Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #555 kedy: 05. Máj , 2008, 17:04:45 » |
|
ja poznam ten podnik, uz som tam par razy bol... mne je jedno - kam pojde vacsina, tam dojdem. ale nechcete si nechat to vyhravanie na inokedy ? neverim, ze Dugo dojde, ale ked hej, mozme si dat preteky v piti Už som to tam dohodol. Nie je to nič oficiálne, takže sa bude dať zahrať aj pokecať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #556 kedy: 05. Máj , 2008, 17:05:48 » |
|
urcite nedojdem, robil som si srandu, idem od stredy do nedele na chatu s babou... ale nabuduce velice rad... nekde v petrzke lebo co sa budem jebat domov mhd? ? alebo si spravme open-air pivso na nasom koncerte na garazi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #557 kedy: 05. Máj , 2008, 17:58:35 » |
|
Tak kedy???Už by Vás rád spoznal.Vezmem mladeho,nech sa otuká.Vezmem čokolvek.Gitaru,Kombo.policajnú ochranu ale dúfam to nieje dnes.Takú rychlovku nezvládám.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #558 kedy: 05. Máj , 2008, 18:02:17 » |
|
tak nech sa kazdy vyjadri, ci stvrtok moze a kde by mu to vyhovovalo. ja som uz napisal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #559 kedy: 05. Máj , 2008, 18:42:08 » |
|
Ja ako petržalkár by som sa pripojil k Dugovi aj ked teraz nemôže.Ale nech už to je tam kde Vám vyhovuje aj ked petržka nieje od veci :)Termín štvrtok alebo piatok.Niekde kde sa dá aj hráť.Dovlečiem hebeda.Chcel by som aby ste to odskušali a dali rady mojmu mladému. Už by aj recenziu na to hebedo niekto z Vás mohol spraviť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #560 kedy: 05. Máj , 2008, 19:11:12 » |
|
Ja ako petržalkár by som sa pripojil k Dugovi aj ked teraz nemôže.Ale nech už to je tam kde Vám vyhovuje aj ked petržka nieje od veci :)Termín štvrtok alebo piatok.Niekde kde sa dá aj hráť.Dovlečiem hebeda.Chcel by som aby ste to odskušali a dali rady mojmu mladému. Už by aj recenziu na to hebedo niekto z Vás mohol spraviť. ked sa pojde hrat tak pojdu kuknut na synatora
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #561 kedy: 05. Máj , 2008, 19:19:35 » |
|
Adam hrať budú profíci nie amatéri.Ked chces synátora vidiet v akcii tak dojdi.Rádi Ťa privítame.Ale jedno si uvedom-on začiatočník oproti Tebe.Ale já sluch a vkus este mám aj ked desaťročia mimo som.Ale nie som kritik.Len vám prajem aby ste napredovali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #562 kedy: 05. Máj , 2008, 19:22:48 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #563 kedy: 05. Máj , 2008, 19:35:11 » |
|
Keď budete mať chuť prísť vo štvrtok do Očka na Karpatskej, kľudne aj s gitarami, tak vás rád uvidím. GPC pivo by tam mohlo byť fajn. Inak pijete bezo mňa a ja bez vás, budem na vás myslieť..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #564 kedy: 05. Máj , 2008, 20:03:16 » |
|
Moj domaci podnik v petrzalke je Engerau, mozeme sa stretnut aj tam. Alfa je mafianska dorazacska zumpa, to radsej pojdem na benzinku na stojaka.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #565 kedy: 05. Máj , 2008, 20:13:25 » |
|
v engerau som parkrat bol, vseobecne pivo kdekolvek v petrzke je scestny napad, radsej pojdem do ponorky vedla UK ale co, chodte kam chcete, ja idem lyzovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #566 kedy: 05. Máj , 2008, 20:32:27 » |
|
Adam hrať budú profíci nie amatéri. ktory???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #567 kedy: 05. Máj , 2008, 21:38:13 » |
|
vsak vravim, ze Bastion, to vyhovuje vseobecne vsetkym.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #568 kedy: 05. Máj , 2008, 21:38:49 » |
|
(...) tlakovanú vzduchom za myslím 26,- Sk. Vzduch sposobuj oxidaciu piva a tak pivo rychlejsie starne. Okrem toho nema vycapnik presne kontrolu, co sa tam spolu so vzduchom dostava. A mnozia sa tam mikroorganizmy. CO 2 presycuje, pri N 2 pri vyssich teplotach sposobuje unik prirozdeneho obsahu CO 2 v pive, najlepsia volba je zmes tychto technickych plynov. Zdroj: http://www.prazdroj.cz/cz/o-pivu/tlacne-plyny/plynyPodnik je to prijemny, oproti Bastionu je tam aspon ticho, nehra tam furt nejaka zabavova kapela.
|
|
« Posledná zmena: 05. Máj , 2008, 21:39:29 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #569 kedy: 05. Máj , 2008, 21:39:48 » |
|
No ja bych šiel do Očka, rasťo nebuď chumaj, pridaj sa k nám, je to výborný podnik, lacné pivo a kvalitne urobené a fasa podnik! a pustiť si tam môžeš čo chceš a otvorené je do nemlátom:)
|
|
« Posledná zmena: 05. Máj , 2008, 21:40:47 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
|