Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
21. November , 2024, 22:34:10
Strán: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 38 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ANDREJ ŠEBAN  (Prečítané 160379 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #480 kedy: 02. Júl , 2012, 12:55:21 »

Tak to sme dvaja
Zaznamenané
georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #481 kedy: 02. Júl , 2012, 19:02:35 »

parenie mimozemstanov.
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #482 kedy: 02. Júl , 2012, 19:10:10 »

Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #483 kedy: 02. Júl , 2012, 22:27:41 »

Chodelku na Vas  Bavím sa skvele
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #484 kedy: 03. Júl , 2012, 09:30:59 »

Pozri, ja si sice myslim ze to co hraje je uplna volovina a ze su to len natrenovane hracky s looperom a ze tie harmonie su zlozite a zaujimave asi ako prdenie vo vani. (s trochou treningu sa takto daju robit posobive veci)
Ale viem, ze je moj nazor mensinovy a tak sa za neho uprimne hambim - A TEDA BY MI MALO BYT ODPUSTENE!!!!
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #485 kedy: 03. Júl , 2012, 09:45:46 »

odpustene Bavím sa skvele mna to bavi tak ako teba....je to hromada zvukov k nejakemu filmu "ajeto"napr...chlap excelent muzikant ktoreho nudi normalna hudba a hlada len zvuky ..
« Posledná zmena: 03. Júl , 2012, 11:16:09 od joe » Zaznamenané

FunkyMonk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 156

« Odpoveď #486 kedy: 03. Júl , 2012, 10:22:56 »

Podla mna by bolo dobre, keby sa vratil k tradicnejsej forme, a tam vyuzil to co sa naucil s tymi loopmi a tak, myslim si, ze na koncertoch by to mohlo byt dost zaujimave.  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #487 kedy: 03. Júl , 2012, 12:23:11 »

Pozri, ja si sice myslim ze to co hraje je uplna volovina a ze su to len natrenovane hracky s looperom a ze tie harmonie su zlozite a zaujimave asi ako prdenie vo vani. (s trochou treningu sa takto daju robit posobive veci)
Ale viem, ze je moj nazor mensinovy a tak sa za neho uprimne hambim - A TEDA BY MI MALO BYT ODPUSTENE!!!!

ja som bol na jednom jeho takom koncerte 1-2 roky dozadu a bavilo som sa. a CD s Kubasakom co maju je uplne excelentne a na Slovensku nema v podobnych experimentalnych vodach obdobu...
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #488 kedy: 03. Júl , 2012, 12:34:20 »

ja som bol na jednom jeho takom koncerte 1-2 roky dozadu a bavilo som sa. a CD s Kubasakom co maju je uplne excelentne a na Slovensku nema v podobnych experimentalnych vodach obdobu...

No hej, ale ty nie si kulturny zadubenec ako ja!
Ja to mam tazsie ja chudatko.
A navyse to ze si sa bavil by malo vypovednu hodnotu az pokial by sme poznali ostatne informacie.
referencia z koncertu = muzika + zvuk + pocet piv + pocet kozatych bab okolo teba
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #489 kedy: 03. Júl , 2012, 13:16:22 »

Podla mna by bolo dobre, keby sa vratil k tradicnejsej forme, a tam vyuzil to co sa naucil s tymi loopmi a tak, myslim si, ze na koncertoch by to mohlo byt dost zaujimave.  :)

aj to by som bral (a práve v toto som dúfal pri tomto projekte)...

ale ohladom toho experimentovania - ja som za experimentovanie, ale zelal by som si aby bol trochu progresivnejsi - idealne by bolo keby sa spojil s niekym, co riesi nejaku elektronicku avatgardu. mat tradicnu rytmiku (aj ked dajme tomu ze mierne najjazlu) typu rozsa valihora nie je pre mna osobne tak zaujimave, ako keby hral do nejakych industrialnych beatov...

Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #490 kedy: 06. Júl , 2012, 11:22:14 »

s tymi kokotinami co hra ma teda neroztancoval   Bavím sa skvele najlepsie ze chudaci ani nevedia co robia.. mam pocit ze sa to dostava do tej istej urovne ako ked decko namaluje obraz a vsetci to zjebu ze to ju chujoovina a potom ked to iste namaluje rembrandtova neter z 3. kolena a vypada to horsie, tak je to neskutocne umeniel
Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #491 kedy: 06. Júl , 2012, 11:27:23 »

s tymi kokotinami co hra ma teda neroztancoval   Bavím sa skvele najlepsie ze chudaci ani nevedia co robia.. mam pocit ze sa to dostava do tej istej urovne ako ked decko namaluje obraz a vsetci to zjebu ze to ju chujoovina a potom ked to iste namaluje rembrandtova neter z 3. kolena a vypada to horsie, tak je to neskutocne umeniel

neboj nejaky pseudointelektual ej kej ej Hrib alebo Kusnirik by ti to velmi rychlo vysvetlili preco je toto ten sprany umeniel
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #492 kedy: 06. Júl , 2012, 11:40:28 »

sak pockaj ked skonci pohoda  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #493 kedy: 06. Júl , 2012, 12:54:32 »

som zvedavy kolko ludi dojde opalenych ako kkti s tymi hrubymi ramami od okuliarov.. oh, i hope it's temporary
Zaznamenané

frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #494 kedy: 15. Júl , 2012, 06:37:33 »

Bol som vcera v nedalekej dedine Demandice na akcii, ktora sa vola D-jazz, hlavne som bol zvedavy na Seban-Rozsa-Valihora,....najprv sme pozreli Bobosa-velice dobre a potom bol Seban, Rozsa, Valihora...Seban vravel, ze tam boli posledne pred 12 rokmi, este s Buntajom a ze sa po tom koncerte silno pohadali a ze spolu potom niekolko rokov nehovorili, pamatam sa na to dobre, uz pocas vystupenia Rozsa vykrikoval na Sebana, vtedy tam bol aj Jaro Filip a odohral svoj posledny koncert...ked som vcera na tych Sebanov pozeral ma napadlo, ze v podstate to co Seban teraz robi je tak trosku to co robili Pink Floydi za cias Ummagummy a pred, ale kus sofistikovnejsie a v duchu doby mozno....ludom sa inak velmi pacilo, bolo standing ovation, jeden pridavok + ludia chceli este jeden, az Rozsa musel vysvetlovat, ze je to festival a cakaju dalsie kapely, ale mal som z nich medzi ostatnymi  jazzmanmi a bluesmanmi dobry pocit, take ze opät vzhladom na cas a miesto, teda Slovensko 2012 je aktualne to co hrali a vo vybornej kvalite...
Zaznamenané

Strán: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 38 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 22 otázok.