Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 23:37:23
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Sola  (Prečítané 27237 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Gunner
pravidelný návštevník
Príspevkov: 575

« Odpoveď #30 kedy: 03. Apríl , 2004, 19:39:49 »

Ste tu vsetci nejaky moc mudry, fakt si myslite ze bez hentakych blbosti sa dobry gitarista nezaobide?
Zaznamenané

Keep rockin´
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #31 kedy: 04. Apríl , 2004, 09:02:14 »

no, napriklad ja som za pomalsie, velavravnejsie sola... aj ked mi to tak neznie :) ale raz ro pojede!!
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #32 kedy: 04. Apríl , 2004, 11:43:51 »

Dobrý gitarista to musí vedieť, ""dobrý"" nemusí. :o)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #33 kedy: 09. Apríl , 2004, 08:31:29 »

myslim ze dobry gitarista sa bez toho zaobide. ale rozhodne to nie je na skodu :) asi si zaplatim nejake tie hodiny u Luba :D
Zaznamenané

Gunner
pravidelný návštevník

« Odpoveď #34 kedy: 09. Apríl , 2004, 10:26:50 »

Lubo sa zda byt fakt velky profik, co tu pise tomu ani nerozumiem:)(a to som chodil 8 rokov do hudobnej skoly-zistil som tam ze sa bez takychto teorii v pohode zaobidem)
Zaznamenané

Keep rockin´
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #35 kedy: 09. Apríl , 2004, 11:42:06 »

chalpi este chvilu a zistim ze bez teorie to nema cenu a ze nie som schpopny sa ju naucit uz teraz sa mi stava ze nemam co hrat a proste brnkat do blba ma nebaví zacal som uz sice cosia aj komponovat no zase je tu ten problem nedostatok teorie kurna nemohol som chodit na tu hudobnu ked ma rodicia chceli dat ved sa uz trapim od 13.-tich.Aj keď aktivnejsie posledne 3-4roky
Zaznamenané

tatko fóra
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #36 kedy: 09. Apríl , 2004, 12:59:39 »

No na tej zuske sa toho az tak moc neber.Iba prve 4 roky a len zalkady: intervaly a tak.Ked som sa spytali huslistky asi osmacky nech povie ake tony da Ddur kvintakord nevdela :-)))))) Chce to nas zaujem vyvinaut. Ja som teorii slaby. To ked pride nas klavesak a zacne hrat jazz a podobne zanre tak si ani neprdnem.
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #37 kedy: 09. Apríl , 2004, 18:57:55 »

ide o to, co chces robit. ja som od rana do vecera v skole a v case osobneho volna riesim zadania. takze medzitym ak sa vyskytnem sam s mojou gitkou, tak ma vobec netrapi teoria. chcem si proste zahrat. takze sa cele tie roky co hram venujem interpretacii. co uz niekto vymyslel, ja sa snazim zahrat. to ma bavi najviac. takze mi netreba teoriu, len techniku. ked chces skladat tak to bez teorky nepojde. nepojde kvalitne.
Zaznamenané
Gunner
pravidelný návštevník

« Odpoveď #38 kedy: 09. Apríl , 2004, 19:17:33 »

Ja sa pokusam skladat-uz som jednu piesen dokoncil(poslal som ju Guitmanovi uz davno), mne osobne sa paci, a nepotreboval som na to ziadnu teoriu, som toho nazoru ze to ide aj bez teorie(ked to povedal Slash. tak to musi byt pravda-on sam nevie ziadnu teoriu) LockSmith:Co studujes?
Zaznamenané

Keep rockin´
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #39 kedy: 11. Apríl , 2004, 12:34:16 »

geodeziu na stavebnej. da to zabrat ked chces byt najlepsi. o co vacsie je potom to prekvapnie ked nie si najlepsi:)
Zaznamenané
Gunner
pravidelný návštevník

« Odpoveď #40 kedy: 11. Apríl , 2004, 13:35:44 »

Jasne, poznam. Ja som zistil ze v skole najlepsi nebudem tak robim vsetko pre to aby som bol fakt dobry aspon v gitare(ale este treba vela a tvrdo cvicit)
Zaznamenané

Keep rockin´
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 13. Apríl , 2004, 00:36:20 »

no sola ... mne sa pacia take pomalsie zrozumitelnejsie proste v pohode ale aj take brutalne ""rozuzlovacky"" rychle ktore ked vidim/pocujem tak to musim vypnut lebo mam z toho dost... :D
Zaznamenané
Lubo
stály hosť

-- JAZZ --

« Odpoveď #42 kedy: 13. Apríl , 2004, 14:03:22 »

hehe Treba aj rozuzlovat ale s mierou
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #43 kedy: 13. Apríl , 2004, 18:44:57 »

minuly rok som zasvatil len arpegiam, a zabralo mi to fakt asi 4 mesiace kym som si bezproblemov uvedomil vsetky arpegiove alternativy akordov.. Viem ze to moze zniet ako hovadina, ale je to fakt.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Lubo
stály hosť

-- JAZZ --

« Odpoveď #44 kedy: 13. Apríl , 2004, 19:57:29 »

Hmmm nechapem vyrazu alternativy akordov.Alternativa je moznost vyberu z dvoch...:-) ale nie neber to vazne ja som len trosku na slovicka.
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.198 sekund, 23 otázok.