Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
30. November , 2024, 07:50:29
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Iron Maiden  (Prečítané 67164 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #45 kedy: 16. Marec , 2005, 00:11:27 »

Na Fear of the dark podla mna pekne hrali obaja, Smith mozno technickejsie, ale Gers tam priniesol novy dych. Cely ten album sa mi lubi, ale zase predchadzajuci (No prayer... ...) Gersov debutovy bol dost slaby, aj zvukovo, aj hudobne, aj gitaristicky.
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #46 kedy: 16. Marec , 2005, 00:16:23 »

Rastis: ale vsak ako ja viem, tak Smith na Fear of The Dark nehral :hm: ked uz je rec o tom albume, len schvalne, vypocuj si rovnomenny song a pozri si solo Murrayho a Gersa :) podla mna Murray to ma podstatne lepsie :) :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #47 kedy: 16. Marec , 2005, 00:34:12 »

Darthez - neprotirečím si, treba čítať pozornejšie. Nemám rád X-factor kvôli spevu, muzika šlapala dobre na tom albume. Ale proste nerád počúvam pesničky, keď sa mi spev nepáči, nech hrá kapela, ako chce. Skôr sa mi zdá, že si ty protirečíš, keď sa ti ten album páči, aj jeho atmosféra a tam práve hral Gers. :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #48 kedy: 16. Marec , 2005, 00:55:13 »

Citácia
Originally posted by Darthez Rastis: ale vsak ako ja viem, tak Smith na Fear of The Dark nehral :hm:
Hej, pomylil som si ich, myslel som samozrejme Murraya. Pisal, som ze hral sice technickejsie, Gers hral casto iba halusky, ale ich spolocne sola boli po melodickej stranke velmi pekne a ta podla mna nova melodicnost v tom bol prave Gersov prinos.
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #49 kedy: 16. Marec , 2005, 20:09:55 »

Pitu: ok nepochopili sme sa. ja som myslel, ze Tebe sa X factor nepaci ako celok. ohladom Gersa ja vravim o solach, nie o pesnickach.
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #50 kedy: 17. Marec , 2005, 01:28:59 »

Tak fajn, hlavne, že už si rozumieme. :)
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #51 kedy: 18. Máj , 2005, 23:04:30 »

nenasiel som tu temu B.Dickinson, tak to davam sem. co vravite na novy albumv spolupraci s Royom Z - ""Tyranny of Souls"" ?? mne sa to teda dost nepaci, za takym ako je Accidnt of Birth, alebo Chemical Wedding to dost zaostava. Pitu, co Ty ako fanda Dickinsona nato? :) :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #52 kedy: 19. Máj , 2005, 01:10:21 »

Zatiaž neviem, nepočul som. Akonáhle sa to ku mne dostane, vežmi rád to sluchovo spracujem a prihodím svoj názor. :)
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #53 kedy: 19. Máj , 2005, 21:54:35 »

ja ako fanda pridavam nazor ze tento album je super. Prvy krat pocujem u dickinsona (zaroven aj maiden) dvojkopaky. Je to riadny narez a dickinson tam spieva neuveritelne. Album uz je v predaji v rock extremum a na webe sa vala uz par mesiacov. na jeho stranke www.screamforme.com je aj video na stiahnutie k singlu z tohto albumu.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #54 kedy: 19. Máj , 2005, 22:33:46 »

imbus: ja si narez predstavujem diametralne inak. toto sa tvari tvrdo, al tvrde to nie je. ten album je pdola mna horsi jak Accident of Birth
Zaznamenané

BOOGIESOUND

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #55 kedy: 20. Máj , 2005, 19:38:59 »

tak jasne neni narez ako narez......ale heavymetalovy urcite. thrash metalovy je zasa nejaky iny, ..... priznavam ze acident of birth nemam napocuvany...ale chemical wedding je velmi dobry
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #56 kedy: 21. Máj , 2005, 00:55:15 »

Imbus: napocuvaj acident of birth...som zvedaff co povies, mne sa velmi lubi Žmurk
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Punisher
pravidelný návštevník
Príspevkov: 645

« Odpoveď #57 kedy: 08. Jún , 2005, 06:32:43 »

iron maiden je naj kapela...ale uplne....sak oni UTVARALI heavy metal...ja mam od nich setko..(aj setky tricka;) a este su dobry megadeth.. a podla mna je naj pesnicka od ironov..no more lies(alebo ma prinajmensom najlepsie solo). ale cely ironi su stelesnenim geniality,zapustenej do genialnej hudby...uzasne _______________________________________________ NO MORE LIES!!!!
Zaznamenané

As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #58 kedy: 08. Jún , 2005, 18:40:28 »

no more lies je dobre vybrakovany song blood brothers. cely dance of detah bol podla mna omyl. Murray ma aj monoho lepsie sola ako v no more lies
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Punisher
pravidelný návštevník
Príspevkov: 645

« Odpoveď #59 kedy: 08. Jún , 2005, 20:19:22 »

darthes-nesuhlas...... dance of death je dobry album. ale brave new world le lepsi(samozrejme) ale...kolko ludi tolko chuti Žmurk a no more lies....podla mna je v tej pesnicke nieco fajnove-solo je sice dost jednoduche,ale mne sa paci viac ako blood brothers.... a co aces high? -opovaz sa povedat,ze je to vybrakovane.(nic v zlom)Žmurk
Zaznamenané

As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.