Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 00:41:59
Strán: [1] 2 3 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Sola  (Prečítané 27196 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Gunner
pravidelný návštevník
Príspevkov: 575

« kedy: 25. Marec , 2004, 20:34:15 »

Ake mate radsej sola-fakt rychle ze z toho odpadne ruka alebo skor pomalsie harmonicke sola, alebo nieco medzi tym? Priznam sa ze skor oblubujem harmonickejsie sola, kde ruka nebeha o zivot, ale zahram aj rychlejsie veci(Pozor nie rychle-na to este nemam:cry:)
Zaznamenané

Keep rockin´
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 25. Marec , 2004, 22:14:05 »

ja mam rad tie najrychlejsie :) hlavne nejake arpegia a podobne, este treba cvicit a potom budem hrat aj ja uz len rychle sola :D
Zaznamenané
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #2 kedy: 26. Marec , 2004, 09:58:15 »

Ja mam rychle.Ale zasa to netreba prehanat.Solo by malo aj daco povedat.To ze niekto vie hrat sestnastky na 216 minutu v kuse je sice pekne ale velmi rychlo to zacne nudit.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #3 kedy: 26. Marec , 2004, 10:42:44 »

>Tak vsetci vieme ze sola su alfou a omegou celej piesne(niekedy ju dokazu zachranit ak nie je dobry text), cital som na stranke http://www.gibson.com/ jeden citat- ""Lyrics. Wasted time between solos"". gunner nic v zlom, ale tento prispevok ma dobre pobavil :D koho zaujima ake je v tej a tej skladbe solo, okrem gitaristov? vacsina posluchacov hodnoti celok, nie solo.... ale kazdemu sa paci ine...
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #4 kedy: 26. Marec , 2004, 11:51:03 »

pravdu povedať nemám rád žiadne lebo mi nejdú ale to vychádza z mojej neznalosti stupníc, ktorá sa pomaly zlepšuje inak ma fascinujú rýchle ala Petrucci. Malmstenovske su na jedno kopyto ale inšpiratívne...
Zaznamenané

tatko fóra
Gunner
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 26. Marec , 2004, 13:05:19 »

Myslim si ze kazdy vie a dokaze ohodnotit dobre solo a nemusi byt pri tom gitarista.
Zaznamenané

Keep rockin´
Gunner
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 26. Marec , 2004, 14:16:48 »

Neodpustim si este reakciu na Martinain. koho zaujima ake je v tej a tej skladbe solo, okrem gitaristov? Vsetkych. Nepoznam nikoho koho by nezaujimalo solo v skladbe, no samozrejme ti co pocuvaju take shity ako Britney Spears a podobne ani nevedia co je solo. Napis nieco smiesne aj ty, mozno sa aj ja pobavim.
Zaznamenané

Keep rockin´
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #7 kedy: 26. Marec , 2004, 19:48:39 »

sola su dolezite ale musi to byt podoporene celkom podla mna. poznate soldier od vancika? chodi to na musicboxe. je tam dost dobry gitarista ale nic to so mnou nerobi lebo sa mi nepaci celok, aj ked su to zrejme vyborni muzikanti. mne chutia rychle sola a la yngwie.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #8 kedy: 28. Marec , 2004, 13:16:46 »

gunner> je mi luto, ak som sa ta mojim prispevkom dotkol. ale ta veta ""vsetci vieme ze solo je alfou a omegou celej piesne"" :) vyslovujem ospravedlnenie, a zaroven velky nesuhlas s tou vetou :D
Zaznamenané

Gunner
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 28. Marec , 2004, 15:26:58 »

V pohode idem tu vetu vymazat:D Tak a je to vymazane-ale uznaj sam ze solo je dolezitou castou piesne.
Zaznamenané

Keep rockin´
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #10 kedy: 29. Marec , 2004, 09:28:51 »

Guitman,tak tu musim dost razne nesuhlasit.Petrucciho sola niesu ani nahodou na jedno kopyto.On vie tak postavit solo ze to je neuveritelne.Sice na novom albume sa uz s tymi sola moc nemazlil :-) ale to je nieco ine.Malmsteen suhlasim ten robi stale to iste.Ale za to efekt :D
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #11 kedy: 29. Marec , 2004, 12:11:29 »

lubo> guitman tam zabudol dat bodku, myslel to tak ako ty.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #12 kedy: 29. Marec , 2004, 13:51:36 »

gunner> poznam vela dobrych skladieb, v ktorych solo nie je :) ale to su veci hudobne skor niekde inde, nie postavene na gitarach.. tym to bude a tu vetu si nemal mazat - ak to bol tvoj nazor :)
Zaznamenané

Gunner
pravidelný návštevník

« Odpoveď #13 kedy: 29. Marec , 2004, 13:59:14 »

Vies, ja vlastne ine veci ako sola prakticky nehravam(asi je to chyba). Uz som to zmazal, uz to spat nevratim:)
Zaznamenané

Keep rockin´
Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 30. Marec , 2004, 19:53:19 »

gunner- harmonicke solo je cĂĄpanie akordov sem a tam. ja poznam melodicke ala clapton a technicke ala malmsteen. ""clapton hra sola ,ze si to ani neuvedomite a malmsteen ,ako z inej skladby"". /meciar alebo dzurinda/ radsej napiste ake techniky ,toniny a stupnice pouzivate.
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 23 otázok.