este by som dodal, ze predpokladam, ze je tu viacero ludi, co tento prechod zazili a zvladli, ja som tiez zacinal na bratovej ""spanielke""
5125;"odporucam zalozit na tuto debatu separatnu temu, myslim, ze si to zasluzi!
""Ivoss handmade guitars""
5126;Presne ako hovoríš. Keď posúvam power akordy, tak vtedy to dosť nepríjemne píska...alebo keď použijem slide(na power akordy myslím)Ja som sa tiež kedysi dávno učila hrať dačo od metallicy a myslím, že sa k tomu vrátim. :-)
5127;ja som sa uplne prvu vec ucil disposable heroes. velmi zly napad. ale na moju techniku to malo dobre nasledky.
5128;naco zacinat zlozitymi vecami??? tam clovek iba nabere kopec zlozvykov, ked to nebude stihat hrat, alebo zvladat. no, ja osobne bych zacinal radsej s niecim jednoduchsim.
5129;martinLM: neviem, tie strae ibanezy som nevidel, iba flanger /myslim ze zlta farba/ ale tieto nove ma vbec neoslovili. najma distortion maju dost slaby, uplne jedno ci je to smash box, aleboten druhy, neviem ted ako sa vola.
5130;sak vravim ze to bola blbost. to mi navrhol moj famozny ucitel. ale sposobil tolko, ze som sa do toho doslova zahryzol. asi rok som necvicil nic ine:))
5131;locksmith: Tvoj ucitel potom musel byt silna osobnost ked si rok cvicil iba to
) niekto z kult. domu??
5132;iMbUS - to je v poriadku, akurat si pisal, ze DivX ripy musia byt zle, co nemusi byt pravda a ako dovod si uviedol nieco, co s tym ani nesuvisi...
5133;ja len nechapem ako moze hrat daktore veci a naraz spievat..akoze vravi sa o nom a o spevakovi z metallici ze su akoze na toto peckovy..hrat a spievat naraz....ale akoze od metaliky su daktore veci rytmicky tazsie ale nemam s tym problem...ale akoze megadeth tak to je iny narez...mam fest rad pesnicku angry again....
5134;"metalhammer: pocul si cely album hidden treasures? tam je angy again. a je tam aj song GO TO HELL. ten song je zaujiavy jednou slohou a sice ""Now I lay me down to sleep Blah, blah, blah my soul to keep If I die before I wake I'll go to hell for heaven's sake"" ...ten album bol vydany v roku 1995 a na porovnanie metallica vydala v roku 1991 Black album s uvodnym songom Enter Sandman a slohou: ""Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take"" neviem co tym mustain sledoval 4 roky po vdani Black albumu, ale nech moc sa mi nechce verit ze by tym nesledoval akusi formu ""pomsty"" voci metallice a jeho vyhadzov