Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
05. December , 2024, 03:19:05
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: zoom sa vytiahol  (Prečítané 6344 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
metalhead
pravidelný návštevník
Príspevkov: 459

« kedy: 01. Máj , 2006, 21:50:57 »

pozeral som na tie nove zoomi a oni do toho davaju normalne aj po dve elektronky.veeeelmi by ma zaujimalo ako to hra.mozno sa fakt vytiahli a vstupili si do svedomia:laugh: http://www.zzounds.com/item--ZOMG92TT
Zaznamenané

I hate commercion
arpo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 162

« Odpoveď #1 kedy: 01. Máj , 2006, 21:54:22 »

Konkretne tento zoom nepoznam, ale cital som nejake recenzie na G2 a ta bola prekvapivo velmi dobre hodnotena. Mozno si polepsia svoju posramotenu reputaciu.
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #2 kedy: 01. Máj , 2006, 22:20:54 »

hej maju tam uz uplne ine procesory ako tie doterajsie a cele je to vynovene za nezmenenu, alebo este nizsiu cenu... Tak, vyvoj ide dopredu, akurat mi je jedna vec zvlastna, ze preco tam je ta elektronka??? Naozaj ta jedna elektronka tak \"odsintetizuje\" a skvalitni zvuk, alebo je to len taky firemny tah, ze \"akoze\" to je na nerozoznanie od krbiciek a elekronkovej hlavy???
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #3 kedy: 01. Máj , 2006, 23:53:57 »

ta elektronka ho proste nafarbi na elektronkovo. tam, kde by musel byt asi nejaky tranzistor, pichnu par ECC83, resp. sa asi pouziju na uplne nizkej urovni hlasitosti tak, aby charakter zvuku toho multiefektu uz bol elektronkovy, aj ked uz by tam ziadny stupen zosilnenia nemusel byt. tak sa ako laik domnievam.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
metalhead
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 02. Máj , 2006, 11:30:38 »

swordy napísal:
Citácia
ze preco tam je ta elektronka??? Naozaj ta jedna elektronka tak \"odsintetizuje\" a skvalitni zvuk, alebo je to len taky firemny tah, ze \"akoze\" to je na nerozoznanie od krbiciek a elekronkovej hlavy???

su tam az dve!:P ha ha ha
Zaznamenané

I hate commercion
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 02. Máj , 2006, 11:34:32 »

metalhead napísal:
Citácia
swordy napísal:
Citácia
ze preco tam je ta elektronka??? Naozaj ta jedna elektronka tak \"odsintetizuje\" a skvalitni zvuk, alebo je to len taky firemny tah, ze \"akoze\" to je na nerozoznanie od krbiciek a elekronkovej hlavy???

su tam az dve!:P ha ha ha
Pravdepodobne jedna na čisty,druha na skresleny zvuk. ALebo čisty je tranzistor a lampy su na skreslenie.

Naposledy upravil rudy, : 02.05.2006 o 12:38
Zaznamenané
metalhead
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 02. Máj , 2006, 11:45:31 »

to podla mna nevedia ani vyrobcovia:laugh:
Zaznamenané

I hate commercion
gadge
nováčik
*
Príspevkov: 21

« Odpoveď #7 kedy: 02. Máj , 2006, 12:20:18 »

ale aj tak mi vadí jedna vec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na tých G2 a tak... je už len 2-číselný LCD(predtým bolo aspoň 7-8písmen) a len 2 gombíky, páčilo by sa mi, keby to skombinovali tak ako BOSS, že by tam bolo viac tých gombíkov a ešte nejaké potenciometre, ale toto vyzerá dôveryhodne, že to vyludí dobré zvuky zo seba.Smútim :blink:
Zaznamenané
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #8 kedy: 02. Máj , 2006, 12:36:04 »

Ja mam akosi po tej 606-tke stale taky mierny odpor k Zoomom, chcelo by to ten novy model pocut a poriadne preskusat, nie len polemizovat co ta lampa urobi/neurobi tam...
Zaznamenané

... all life is future to past ...
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #9 kedy: 12. Máj , 2006, 08:21:18 »

gitarista s kapely ma ten G2 u nieco efekt od zoomu a hra to dobre. hra na to v kombinacii s variaxom a ket tam hodil stratak s overdrivom ten hendrix tam proste bol... :-) myslim ze efekty su aj v zoome na standardne dobrej urovni (porovnatelne s digitechmi a x inymi multakmi) jedine, co ma zamrzelo bolo, ze v reklamnych letakoch machruju pri tom to efekte s najdlhsim delayom medzi multakmi - 5 ci 7 s s hold funkciou. avsak tu mozes pouzivat len s kontrol pedalom, ktory nie je v baleni a musis si ho dokupit osve. (to mi prosim odpisali priamo zo Zoomu, ked som im popisoval v mene kamosa, ako som sa to snazil spojazdnit) druhou vyhradou je totalne neprehladny manual - prave v tomto pripade mi absolutne nepomohol ako von s konopy. dizajn je jasne inspirovany Line6 XT seriou. rozhodne je tento multas o triedu vyssie oproti tym starsim.
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #10 kedy: 07. Júl , 2006, 22:45:40 »

ozaj, aky mate nazor na stary Zoom 9150? jedna 12AX7 lampa, hrali ste niekto, poculi ste to, mate nejake skusenosti? ked ano, sem s nimi Žmurk ...po internete som nasiel viac menej len pozitivne ohlasy, myslim ze niektory z vas by mohli mat skusenosti, alebo aspon poculi aj o tomto starom zoome...tak teda piste
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11 kedy: 08. Júl , 2006, 13:14:57 »

gm_viktor napísal:
Citácia
ozaj, aky mate nazor na stary Zoom 9150? ...

Za kolko sa to da kupit ?
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #12 kedy: 08. Júl , 2006, 13:25:23 »

za 5000,- ...neni to vela, ale je to bez foot controlleru

Naposledy upravil gm_viktor, : 08.07.2006 o 14:25
Zaznamenané
The Ripper
pravidelný návštevník
Príspevkov: 218

« Odpoveď #13 kedy: 08. Júl , 2006, 15:47:15 »

No ja hram doma cez Zoom 606, zatial co rack a ostatne bedne su v skusobni.
A pomaly ma ten zvuk zacina uz aj tak trochu @#%$&. :D
Ale, ked toto ma byt uplne ine, no neviem, mozno je to dobre, ale aj tak by som cez to nikde inde ako doma nehral. :silly:
Len tie elektronky mi k Zoomom voooobec nepasuju...
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #14 kedy: 08. Júl , 2006, 22:17:31 »

ked chces strelim ti GFX-5, to je uz dost ze kvalita...
hm, mna to dost laka, ale zas kupim a bude to crep a co s tym spravim, to uz tazko predam :)
asi si to najskor dobre vyskusam a potom sa rozhodnem
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 22 otázok.