ja som bol na feste v piatok a v sobotu na workshopoch.
1. Majo Fero - tak toto bol pre mna velmi prijemny zazitok.Ja osobne nepocuvam takyto styl hudby,ale naozaj sa mi to velmi pacilo.Bol som milo prekvapeny. Dobry zvuk,prijemne melodie,dobre instrumentalne vykony...neviem,ci to bola ich vlastna tvorba,ale druhu skladbu co hrali,tak to bola asi najlepsia vec,co som v piatok na Guitarfeste pocul. Myslim povodne veci,pretoze inak by to vyhral asi Jimi s tymi satrianovkami..keby som ich nepoznal
.2 Jimi Cimbala - perfektny gitarista,skvely vykon...akurat mi vadilo,ze som ho asi polovicu koncertu poriadne nepocul..neviem cim to bolo,sedel som tusim v druhom rade.
3. Pumpa - ja osobne nepocuvam tento \"motorkarsky rock\" ale bolo to celkom fajn,len to \"showmanstvo\" mi pripadalo miestami trosku prehnane
4. P.CHodelka - tiez sa mi ten zvuk nejak extra nepacil,myslim,ze predviedol svoj standard,je to technicky skvely gitarista o tom niet pochyb.
5. M. Pavlicek - najvacsie prekvapenie pre mna. Poznal som par jeho skladieb,aj v telke som nieco videl,ale nejak ma to nezaujalo. Zdal sa mi velmi precenovany a nechapal som,co na nom ludia vidia..az som prisiel na Guitarfest a - uz viem !
bol to fakt zazitok vidiet a a pocut jeho vystupenie. Najvacsi zazitok vecera.
6. Pitu - ja som vlastne ani nevedel,co bude Pitu na Guitarfeste hrat,ale myslel som si,ze nieco rockove. To co hrali ma velmi nezaujalo,neni to \"moja salka kavy\".
Workshopy:
priznam sa,cakal som od nich viac. Jimi bol v pohode,hovoril uzitocne veci a myslim,ze tym mladym chalanom to aj nieco dalo. Co sa tyka toho homerecordingu v podani P.Marcela,tak to bolo podla mna dost mimo. Ukazovat mladym chalanom,ako sa nahrava v Pro Toolsoch...neviem,mozno sa mylim,ale tusim neexistuje drahsi soft na nahravanie,ako tento a asi nikto z publika si ho ani nikdy nekupi. Co sa tyka vyrobcov gitar,bolo to myslim dost zaujimave,len ten druhy mal nejako menej casu
Pitu ukazoval flazolety a slapovanie,tiez to bolo zaujimave,aj ked ja slapovat na gitare asi nebudem
Co ma ale fakt prekvapilo,boli workshopy \"zahranicnych hosti \"...ja som sa uz davno tak nepobavil,ako prave v tychto dvoch pripadoch. Rozpravat po anglicky by mal iba ten,kto fakt tu rec ovlada,lebo asi najhorsie je chciet nieco povedat a nevediet ako. A ten tlmocnik co tam bol tak to bol fakt \"iny typek \" len dufam,ze mu za to tlmocenie Pitu nezaplatil...proste ak niekto prelozi slova \"hammer on a pull off \" ze \"to bude asi nieco s kladivom \",tak tam uz aj sranda konci..a to ma teraz napadla len tak narychlo tato jedna perlicka..on ich pocas tych dvoch workshopov povedal asi tak 140..pochybujem,ze to pritomnym nieco dalo..okrem dost castych vybuchov smiechu,kt.som sa ani ja nemohol zdrzat,aj ked to tym ucinkujucim asi prijemne nebolo..proste sa nedalo nesmiat. Tiez ma sklamalo,ze Chodelkov workshop sa nekonal,asi pre \"neocakavanu indispoziciu \".
Celkovo ale musim povedat,ze to bolo fakt vydarene podujatie a urcite by som privital aj dalsi rocnik.
Najvacsie sklamanie Guitarfestu - Katka neprislaaaaaa
:silly:
:silly: