Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 13:29:13
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: LUBO  (Prečítané 52465 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #150 kedy: 21. Február , 2008, 10:14:39 »

naco by robil na sebe. mozna bude hravat  na objednavku za peniaze a vlastny styl nepotrebuje.  ved to bude mat ako zamestnanie.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #151 kedy: 21. Február , 2008, 10:22:17 »

pekne hras, aj ked nie moj styl. viem ohodnotit vsak aj toto. jedna rada. technika je, je ti jasne co chces hrat. pracuj na vlastnom prejave. je to dlhodoby proces a sklucujuci, to je ale cesta ozajstnych gitarovych velikanov.
diky moc od hraca tvojich kvalit si rady velmi cenim.
Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #152 kedy: 21. Február , 2008, 10:23:01 »

naco by robil na sebe. mozna bude hravat  na objednavku za peniaze a vlastny styl nepotrebuje.  ved to bude mat ako zamestnanie.

to ty nikdy nepochopis
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #153 kedy: 21. Február , 2008, 10:30:17 »

to ty nikdy nepochopis

pekne hras, aj ked nie moj styl. viem ohodnotit vsak aj toto. jedna rada. technika je, je ti jasne co chces hrat. pracuj na vlastnom prejave. je to dlhodoby proces a sklucujuci, to je ale cesta ozajstnych gitarovych velikanov.

dlhodoby proces a sklucujuci to co su za blbosti ty si nejaky skluceny ? alebo si uz velikan a neni si skluceny Huh!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #154 kedy: 21. Február , 2008, 10:38:15 »

ha ha ha ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #155 kedy: 21. Február , 2008, 10:40:33 »

dlhodoby proces a sklucujuci to co su za blbosti ty si nejaky skluceny ? alebo si uz velikan a neni si skluceny Huh!

ked sa niekto nudi a nevie o co kraca, takto to dopada.
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #156 kedy: 21. Február , 2008, 12:56:26 »

no vypocul som si flinstonov :) fajn napad  Na zdravie!
no a ku hre,  Zdravíčko - staci?  :)
Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #157 kedy: 02. Marec , 2008, 12:19:11 »

no tak to je cela skladba len akordy a melodia co z toho urobis je uz na tebe. bud trosku kreativny. nie vzdy plati ze vsetko je na webe :)

floydak no ten ton je vysledok mojho prespekulovaneho efektoveho retazca. Gitara.......kabel........PC :) hh no ale v poslednom case som prisiel na to ze hodne zalezi od trsatka ake pouzivas.Ja som hral vzdy s takymi spicatymi ale ten zvuk... nic moc. Teraz som zacal s hodne tvrdym a gulatsim a aj ten zvuk je potom taky pekny gulaty. Napr moj guru Boris Cellar hra uplne opacnou stranou trsatka. Pre distortion shrederov je to samozrejme zbytocne ale ked chces z gitary dostat pekny jazzovy ton treba pospekulovat.
  Neskusal si hrat prstovou technikou ? Abercrombie ,Montgomery...prave kvoli nej im z gitary ide neskutocny zvuk .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Lubo
stály hosť

-- JAZZ --

« Odpoveď #158 kedy: 02. Marec , 2008, 14:50:20 »

no hej je to pekny sound ale na drhuej strane mi to pride velmi ombedzujuce technicky. tazko sa hra nieco rychle. teda da sa to ale to by som to musel dllho cvicit a nato by som asi nemal nervy.
« Posledná zmena: 02. Marec , 2008, 15:05:32 od Lubo » Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #159 kedy: 02. Marec , 2008, 15:02:26 »

Ani nemusí ísť o hranie len prstami. Skús pri hraní trsátkom využiť sem tam aj voľné prsty. Na viachlas je to fajn, takisto na vybrnkanie, vyrolovanie akordov. Zvuk sa zmäkší, aj keď sem tam brnkneš tón bruškom voľného prstu.
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #160 kedy: 02. Marec , 2008, 15:17:45 »

no hej je to pekny sound ale na drhuej strane mi to pride velmi ombedzujuce technicky. tazko sa hra nieco rychle. teda da sa to ale to by som to musel dllho cvicit a nato by som asi nemal nervy.
  Nebudes sice rychly ako Metheny , ale aj taky Abercrombie celkom slusne vysiva . Nieco stratis, nieco ziskas . Inak aj ta kombinacia brnkatka a prstov moze byt zaujimava .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Lubo
stály hosť

-- JAZZ --

« Odpoveď #161 kedy: 03. Marec , 2008, 15:21:15 »

hej hej to je  pohode ja to pouzivam skor ale na comping ked doprevadzam len kila. tie prsty su v pohode nieco stratis nieco ziskas... to je tak na to aby som bol schopny hrat prstovou technikou seriozne by som musel dlllho cvicit len tu techniku. za ten cas sa mozem uplne inde posunut s obycajnou technikou vies.ja nestudujem klasicku gitaru takze moja prstova hra stoji tak za velky prd :)
« Posledná zmena: 03. Marec , 2008, 15:27:34 od Lubo » Zaznamenané

Lubo
stály hosť

-- JAZZ --

« Odpoveď #162 kedy: 28. Jún , 2008, 07:35:11 »

caute ja neprispievam ziadnou ukazkou. Vcera som bol na prijimckach v grazi  tak od septembra som studentom Universitat Fur Music und Dartstellende Kunst  odbor Jazzgitarre. :) verim ze sa tesite so mnou :D
« Posledná zmena: 28. Jún , 2008, 09:20:32 od Lubo » Zaznamenané

Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #163 kedy: 28. Jún , 2008, 08:06:05 »

Super , tak nech ti to poriadne hra .  Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #164 kedy: 28. Jún , 2008, 08:48:48 »

caute ja neprispievam ziadnou ukazkou. Vcera som bol na prijimckach v grazi  tak od septembra som studentom Universitat Fur Music und Dartsellende Kunst  odbor Jazzgitarre. :) verim ze sa tesite so mnou :D
Netešime. Závidime. :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.111 sekund, 23 otázok.