rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 24. Október , 2007, 17:17:26 » |
|
ten vstup mas SILNE PREVALENY. twin je defacto cisty apatrat, ked sa do neho mlati, nakresli sa. do cervenych hodnot urcite nejde. absenica diBoxu je jasna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 24. Október , 2007, 17:19:26 » |
|
pocuvam to znova a nechapem. vsak ked ti to skresluje do miery ako v ukazkach, miesto toho, aby si upravil input, ides ma zvozit, ake velke skreslenia pouzivam ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 24. Október , 2007, 17:27:50 » |
|
takto hra mne simulacia VOXu - pre predstavu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 24. Október , 2007, 17:48:29 » |
|
Niet ziadnych pochyb o tom, ze bez diboxu to nie je ono. Gitara UPG, snimac KA PAF. V kazdom preste som vypol reverb, nech je menej pukancov, mam slaby pocitac, nie? High res rovnako vypnuty. Musel som na niektorych presetoch tiez znizit master, aby output nesiel kvoli tym basom do klipu, preto su tak ticho. Input citlivost taka, ze ked udriem riadne kilo, tak to zajde do klipu na input, ked hram po jednej strune slabsie, tak je tak v 50 - 75%. Sumu je tam neurekom, aj preto hravam cca na 1/3 gaine ako si mal nastaveny ty. Mp3 su stereo, pre tvoje pohodlie. http://gitaristi.sk/files/garm/nigr2issue/rastis_nigr2_gratif.mp3http://gitaristi.sk/files/garm/nigr2issue/rastis_nigr2_jcm.mp3http://gitaristi.sk/files/garm/nigr2issue/rastis_nigr2_plexi.mp3http://gitaristi.sk/files/garm/nigr2issue/rastis_nigr2_vox.mp3http://gitaristi.sk/files/garm/nigr2issue/rastis_nigr2_twin.mp3okrem toho ti to este pulzuje hlasitostne - tvrdo to limutuje, co znamena ze mas prevaleny este aj output
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 24. Október , 2007, 17:49:47 » |
|
takto hra mne simulacia VOXu - pre predstavu.
oproti tomuto zvuku su zvuky rastis_nigr2_vox katastrofa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 24. Október , 2007, 17:59:23 » |
|
moZna budu raz gitaristi nosit zo sebou gitaru, notas, audiokartu a back in black gutar rig foot controller a to bude cela vybava.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 24. Október , 2007, 18:03:45 » |
|
pocuvam to znova a nechapem. vsak ked ti to skresluje do miery ako v ukazkach, miesto toho, aby si upravil input, ides ma zvozit, ake velke skreslenia pouzivam ? Taka ale Input mi do cerveneho ide len ked fakt fakt silno udriem, takze? A output do cerveneho ide len v tych basoch. Ak by som neznizil master, tak by viacej fungoval ten limiter a to kolisanie by bolo este vacsie. To nic ale nemeni na tom, ze uz tvoja nahravka toho Gratifiera mi nesedela Inak input som dal tak na polovicu, ako som mal a je to tak dva krat lepsie, ani to tolko nesumi, ani nebasuje Teraz by to chcelo este ten DI box, nech aj singel a medzipolohy maju stavu.
|
|
« Posledná zmena: 24. Október , 2007, 18:08:46 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 25. Október , 2007, 11:18:47 » |
|
To nic ale nemeni na tom, ze uz tvoja nahravka toho Gratifiera mi nesedela "ti nesedela" znamena, ze sa Ti subjektivne nepacila, alebo nemala stipku podobneho s Rectom ? najdi si na youtube ukazky recta, odmysli si obyvackove tiche nahravanie na headset a povedz uprimne, ci nenachadzas aspon zakladne charakterove crty...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 25. Október , 2007, 11:21:18 » |
|
moZna budu raz gitaristi nosit zo sebou gitaru, notas, audiokartu a back in black gutar rig foot controller a to bude cela vybava.
myslim, ze McLaughlin hra do notasu v poslednej dobe, on pouziva tusim Amplitube.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 25. Október , 2007, 11:22:27 » |
|
oproti tomuto zvuku su zvuky rastis_nigr2_vox katastrofa
myslis tie Martinove ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 25. Október , 2007, 11:49:25 » |
|
(...) alebo nemala stipku podobneho s Rectom ? (...) To neviem posudit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 25. Október , 2007, 12:39:11 » |
|
myslis tie Martinove ?
samozrejme martinove ta tvoja nahravka bola bola ok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 25. Október , 2007, 19:24:17 » |
|
kvakadlo (Morley bad horsie II) sluzi tiez ako DI box?
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 25. Október , 2007, 19:35:55 » |
|
odoviem si sam: nie nesluzi
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 25. Október , 2007, 19:39:49 » |
|
Nehadz flintu do zita - pockaj, kompetentni ti odpovedia
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
|