kedy: 04. November , 2005, 18:58:29 »

Fx: nebudem sa hadat, mas svoj nazor ja svoj. ked myslis ze som nepocuval bicie, ok. koniec :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Hosť
« Odpoveď #92 kedy: 06. November , 2005, 14:49:53 »

:) ok mas pravdu. kazdy mame na vec svoj nazor a hadat sa neoplati, aj ked ten tvoj nazor je zly :) ale nie...len stale nad tym rozmyslam a snazim sa ten tvoj pohlad na vec pochopit...lebo ja moc rozdiel v jeho hrani teraz a pred 10 rokmi nevidim...tak ak tejto diskusie este nemas dost tak by si to mohol nejako priblizit mne aj ostatnym ludom, ktori si to nevsimli...nieco konkretneho, aby sme sa mali coho chytit a porovnat...vsak mozno zmenim nazor...
Zaznamenané
rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #93 kedy: 22. November , 2005, 14:23:29 »

ja som si včera kúpil Paul DiAnno ""The Beast Live"" - iba skladby z prvých dvoch albumov IM. Stálo ma tuším 59 Sk v tom poschodovom kníhkupectve na štúrovej... no nekúp to, kua:))
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #94 kedy: 22. November , 2005, 23:31:36 »

cioze? 59? tak to musim mat ! to je pre mna najlpesie obdobie Maiden Si píš!!! musim zistit kde je to knihkupectvo. to bude asi niekde jak ked ide od Tesca na medenu....... :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Hosť
« Odpoveď #95 kedy: 15. Február , 2006, 12:11:43 »

Mimochodom, nemáte už niekto náhodou nové DVD Iron Maiden \"Death On The Road\"?
Zaznamenané
rady
pravidelný návštevník

« Odpoveď #96 kedy: 15. Február , 2006, 14:04:48 »

mám a nie je zlé, živák sám o sebe sa mi nepáčil, ale dvd je v pohode, aj zvukovo lepšie ako cd... ale znova je tam tolko strihov kamier, že prvých 10 min z toho až hlava bolí
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #97 kedy: 15. Február , 2006, 14:10:56 »

Hm..zaujímavé, asi máme na ten živák podobné názory...hlavne skladby z albumu Dance Of Death mi znejú lepšie zo štúdiovky, ako zo živáku, čo je u Iron Maiden výnimočný prípad, lebo pri väčšine starých peciek to bolo presne naopak. Neviem, či to je tým, že kapela už tak nešlape, ako kedysi, alebo čo...podobný dojem som mal aj zo živáku Rock In Rio...taký Real Live One ma chytil 100x viac...ale nevadí, na DVD sa teším, kúpim si ho.

Rady...púšťal si si stereo verziu, alebo 5.1 surround? To ma zaujíma, lebo 5.1 zostavu zatiaž doma nemám a na jednom maidenovskom fóre som našiel sťažnosti, že niektorí užívatelia mali problémy s prehrávaním stereo verzie disku, ale len v systéme PAL.
   No a čo sa týka strihovej skladby, tak posledné DVD strihá osobne Steve Harris, takže to by mohla byť časť problému...
Zaznamenané

rady
pravidelný návštevník

« Odpoveď #98 kedy: 15. Február , 2006, 14:24:46 »

2.1 zvuk v pohode, ale obraz občas sekne... Ináč aj 5.1 je na 2.1 v pohode...
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #99 kedy: 16. Február , 2006, 11:11:52 »

To je zaujimave co hovorite, lebo Dickinson oznacil Rock In Rio za najlepsi koncert aky v historii celeho Iron Maiden zahrali. :huh:
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #100 kedy: 16. Február , 2006, 11:25:00 »

hehe..hej, ale to predsa všetky kapely hovoria o všetkých svojich aktuálnych počinoch...samozrejme je možné, že kapela mala z toho koncertu najlepší pocit, však tam aj bolo 250 tisíc žudí. Ale ja osobne, keď si pustím napr. Fear Of The Dark z Ria a z Real Live One, tak tá z Real...je podža mňa o 100percent lepšia. Všímaj si najmä rozdiel v hre bubeníka, akokeby sa ukžudnil. Nicko začal na albume Brave New World často akcentovať otváraním hajtky, namiesto toho, aby udrel na crash. Na albume Rock in Rio to robí aj na starých skladbách. Jeho hra, ale aj celý sound je taký nejaký uhladenejší. Konkrétne Fear Of The Dark tým podža mňa stratila na guliach, ale to je iba moja dojmológia. Na real live one akokeby celá kapela hrala živelnejšie, na druhej strane to ale flákal Dickinson, ktorý už bol na odchode a nebavilo ho to. To rozhovoroch pripustili aj ostatní členovia kapely, že na tom poslednom turné to flákal, posieral skladby a že už z toho mali dojem, že je naozaj lepšie, ak odíde.
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #101 kedy: 16. Február , 2006, 20:29:39 »

ROCK IN RIO som schopny pozerat kazdy den, pre mna je to ako biblia, ten koncert je fakt namakany:evil:
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
shuni
nováčik
*
Príspevkov: 43

« Odpoveď #102 kedy: 24. Február , 2006, 22:41:16 »

Maiden je fajn kapela,ale myslim,ze hlavna postavicka je tam BRUCE. Pokial viem,tak je samouk,ten jeho zivelny prejav sa mi hrozne paci:evil:  Spieva z plneho hrdla a s takou energiou. Este viac ako Maiden sa mi pacia Brucove solovky,tie su podla mna zaujmavejsie a pestrejsie.
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #103 kedy: 27. Február , 2006, 12:05:22 »

Shuni: Šak otvor tému o ňom...rád sa pridám:-)
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #104 kedy: 24. Apríl , 2006, 20:24:31 »

Trosku odbocime od Elanu a podobne a kuknite na dceru Steva Harrisa. :)

http://www.monstroentertainment.com/laurenpictures.php

Je tam aj video, pesnicka nic moc, ale stale to je aspon nejaky soft rock :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.053 sekund, 23 otázok.