Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 03. Február , 2005, 01:10:20 » |
|
Mne sa moc Blaze nepáči, nedá sa ani zďaleka prirovnávať k Dickinsonovi. Ani hlasovým fondom - spevom, ani pódiovým prejavom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 03. Február , 2005, 01:47:46 » |
|
pitu: ja Blaze-a ani s Dickinsonom neporovnavam.ja mam radsej pocmurnejsie tony. tie Dicksinson nikdy v Maidne nedal a podiovy prejav? pri vsetkej ucte k Dickinsonovi. je to podiovy saso s velkym ""Š"". show must go on, ale zas odtial potial a to jeho lietanie a vozenie sa na kameach a lezenie po konstrukciach je uz dost trapne. mam asi 6 CD z koncertov, na kazdom robi to iste a cloveku sa to uz zunuje, mne osobne az sprotivy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 03. Február , 2005, 09:50:28 » |
|
Klobúk dolu pred ním, čo robí na koncertoch a pri tom perfektne spieva. Keď ti je taký protivný, som zvedavý, čo robíš napr. ty na koncertoch. A som zvedavý, čo budeš robiť v jeho veku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 03. Február , 2005, 16:17:27 » |
|
slovo ""protivny"" som myslel vo vztahu k stale tym isty ""kreaciam"" co robi. nie voci jeho osobe. ja v jeho veku lavne nechcem byt taky spuchnuty ako on. a na koncerte nelietam po podiu jak handra ale snazim sa hrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 12. Marec , 2005, 15:04:45 » |
|
...Iron Maiden..no co k tomu dodat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 12. Marec , 2005, 23:05:06 » |
|
svoboda: zas take prevratne ze k toum niet co dodat to veru nie je :hairy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 13. Marec , 2005, 17:35:46 » |
|
Darthez - keď začali, tak boli hodne prevratní, patria k legende v jednom hudobnom žánri a vlastne ho najviac charakterizujú. Keď sa to podarí tebe, možno tiež potom niekto poznamená, niet čo dodať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 13. Marec , 2005, 21:44:56 » |
|
V iron su fakt dobry hudobnici,ale vsetkeho moc skodi,mne sa zda ze hraju stale to iste,nemenia recept
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 14. Marec , 2005, 19:52:22 » |
|
Pitu: mne sa to nepodari, nemam na to podmienky, cas a ani talent. ja viem ze stary maiden ja fantasticky. tie prve 3 albumy sa daju pocuva stale. ale k takej kapele ako oni by som asi nepripojil vyrok - niet co dodat. niektory ludia v tej kapele nemaju co robit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 14. Marec , 2005, 20:35:58 » |
|
No...ako myslis, ale pre mna, ako pre cloveka, ktory na hudbe Iron Maiden vyrastol, su aj so vsetkymi svojimi nedostatkami naprosty fenomen, ktory udal (aj s Judas Priest-British Steel) smer Heavy metalu.Ktovie ako by to bez nich na dnesnej metalovej scene vyzeralo....?Tak len tolko som chcel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 15. Marec , 2005, 01:39:51 » |
|
Darthez - to mi vysvetli, ktorí žudia nemajú v tej kapele čo robiť. Možno to bude zaujímať fanúšikov na celom svete, prípadne aj kapelu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 15. Marec , 2005, 20:06:42 » |
|
Pitu: Janick gers mal ostat s Dickinsonom v jeho kapele, ked hral na Tatooed Milionare. je to podla mna gitarista ktory do maidnu mnoho nepriniesol, jeho sola su podla mna slabe, na Murrayho sa absolutne nechyta. Kludne by si vystacili Smith s Murraym. a taktiez Nicko mcBrain - ten chlapik nebubnuje nic, zacal az na Brave new wrold a potom sa dobre ukazal na rock In Rio, ale inak tie predosle alumy boli podla mna z bubennickej stranky chabe. Ovela lepsie mi tam vyznel Cliff Burr, jeho hra ma oslovila podstatne viac. rovnako je to v pripade Dennisa Strattona. Gers jednoducho nestiha napadmi. Takze tolko k tomu, ktorí su v maidne ""navyšše"". a taktiez by mi absolunte nevadilo, keby Harris uz zacal vymyslat aj nove riffy a nemat stale tie iste odrhovacky. kde su casy kedy hral Wrathchild? Phantom of The Opera? Killers? Miaden am strasne silne meno a preto ma naviac ako momentalne produkuje. ale Dickinson sa buje do prs, ze tohtorocne turne prinesie navrat k starym heavy casom. tak som zvedaff co zaradia do setlistu... :hairy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rady
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 15. Marec , 2005, 21:31:35 » |
|
v pripade Janicka mas pravdu, aj ked teraz lepsie 3 gitary ako 2, hlavne na live, ked je dobre ozvucene, je to sakra pocut. Nicko je vyborny bubenik, no isiel s dobou - v 80tych rokoch stacili priamociarejsie bicie. Inac pusti si Sign of the cross, uvodnu skladbu z X factor - vtedy zacal poriadne bubnovat, na Rock in Rio tuto skladbu doviedol do dokonalosti (staci pozriet jeho xicht, ako sa pri nej pekelne sustredi a pri inych sa vyskrna). Ale Maiden nie je o hracskej virtuozite, nevyskytuje sa u nich gitarova onania, ide o hudbu samotnu. Pri 13 vydanych albumoch nemozu byt vsetku najlepsie. Posledny nie je lepsi ako predposledny, ktory je lepsi ako predpredposledny, ktory je horsi ako ten predtym... Ale zachovavaju si vysoky standard, mne osobne sa paci, ze sa nepustaju do trendovych postupov a zvukov, k nim sa to proste nehodi, predsa len uz maju svoje roky. Listky na koncert mam, uz ich budem vidiet 5. krat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 15. Marec , 2005, 22:36:54 » |
|
Darthez - to si moc dobré príklady neuviedol. Ešte Janick Gers dajme tomu, nemusel nahradiť nikoho, ale slabý článok to teda nie je. Pamätám si, keď prišiel do Maidenu, priniesol nový náboj, jeho sóla boli výborné a hlavne s trošku modernejšími rifmy. A Nicko mcBrain je fakt blbý príklad od teba. Je to jeden z najlepších heavy bubeníkov na svete, nie nadarmo získal viacero ocenení. A pri tom si bohate vystačil s jedným kopákom, s ktorým robí vážne veci. Čo som bol posledne na koncerte, tak najslabší článok je tam teraz Smith, nehrá sóla, pripadá mi tam len tak do počtu, ale keď si takto rozumejú a dobre sa im spolu hrá, tak prečo nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 15. Marec , 2005, 22:44:52 » |
|
Nicko je dobry bubennik, ale svoje kvality zacal kazovat podla na z privelmi neskoro. a s tvrdenim ze Gers priniesol novy naboj si sam rotirecis, lebo zu sme tu viedli debatu my dvaja o tom, ako nema srad X factor..neviem to citovat, bo si to presne nepamatam. takze neviem aky naboj doniesol gers, ked X factor je jeden z najponurnejsich - nemyslim tym zly - albumov od maidnu. ma tahavu, pochmurnu melodiu, ktora sa vsak potom prehupne do poskakujucich riffov. a nehnevaj sa na mna, ale Gers teda ani zdaleka nema sola aku Murray. nelubi sa mi ich koncepcia, a ani technicky nie su take narocne ako Murray-ho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|