iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #435 kedy: 05. Január , 2008, 01:07:11 » |
|
kto co povie na zajtrajsie (sobota) pivo v meste? PS. Budu aj baby
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #436 kedy: 05. Január , 2008, 01:09:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #437 kedy: 05. Január , 2008, 11:25:58 » |
|
Priamo v Elame nie, ale za posledny semester v Mlynskej doline (39, Mlyn (za podpory SBS) a este niekde vonku) dobili tak 10 ludi. Ale pointa je, ze tam moc 16 rocnych nechodi, to nie. Bud vysokoskolaci, alebo blavaci, ktori sa startuju vodkou za cesty tam v buse.
kua to su spomienky, raz sme sa s kamosom tiez startovali do elamu domacou slivkou v autobuse cestov z kramarov... ...a tiez sme potom chytili na Pecko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #438 kedy: 05. Január , 2008, 12:02:20 » |
|
Tak nakoniec nie pivo ale víno v BA bolo včera u mňa doma, keď niekedy po 1 v noci dorazila na návštevu banda ožratých gitaristov.. Tak sme sa stretli ja, marrtin, rastis, progrocker a swordy a dali si riadne do nosa..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #439 kedy: 05. Január , 2008, 12:25:37 » |
|
Ano, vcera bolo v podstate neoficialne, velmi spontanne a zabavne GPC pivo, ktore sme uzavreli navstevou Pita u neho doma a dokonca boli aj pokusy o akusticky jam.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #440 kedy: 05. Január , 2008, 12:56:26 » |
|
veru, mile stretnutie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #441 kedy: 05. Január , 2008, 15:07:38 » |
|
veru, mile stretnutie Už si v poriadku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #442 kedy: 05. Január , 2008, 15:11:48 » |
|
Ano, vcera bolo v podstate neoficialne, velmi spontanne a zabavne GPC pivo, ktore sme uzavreli navstevou Pita u neho doma a dokonca boli aj pokusy o akusticky jam. no jo progy a čo povieš na klemove akustické gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #443 kedy: 05. Január , 2008, 15:12:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #444 kedy: 05. Január , 2008, 15:15:13 » |
|
to ste boli taký neslušne vulgárni?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #445 kedy: 05. Január , 2008, 17:54:55 » |
|
no jo progy a čo povieš na klemove akustické gitary No ved ja na ne mam iba najlepsi nazor, uz som ich mal predtym v rukach, najma Vadimova mi ucarila. Co Ti poviem, keby som mal volnych 30 litrov tak si urcite dam jednu spravit. Ale predsa len, radsej by som si asi kupil elektricku aj tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #446 kedy: 06. Január , 2008, 11:20:54 » |
|
no jo ale elektrika je niečo iné, akustiku môžeš použiť všade
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #447 kedy: 06. Január , 2008, 14:42:55 » |
|
no jo ale elektrika je niečo iné, akustiku môžeš použiť všade
Praaaaave ze nemozes. Sak nam to Pitu zatrhol a dal nam do paprc nezive kusy dreva zname ako elektricke gitary pod lacnou zamienkou, zevraj o druhej v noci vadi susedom, ked sa hra na akustikach...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #448 kedy: 06. Január , 2008, 15:55:15 » |
|
Praaaaave ze nemozes. Sak nam to Pitu zatrhol a dal nam do paprc nezive kusy dreva zname ako elektricke gitary pod lacnou zamienkou, zevraj o druhej v noci vadi susedom, ked sa hra na akustikach...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #449 kedy: 08. Január , 2008, 23:16:06 » |
|
kedy sa bude planovat nejake dalsie GPC pivo, bol som uz dva krat na neoficialnych, a rad by som okusil aj oficialne
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|