Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 08:51:00
Strán: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 38 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ANDREJ ŠEBAN  (Prečítané 160451 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #450 kedy: 02. Október , 2011, 14:12:30 »

.,..muzika tak ako na predoslych dvoch platniach sklony a space boys s kubasakom .... text a spev je rovnaky ako hudba...., texty a spev niesu ako na bezvetri, je to uz az moc take, ze...teraz neviem co napisat...on vravieva, ze sa pred publikom odhaluje..., no nechytlo ma to nejak, ani by som teda nepovedal, ze tam o to slo..., ale som zvedavy co este vymysli...
Zaznamenané

frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #451 kedy: 03. Október , 2011, 06:54:12 »

.,..muzika tak ako na predoslych dvoch platniach sklony a space boys s kubasakom .... text a spev je rovnaky ako hudba...., texty a spev niesu ako na bezvetri, je to uz az moc take, ze...teraz neviem co napisat...on vravieva, ze sa pred publikom odhaluje..., no nechytlo ma to nejak, ani by som teda nepovedal, ze tam o to slo..., ale som zvedavy co este vymysli...

Ale prd, je to super:), som sa normalne zasmial....iba to chcelo sa preladit kus...paradne harmonie z vselijakych tych vyhravok prapodivnych...taka hudobna dieta alebo ocista od vselijakej tej muziky sucasnej nadupanej a vsetkeho ostatneho....no idem lebo sa tu este sam zo sebou zacnem hadat...
« Posledná zmena: 03. Október , 2011, 06:55:32 od frakos » Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #452 kedy: 21. Október , 2011, 13:12:26 »

Rozhovor s Andrejom   http://style.hnonline.sk/kultura/c1-53267770-andrej-seban-pre-hn-nasi-mladi-muzikanti-nie-su-zrucni-b-font-color-ff9900-video-foto-font-bhttp://
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #453 kedy: 04. November , 2011, 01:13:11 »

Dnesny koncert bol super, boli ste niekto?
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #454 kedy: 04. November , 2011, 15:57:55 »

Rozhovor s Andrejom   http://style.hnonline.sk/kultura/c1-53267770-andrej-seban-pre-hn-nasi-mladi-muzikanti-nie-su-zrucni-b-font-color-ff9900-video-foto-font-bhttp://

mudro hovori suhaj  Na zdravie!
Zaznamenané
DominicK
pravidelný návštevník
Príspevkov: 153

« Odpoveď #455 kedy: 28. November , 2011, 18:30:57 »

akurat som sa dozvedel, ze v decembri bude mat u nas v SZUŠ workshop  :)  takze sa velmi tesim, osobne som aj celkom prekvapeny, ze pride prave on. a ze vobec nieco take robi, kedze co som cital, tak uz aj albumy si nahrava sam a nejako neudrziava vztahy s inymi muzikantmi... neviete ci uz robil nieco podobne aj inde, ked ano, navstivili ste ten workshop?
ja dam potom vediet ako bolo  Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #456 kedy: 28. November , 2011, 18:37:12 »

akurat som sa dozvedel, ze v decembri bude mat u nas v SZUŠ workshop  :)  takze sa velmi tesim, osobne som aj celkom prekvapeny, ze pride prave on. a ze vobec nieco take robi, kedze co som cital, tak uz aj albumy si nahrava sam a nejako neudrziava vztahy s inymi muzikantmi... neviete ci uz robil nieco podobne aj inde, ked ano, navstivili ste ten workshop?
ja dam potom vediet ako bolo  Na zdravie!

asi pred 5-6 rokmi robil u nas na ZUSke tiez workshop, ale co tam bolo neviem bo som tam nebol...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #457 kedy: 29. November , 2011, 00:35:27 »

robí občasne workshopy už dlhé roky.  A pre každého gitaristu, čo sa chce niečo naučiť a dozvedieť, to bude určite prínos..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #458 kedy: 05. December , 2011, 11:14:16 »

Takze dostala sa mi Andrejova nova doska do ruk a do usi. Moje prve dojmy uz aj z 10teho pocutia su stale rovnake. Nudi ma ten album, strasne pomale veci, kazdy song prinasa nieco nove, co pre mna znamena, ze ta doska netvori nejaky celok, alebo... ako to nazvat. Kompozicne velmi dobre, ked sa do toho hlbsie zapocuvam, ale zrejme najslabsi album z jeho tvorby, ked si predstavim, ze take dosky ako ASH band, kde boli songy ako Muchy, Posledna sprava, Sixties, atd... alebo Bezvetrie, pripadne historicky vyborny album Co dom dal.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #459 kedy: 05. December , 2011, 11:53:32 »

Takze dostala sa mi Andrejova nova doska do ruk a do usi. Moje prve dojmy uz aj z 10teho pocutia su stale rovnake. Nudi ma ten album, strasne pomale veci, kazdy song prinasa nieco nove, co pre mna znamena, ze ta doska netvori nejaky celok, alebo... ako to nazvat. Kompozicne velmi dobre, ked sa do toho hlbsie zapocuvam, ale zrejme najslabsi album z jeho tvorby, ked si predstavim, ze take dosky ako ASH band, kde boli songy ako Muchy, Posledna sprava, Sixties, atd... alebo Bezvetrie, pripadne historicky vyborny album Co dom dal.

Suhlas, tesil som sa na to, kupil som si cd a myslim ze som to nebol schopny ani dopocuvat. Proste mu uz nerozumiem preco robi takuto muziku, asi je to uz prilis velke umenie.
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #460 kedy: 20. December , 2011, 21:43:57 »

Suhlas, tesil som sa na to, kupil som si cd a myslim ze som to nebol schopny ani dopocuvat. Proste mu uz nerozumiem preco robi takuto muziku, asi je to uz prilis velke umenie.

Mne ten album pride velmi prazdny. V takomto pripade by som si vypocul nazor cloveka, ktoremu sa onen album paci, pretoze ja v nom skutocne nic, preco by stalo si ho pustit znova, nepocujem.  Zdravíčko
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #461 kedy: 20. December , 2011, 22:38:48 »

Mne ten album pride velmi prazdny. V takomto pripade by som si vypocul nazor cloveka, ktoremu sa onen album paci, pretoze ja v nom skutocne nic, preco by stalo si ho pustit znova, nepocujem.  Zdravíčko

dobry den! ja som bol na hrane, ale asi by som skor povedal, ze sa mi nepaci, respektive aby to neznelo tak silne, neoslnilo ma to nicim specialne. jedine co sa mi na nom paci, je ako zvycajne u Andrea byva, hra so slovami, cize text. no musim povedat, ze som mu moc sanci nedal, jeho hudba nie je vec na jedno pocutie a na kazdu prilezitost
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
yeah
Hosť
« Odpoveď #462 kedy: 20. Jún , 2012, 00:57:47 »

http://kultura.sme.sk/c/6425504/andrej-seban-nemozem-robit-vsetko-uplne-sam.html
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #463 kedy: 20. Jún , 2012, 11:39:51 »

lol, o tych reperoch a zivych kvetoch...
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #464 kedy: 20. Jún , 2012, 13:20:11 »

lol, o tych reperoch a zivych kvetoch...

Živé Kvety zhodnotil práveže pozitívne..

"Sú tu samozrejme Longital, Sto múch alebo Živé kvety, to je aspoň niečo autentické."
« Posledná zmena: 20. Jún , 2012, 13:20:55 od Pitu » Zaznamenané

Strán: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 38 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.