Kruspe
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 01. Máj , 2006, 13:54:27 » |
|
mhm, uz v tom zacinat mat jasnejsie thx... a este co by sa hodilo k tomu Radyho preampu ??...teda ktore tie koncove zosilnovace?...pisali ste marshalll, hiwatt...a ako to vlastne vyzera???...ked to AVT ma preamp aj konc. v sebe a je to klasicke kombo (ako aj hlava ma teda vsetko v jednom), tak len ten koncovy zosik je co ...a do coho sa to zase zapoji ??
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 01. Máj , 2006, 13:57:59 » |
|
roberto napísal:popravde sa vo valvestatoch nevyznam a ani ti nebudem oponovat.. ja mam v preampe 5xEcc83 a je to citit ale pravda je ta, ze o tom tato tema nieje. Fakt je ten, ze je trosku skoda davat taky celolampovy preamp pred tranzistorovy koniec, ale pokial sa dobre znesu, bude to len lepsi zvuk ako predtym. S poslednou vetou plne suhlasim,lebo to mam odskušane.Ale ak by neskor k tomu lampedu dokupil lampovy konec može to to hrat dobre.Takže kupa lampedu može byt viacmenej vyhodna.Ale zaleži ake ma človek požiadavky na zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 01. Máj , 2006, 13:58:11 » |
|
rudy napísal:Len doplnim: lampovy konec robi ten \"spravny zvuk\". mhm a mal by byt trochu viac vyhuleny aby sa to aj pekne prejavilo, nie ... celolampove komba a pod. nie su zrovna tichou zalezitostou (teda pre domace hranie - v izbe, co je zatial moj priapad) Naposledy upravil Kruspe, : 01.05.2006 o 14:59
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 01. Máj , 2006, 13:59:58 » |
|
rudy napísal:Len doplnim: lampovy konec robi ten \"spravny zvuk\". Robi cast toho zvuku. Hraval som isty cas s Boss MT-2 rovno na Teslu Mono 50 Na vstup koncoveho zosilnovaca (tento vstup vyba na kombach a hlavach oznaceny ako Return) sa pripaja preamp. Na vystup reproduktor. Je to tazky OT, ale vsak to je tvoja tema
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 01. Máj , 2006, 14:01:32 » |
|
Kruspe napísal:mhm, uz v tom zacinat mat jasnejsie thx... a este co by sa hodilo k tomu Radyho preampu ??...teda ktore tie koncove zosilnovace?...pisali ste marshalll, hiwatt...a ako to vlastne vyzera???...ked to AVT ma preamp aj konc. v sebe a je to klasicke kombo (ako aj hlava ma teda vsetko v jednom), tak len ten koncovy zosik je co ...a do coho sa to zase zapoji ?? V AVT je konc. zosik tranzistorovy.Ten lamped by si mohol zapojit do returnu ef. slučky/ak ju ma/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 01. Máj , 2006, 14:05:24 » |
|
martinml: myslel som v spojeni s lamp. preampom ten\"spravny zvuk\"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rady
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 01. Máj , 2006, 14:13:49 » |
|
kruspe, aký štýl chceš hrať? podža nicku rammstein??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 01. Máj , 2006, 14:15:30 » |
|
kruspe: aj na lamp.aparat sa da hrat doma v izbe.10-15w a pohoda.pri vačšom vykone/napr.50w/použit power brake.a ten lamped ma speaker simul. takže možeš hrat aj do hi-fi veže.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rady
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 01. Máj , 2006, 14:17:36 » |
|
10-15 lampových wattow je dosť veža na doma. ja mám 5w a málokedy dávam na plné... ale to je offtopic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 01. Máj , 2006, 14:19:03 » |
|
rady napísal:10-15 lampových wattow je dosť veža na doma. ja mám 5w a málokedy dávam na plné... ale to je offtopic ved nemusi hulit na plne gule.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 01. Máj , 2006, 14:35:59 » |
|
heh, tie vase nicky, rudy, rady ... ramms+ein je srdcovka, to je nadlho... ale moje hranie smeruje k dream theateru a satrianimu... doma by som chcel prave hrat cez ten AVT, ale je to 20 W a nema slucku, takze by som ten preamp nemohol hned zapojit do returnu slucky ako mi tu radili, iba priamo do inputu (a keby sa zapojil do slucky, ako pojde signal?..na co by to bolo vlastne dobre???).... O co mi vlastne ide... chcel by som lepsie trochu skreslenie ako ma orig. ten marshall, preto sa obzeram po nejakych krabickach..ked uz som pri tom, aki niekto vie, by mi mohol povedat ,ze aky je rozdiel medzi tym OD 20 a simulaciou DS 1 v tom OD 20, ved to co som sa pytal v prvej otazke rady a tych tvojich 5 W ...hm, co vlastne do coho zapajas? ...sa mi zda, ze nieco o tom som zahliadol uz na tomto fore, tak este to omrknem....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 01. Máj , 2006, 14:41:25 » |
|
Tak si kupDS1 a ušetriš 4500sk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rady
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 01. Máj , 2006, 14:45:28 » |
|
dá sa zapojiť aj priamo do gitarového vstupu na kombe, ak máš dobrý čistý zvuk. lamped funguje aj ako preamp, aj ako krabička. neviem povedať, či je skreslenie lepšie ako na tvojom avt, to je vec vkusu a najlepšie by bolo vyskúšať. ináč rammstein je aj moja srdcovka;)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
metalhead
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 01. Máj , 2006, 14:45:55 » |
|
krupse niesom isty ci sa to AVT znesie z BOSSkom.lebo ja mam korga AX15g t tiez niesu velky kamarati,ale mam starsi model.kazdopadne si to over v predajni na dajakom avt
|
|
|
Zaznamenané
|
I hate commercion
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 01. Máj , 2006, 14:49:21 » |
|
rady napísal:dá sa zapojiť aj priamo do gitarového vstupu na kombe, ak máš dobrý čistý zvuk. lamped funguje aj ako preamp, aj ako krabička. neviem povedať, či je skreslenie lepšie ako na tvojom avt, to je vec vkusu a najlepšie by bolo vyskúšať. ináč rammstein je aj moja srdcovka;) skoda s tym skusanim, rad by som...len je to problem :dry: .... vyzera zaujimavo ta vecicka ... super, ze aspon niekto tu tiez uzna ramms+ein :woohoo: mas u mna velke vyznamne +
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|