yngwinier
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 21. Apríl , 2006, 10:07:41 » |
|
Ronnie James Dio patri podla mojho nazoru k absolutnej spicke spevakov v oblasti Hard&Heavy. Mozno nie kazdemu musi sadnut jeho sposob prejavu, ale co ten chlap dokaze, to je ohromujuce a treba to uznat. Farba hlasu sa ako keby este zlepsila, cize kvalita spevu rastie priamo umerne jeho veku. Uz som niekde zaregistroval, ze sa o nom hovori ako o dobrom vine, ktore sa vekom zlepsuje;) Fakt malo ludi dokaze takto spievat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 21. Apríl , 2006, 16:24:56 » |
|
yngwinier napísal:.... tak tak, mat tak v kapele spevaka ako dio...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 19. Február , 2007, 09:39:48 » |
|
U mna momentalne v rebricku rockovych spevakov vedie Dio . Ma zaujimavo sfarbeny hlas,intonuje cisto a celkovo je jeho hudobny prejav velmi,velmi svojsky a sugestivny.
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 21. Február , 2007, 11:54:03 » |
|
tak tak, a zatial najbrutalnejsie alba co som od neho pocul su Holy DIver z jeho soloviek a Heaven and Hell s black sabbath, ale aj niektore veci s Rainbow su dost popici
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 01. Marec , 2007, 11:56:42 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 01. Marec , 2007, 12:11:44 » |
|
No ja mam dojem,že tu mu to moc "nespieva". S" Rainbow- Live" a na Holy Diver sa mi zda lepši.
|
|
« Posledná zmena: 01. Marec , 2007, 12:13:09 od rudy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 01. Marec , 2007, 12:21:16 » |
|
Ako to teraz počúvam, tak sa mi to práve celkom pozdáva, je to spevák, ktorý aj na živo spieva permanentne výborne. Takisto aj tu to dokazuje. Skôr táto live-ka zvukovo postráda na sile, spev by mohol mať tiež nejaký príjemný halík na sebe, prípadne aj jemný delay by sa hodil na tie krátke spevové vsuvky, odpovedačky s gitarou...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 01. Marec , 2007, 12:54:35 » |
|
Diov hlas netreba schovavat za efekty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 01. Marec , 2007, 12:57:19 » |
|
Diov hlas netreba schovavat za efekty
Nejde o schovávanie..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 01. Marec , 2007, 13:03:40 » |
|
Ved hej, ale tak bezna prax, ked ma niekto nezazivny hlas tak si pomaha efektami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 01. Marec , 2007, 13:18:55 » |
|
Ved hej, ale tak bezna prax, ked ma niekto nezazivny hlas tak si pomaha efektami.
To nie je len o hlase,ale aj o akustike. Aj na "Domacom kine" si nastavuješ delay-time.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 01. Marec , 2007, 14:51:16 » |
|
Mňa tento pán nikdy nejako neoslovil,vlastne jeho veci sa mi nepáčia.Neviem prečo,skúsim si niečo pred počúvaním naliať,či sa to náhodou nezlepší.Ale pochybujem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 01. Marec , 2007, 14:52:48 » |
|
Mňa tento pán nikdy nejako neoslovil,vlastne jeho veci sa mi nepáčia.Neviem prečo,skúsim si niečo pred počúvaním naliať,či sa to náhodou nezlepší.Ale pochybujem...
Chapem - som na tom rovnako. Hambim sa ale pride mi nudny. Ja som skusal si naliat a nepomohlo.
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
ff
|
|