Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 15:40:12
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Behringer FCB1010  (Prečítané 13831 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #30 kedy: 06. September , 2006, 21:17:16 »

Martinlm: Nedá sa tomu vyhnúť, opakujem, že väčšinou mám ľavý pedál zošliapnutý na 100 percent a pravým len kvákam, ale je tu táto možnosť.

Rasťo: Myslím, že to môžeš použiť aj na iný efekt, ktorý má viac, ako jeden variabilný parameter (teraz som si nie istý, ale asi hej). Celkom si to viem predstaviť s pitch-shifterom, alebo oktáverom. Dá sa tak real-time meniť napr. aj hĺbka chorusu a pod., akurát tomuto som nenašiel nejaké praktické využitie. No a potom je tu možnosť volume pedal.

Samozrejme, ak vieš, že potrebuješ niečo menšie, neviem, načo sa ma vypytuješ, aby som ťa presviedčal, že potrebuješ toto...to len aby som si aj ja rýpol:P

Najväžnejší argument je, samozrejme, ten, že také veľké šlapkovište vyzerá na pódiu fakt cool, na rozdiel od nejakej malej midi-šlapky, ktorá vzhľadom pripomína lacnejšie Digitechy:laugh: ha ha ha
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #31 kedy: 06. September , 2006, 21:21:31 »

Altostratus napísal:
Citácia
...
Najväžnejší argument je, samozrejme, ten, že také vežké šlapkovište vyzerá na pódiu fakt cool...

Vsak to - este sa nahodou zacne odo mna vyzadovat, aby som viacej alebo nebodaj lepsie hral Beeee
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #32 kedy: 06. September , 2006, 22:05:52 »

No mne sa napaci mat pod nohami velku \"klavesnicu\". Pripomina mi to takeho poulicneho muzikanta, ktory hra na gitare a fukacej harmonike naraz, pritom si este nohami robi rytmiku na improvizovanych bicich (prepina efekty na FCB1010, zvlastna forma stepu :)).
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #33 kedy: 15. December , 2007, 17:31:11 »

Cawte, stal som sa cerstvym majitelom tohto pedalu. A uprimne povedane som z toho magor. Nemali by ste niekto cesky prepis manualu najlepsie v PDF forme, kedze moja statnica z anglictiny je na toto prikratka? Neviem, ci len ja mam ten pocit, ale ten anglicky manual je tak nakkt napisany, ze koniec. Dik cawte
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #34 kedy: 15. December , 2007, 17:52:04 »

tuto mi Max povysvetloval par zakladnych veci, ktore ma nakopli a viac mi uz nebolo treba:

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,61742.0.html
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #35 kedy: 15. December , 2007, 17:52:31 »

moja statnica z anglictiny je na toto prikratka

to snad nemyslis vazne  Fuuha zíram
ako si potom spravil statnicu Huh!

ale aby som nepisal uplne odveci, tu su zakladne info o nastaveni v cestine
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #36 kedy: 15. December , 2007, 17:55:44 »

ked sme uz pri tom, vsade som cital ake tazke je FCB naprogramovat, aky blby manual ma, atd., no ja som s nim vobec taketo problemy nemal. Staci pochopit princip a hotovo. Po polhodinke uz robil co som od neho chcel.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #37 kedy: 15. December , 2007, 17:57:43 »

FCB je blbe naprogramovat. je to nachuja nelogicke + neda sa kazdemu pedalu naprogramovat hocico, co povazujem za nonsens.

ovsem s tym zazracnym editorom, co sa tu uz spominal je to naopak uplna brnkacka, da sa vsetko a je to jednoduche. len treba mat MIDI in/out v kompe.
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #38 kedy: 15. December , 2007, 18:00:35 »

neda sa kazdemu pedalu naprogramovat hocico, co povazujem za nonsens.

ako to? nic take som si nevsimol
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 15. December , 2007, 18:04:15 »

ako to? nic take som si nevsimol

si si isty, ze bez pouzitia editora naprogramujes na kazdy pedal akykolvek MIDI povel ? uz z navodu vyplyva, ze 1-5 su pre program change, 6-7 pre control 1,2... ... mne sa to ojebat nepodarilo. jedine z editoru...
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 15. December , 2007, 18:06:20 »

si si isty, ze bez pouzitia editora naprogramujes na kazdy pedal akykolvek MIDI povel ? uz z navodu vyplyva, ze 1-5 su pre program change, 6-7 pre control 1,2... ... mne sa to ojebat nepodarilo. jedine z editoru...

ano, som si isty - napr na pedal c.1 mam nastaveny program change, a ked ho stlacim znova, tak posiela CC, raz 127 a raz 0, cim zapinam/vypinam delay
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #41 kedy: 15. December , 2007, 18:07:37 »

mozno mas nejaky novsi firmware, ja som nebol schopny naprogramovat naprikald na pedal 6 ani obycajny program change a presne to tak aj koresponduje s manualom
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #42 kedy: 15. December , 2007, 18:09:54 »

dik chalosi.. s mojou anglinou to nema nic spolocne :D ide len o to, ze zatial este nechapem suvislosti ohladom vsetkych tych zalezitosti.. potrebujem aby to fungoval tak, ze na kazdom kanali (resp footswitchi)  (1-10) budem mat ulozeny konkretny tip zvuku ci uz cisteho, skresleneho z preampu (prip zmiesaneho s efektom z Gmajora)

Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 15. December , 2007, 18:12:24 »

?§!.
to je dake divne. Ja mam firmware 2.5.1
To akoze ked si sa prepol do "nastavovacieho" modu pre pedal 6, tak sa ti nedal zapnut pedal 1, cize program change?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #44 kedy: 15. December , 2007, 18:24:22 »

nie - ze na pedal 6 sa neda nastavit funkcia program change, iba control 1. funkcia program change sa da nastavit iba na pedale 1-5
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.223 sekund, 23 otázok.