brianlover
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 26. December , 2007, 13:43:56 » |
|
prepac, lacrosse, ale nedufaj, ze tu bude niekto sediet a na kazdu tvoju jednu otazku ti bude trpezlivo odpovedat, to, co si on nacitaval a skusal hodiny a postupne zistoval a tebe to ma ist tiez hned?? mas net, plno zdrojov, studuj,zlepsis sa v anglictine aj v cubase..a najlepsie si zapamatas, co a ako, ked na to prides sam.. inac bicie aj klavir robil zrejme ako midi a na prislusnu stopu si povesil nejaky napr vst instrument na bicie a klavir, do ktorych si dal vhodne sample a potoms a stym vyhral(viacvrstvove sample, posuny v case,hlasitosti...atd) Vela stastia..v tom novom roku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 26. December , 2007, 15:38:50 » |
|
Presne tak...To musíííš zvlááádnout sáááám Čo sa týka bicích, už tretí krát sem dávam link, na návod, ktorý som napísal práve do TEJTO témy: http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,434.msg60477.html#msg60477Inak práve v tejto téme sa rozoberali otázky, ktoré tu Lacrosse kládol. Čo sa týka robenia so synťákmi, postup je vždy rovnaký, ako v prípade bicích. 1. Otvorím menu VST nástrojov a v ňom si otvorím potrebné VST nástroje. 2. Vytvorím si MIDI stopu a v nej si ako výstup navolím VST nástroj, ktorý chcem. 3a. Perom si vytvorím MIDI event (teda časovú oblasť) a pravým klikom na ňu sa prepracujem ku editoru. Buď biciemu, obdĺžnikovému, alebo notovému. A klikám noty. 3b. Alternatíva - ak mám MIDI klávesnicu, alebo drum pad a trúfam si na to, proste tú stopu nahrám rovnako, ako nahrávam audio. Potom na ňu použijem nejakú kvantizáciu. Éto vsjo! Takto isto si urobíš basu, klavír, bicie, orchester....všetko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 26. December , 2007, 16:34:35 » |
|
od vcera mam cubase sx3 ale je tam na mna moc gombikov s ktorymi sa da tocit to neni pre mna ;Dale skusal som ten altostratov postup na bicie a ide mi to takze dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 26. December , 2007, 17:16:30 » |
|
uz to ma secko spravene a dal som si editor..tipu ze pod sebou mam napisane tie bubny..ale co teraz....ked na nieco kliknem nic to nerobi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 26. December , 2007, 17:22:25 » |
|
ty tu chces naozaj niekoho rozrurit este raz a admini prepacte kUR*VA, SKUS TO SAM!! A NIE HNED S KAZOU PICOVINOU SA ZAPODIEVAT A DAVAT TO SEM. SKUS AJ CITAT - TO HADAM VIES!
|
|
« Posledná zmena: 26. December , 2007, 17:22:50 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 26. December , 2007, 17:27:44 » |
|
ked pojdes podla toho navodu co dal altostratus tak ti to musi ist!ked som to ja zvladol s mojou napodobeninou mozgu tak uz to zvladne kazdy ;Dje tam toho milion a pochybujem ze ti kazdy bude na vsetko odpovedat.pohraj sa s tym ako kazdy a za par rokov budu vsetci chodit nahravat len k tebe
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 26. December , 2007, 17:28:38 » |
|
ked pojdes podla toho navodu co dal altostratus tak ti to musi ist!ked som to ja zvladol s mojou napodobeninou mozgu tak uz to zvladne kazdy ;Dje tam toho milion a pochybujem ze ti kazdy bude na vsetko odpovedat.pohraj sa s tym ako kazdy a za par rokov budu vsetci chodit nahravat len k tebe uz to mam...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 26. December , 2007, 17:31:47 » |
|
ty tu chces naozaj niekoho rozrurit este raz a admini prepacte kUR*VA, SKUS TO SAM!! A NIE HNED S KAZOU PICOVINOU SA ZAPODIEVAT A DAVAT TO SEM. SKUS AJ CITAT - TO HADAM VIES! klidek...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 26. December , 2007, 20:07:18 » |
|
mne to neda, 1:nejde mi to 2:uz to mam tak naco pises do fora?spravny pristup je skusat a ked mi nieco fakt nejde, poziadam o radu..ne ty si LHK(vulgarnaskratka tak to sem nebudeme vypisovat) a dajte mi pod nos..s tymto pristupom to dotiahnes veeeeelmi velmi daleko..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 26. December , 2007, 20:14:02 » |
|
mne to neda, 1:nejde mi to 2:uz to mam tak naco pises do fora?spravny pristup je skusat a ked mi nieco fakt nejde, poziadam o radu..ne ty si LHK(vulgarnaskratka tak to sem nebudeme vypisovat) a dajte mi pod nos..s tymto pristupom to dotiahnes veeeeelmi velmi daleko.. sorry..ale bez toho by som sa ktomu vobec nedopracoval...skusal som ...a neslo tam som poziadal o radu..a este som aj napisal ze ekd to tu je nech ma niekto upozorni...tak jake lhk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jasomto
Hosť
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 21. Január , 2008, 17:15:30 » |
|
no mam problem.som si natiahol do pc cubase sx3.fajn programcek ale hrozne mi to seka a roby neplechu. ked napr importujem nejake wavko tak to seka,drhne a neviem co este. v com je problem?slaba ram?
|
|
« Posledná zmena: 21. Január , 2008, 17:15:56 od jasomto »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 21. Január , 2008, 19:18:39 » |
|
slaba ram/pomaly disk/slaby procak alebo proste mozes mat aj zle nastavene asio napr.. ale to sekanie procak a ramka najskor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 21. Január , 2008, 19:35:22 » |
|
Kukni si na stránke Steinbergu systémové požiadavky na tvoju verziu Cubase. Porovnaj s tým čo máš a hotovo. Tak, ako to popisuješ to s ASIOm nemá nič spoločné. ASIO potrebuješ na real-time nahrávanie - prehrávanie wavov ti musí fičať aj s on-board kartou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
urmo
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 21. Január , 2008, 19:38:15 » |
|
sak ked sa importuje alebo exportuje, je to skoro vzdy ze PC seka, resp. priradi tomu importu najvyssiu prioritu a ostatne programy utlmi prave z dovodu, ze CPU je vytazene na 100% prave na ten export. Ak ti to neseka pocas prace, tak je vsetko v normalne. Ten cas pri exporte a importe proste vydrz a ides dalej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jasomto
Hosť
|
|