Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
04. December , 2024, 20:32:22
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: osadenie snimacov  (Prečítané 8822 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #15 kedy: 06. Január , 2005, 13:36:20 »

len ci to hra ako to ma hrat
Zaznamenané

sandman
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 112

« Odpoveď #16 kedy: 06. Január , 2005, 14:31:14 »

zistim, ked natiahnem struny :hm: ale naspajkovany snimac isiel v pohode premerat, takze by nemuseli nastat problemy
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #17 kedy: 06. Január , 2005, 15:33:18 »

hmm kde kupim cierne ramiky na HB? rad by som vymenil stare za nove
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 06. Január , 2005, 17:35:18 »

Predpokladam, ze tie kabliky budu 4 vystupy z cievok a jeden bude ukostrenie, cize sa spoji s tym, ktory pojde nakoniec do zeme. Ak ti chlapik vysvetloval, co je co, mal si si to zapisat Žmurk . Ak Ti to uz hra, blahozelam a napis report a zvuku. Akl nie a si z BA, zastav sa niekedy, takto nadialku tazko radit...
Zaznamenané
sandman
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #19 kedy: 06. Január , 2005, 20:59:29 »

to rastis: uz som to nahodil, zvuk zatial nemozem posudit, bo doma cvicim len cez multak do reprakov od kompu (niakych 5 W) Smútim ale zajtra rano utekam do garaze, nazhavym kombo a potom sa uvidi.. ale aj teraz sa mi uz zda, ze je to neporovnatelna kvalitka a s tymi kablikmi si mal pravdu, ale nakreslil mi to predavac, takze som mal tahak Žmurk
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #20 kedy: 06. Január , 2005, 21:17:24 »

Citácia
aj teraz sa mi uz zda, ze je to neporovnatelna kvalitka
som vravel nikto mi tu neveri, nema to cenu... :no::)
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #21 kedy: 07. Január , 2005, 00:24:37 »

sandman> rad by som prezival tu radost spolu s tebou, musi to byt uzasna zmena :)
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #22 kedy: 07. Január , 2005, 00:57:13 »

zalezi na tom co tam mal predtym. ja som tam mal predtym singel, takze zmena bola velka.
Zaznamenané
sandman
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #23 kedy: 07. Január , 2005, 08:55:09 »

mal som sice humbac, ale bol to daky ten korejsky od vyroby a ta gitara nebola zrovna najdrahsia.. vlastne nebola ani draha :razz: o pol hodku idem do garaze, tam to vyhulim na plno a to bude piila :p:
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #24 kedy: 07. Január , 2005, 11:07:48 »

fuu nemam rad pily :)
Zaznamenané

sandman
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #25 kedy: 08. Január , 2005, 11:19:25 »

piily nie su zlee... hralo to veelmo fajn :yes:
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #26 kedy: 11. Január , 2005, 15:11:52 »

aj ja dakedy o tom rozmyslam ze by som to vymenil....lebo v tej mojej jolane su tiez od vyroby..ale bojim sa lebo teraz sa mi ten zvuk paci..a nechcem vyvalit prachy za snimace..potom kopu roboty to tam vymenit a zapojit...lebo tam je vskutku nestandartna elektronika hehehe...a mno potom este neviem ako by to vyzeralo lebo moje maju strieboren kritkya je to tam riadne zaliate takze odial ten snimac nevydolujem ani keby co....mno a najviac sa bojim...ze to bude nahovno zvuk co sa mi pacit nebude.,...a predsalen ma uz 20 rokov ta gitara a ma daky charakter a nevravim mozno by sa to zlepsilo ale co ak nie..tak potom tam budem zasa diery zaliepat a davat tam stare a nove vyhodim do kosa??? mno nevim...mozno by pomohlo...keby sme spravili daky zraz za daky mesiac dva a ja by som to doniesol...a ty co uz maju v usiach ine snimace tak mi povedia ci je to hnus..a mam to vymenit...alebo ze to je celkom fajn a ma to charakter....alebo by mne mozno stacilo si zahrat na inych snimacoch..ale v hudobninach vzdy maju iba take shit snimace a v skutku to znie horsie ako moje...takze neviem....
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #27 kedy: 11. Január , 2005, 19:19:35 »

metalhammer: no ver tomu ze to nieje dobre. ja mam diamantku a to sa ani zo srandy neda porovnat so squier s kentom a fender snimacmi. dat dobre snimace do lacnej gitky sice tiez nieje najlepsie riesnie ale ja som spokojny.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #28 kedy: 12. Január , 2005, 13:24:30 »

Skratka zvuk robi predovsetkym nastroj, az potom elektrika. Zase v pripade Jolan, ak je tam nejaky predpotopny jednocievkovy snimac v akomsi kovovom puzdierku (zivo to vidim pred sebou :) ), moze vymena za akykolvek najlacnejsi standardny HB urobit zazraky... METALHAMMER - poskytni foto gitary, nech vieme, o com kecame...
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #29 kedy: 13. Január , 2005, 22:32:44 »

nieco odfotim a drbnem sem....ale nemam teraz fotak..tak to bude az za chvilu...ale zasa musim povedat ze aj ja som hral na diamantkach...a ta moja superstarka je lepsia....akoze ja fakt neviem mozno to bude zvykom (ale nemyslim si to..berem to objektivne) ale v roznych hudobninach som skusal velke mnozstvo gitar.. je pravda ze v hudobninach v ziline moc drahe gitary nemaju...ale ziadna sa mi zatial voac nepacila ako moja (akoze tvarom hej aj farbou ale to nie je podstatne)...akoze moja hrala na sucho lepsie..lepsi hmatnik...a ked boli tie obchodove zapojene tak to tiez vsetko znelo ako droty na kovovej tycke natiahnute...takze je uz neviem... mozno to fakt vyriesi iba ked si na tej mojej zahra dakto skusenejsi
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.266 sekund, 22 otázok.