Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 15:34:50
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Behringer FCB1010  (Prečítané 13829 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #45 kedy: 15. December , 2007, 18:25:47 »

dik chalosi.. s mojou anglinou to nema nic spolocne :D ide len o to, ze zatial este nechapem suvislosti ohladom vsetkych tych zalezitosti.. potrebujem aby to fungoval tak, ze na kazdom kanali (resp footswitchi)  (1-10) budem mat ulozeny konkretny tip zvuku ci uz cisteho, skresleneho z preampu (prip zmiesaneho s efektom z Gmajora)

to je uplne jednoduche. nastav si tie presety v G-Majore, tam si nechaj prepinat aj kanaly a pedalom uplne v najzakladnejsom rezime mozes prepinat hotove presety z G-Majoru...
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #46 kedy: 15. December , 2007, 18:32:17 »

ano, tak som to pochopil, len som sa asi zle vyjadril.
ale stale sa mi to nezda, aku mas verziu firmware?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #47 kedy: 15. December , 2007, 18:35:06 »

neviem. ale presne to iste pisu aj v manualy
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #48 kedy: 15. December , 2007, 18:40:21 »

tu je odkaz na online verziu manualu - kde sa to tam pise Huh!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #49 kedy: 15. December , 2007, 18:54:30 »

sorry, nechce sa mi to hladat  ha ha ha
Zaznamenané
urmo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #50 kedy: 15. December , 2007, 19:10:25 »

mne to tez fahči jak piše asdfg.

Na jedno stlacenie ide 127 a na druhe 0 na tom istom kanali CC. Vsetko fahci. Napriklad sa takto da nastavit aj Program Change na jedno stlacenie jedno, na druhe stlacenie druhe a stale dokola.

Jedine co ma sere ze vzdycky svieti len jedna LEDka a nikdy neviem co mam zapnute vizualne na pedali. Toto by vraj mal riesit ten novy EPROM. Ked odohram teraz koncert na vianoce zavolam do BaSysu, vraj to vedia zohnat bez problemu. Nic ine mi asi nezostava kedze novy firmware mi na eprom nikto nenapali.
« Posledná zmena: 15. December , 2007, 19:12:13 od urmo » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #51 kedy: 15. December , 2007, 19:20:55 »

vsak aj ja dokazem nastavit hocco, len nie priamo z pedala. mozno som to cele nepochopil, ale fakt som sa snazil. ale kedze mam editor, serem na cele priame programovanie
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #52 kedy: 15. December , 2007, 20:06:44 »

Toto by vraj mal riesit ten novy EPROM. Ked odohram teraz koncert na vianoce zavolam do BaSysu, vraj to vedia zohnat bez problemu. Nic ine mi asi nezostava kedze novy firmware mi na eprom nikto nenapali.

myslis Uno firmware, alebo nieco oficialne?
Zaznamenané
urmo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #53 kedy: 15. December , 2007, 20:24:53 »

myslis Uno firmware, alebo nieco oficialne?

No ten UnO je prave neoficialny tak neviem. Ale vravelo sa o volakom novom chipe s firmwarom 2.5, len som si to preistotu kukol a zistil som, ze tak prave ten mam v Behringerovi lebo je to tam napisane na nalepke. ?§!.

No tak potom mi uz zostava len ten UnO, len ten zozenem kde???  Pomoooc! Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #54 kedy: 15. December , 2007, 20:31:01 »

zozenies ho odtialto http://www.ossandust.be/midi-footcontroller-order.php , len je to dost drahe (16 euro, cca 530 Sk).
Dalsia moznost je zohnat niekoho s programatorom, co ti to nahra na prazdny cip. Ja som asi pred mesiacom pisal do jednej slovenskej formy, ze kolko by to u nich stalo a oni pytali asi 250Sk
Zaznamenané
urmo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #55 kedy: 15. December , 2007, 20:36:19 »

asdfg: tak to su v smiesne peniaze, to uz je oproti tomu celemu krpata suma. Ja by som do toho isiel, myslim ze to ma viac vyhod, akurat ze mi skonci asi zaruka na pedal. Jaka firma to napaluje na eprom?? Žmurk
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #56 kedy: 15. December , 2007, 20:42:00 »

krpata suma - prazdny cip stoji asi 80Sk...

stranka firmy: http://www.webpark.sk/icprog/ - dole maju kontakt, napis im
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #57 kedy: 15. December , 2007, 23:53:40 »

to rastis..

ja som to spociatku tiez chapal ako ty ..ale neni to firmwarom tiez som si myslel ze to co je tam napisane je obmedzujuce..ale to je blbost........... proste najprv nastavis ktory pedal ides nastavovoat (napr 1)..potom ked vojdes do editovacieho modu si dlhym pridrzaniv zapnes secko co to ma robit (napr chces aby ti sli oba expresion pedaly aby to robilo program change a este trebars note on tak zapnes 8 9 10 a 1 a vsetky svietia)...a potom ked na jeden z tych svietiacih kratko dupnes das  UP a nastavis konkretny parameter (napr dupnes na 10 a nastavis aka nota ma ist vonku a potvrdis....) takto to spravis u kazdeho a potom savnes a ta jednotak ti potom bude robit vsetko toto co si si navolil.....
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #58 kedy: 15. December , 2007, 23:57:50 »

hm... dik. ale bez editoru sa do toho pustat uz asi nikdy nebudem :)
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #59 kedy: 16. December , 2007, 00:27:33 »

hej to mas pravdu.....aj ja si idem teraz midi usb prevodnik kupit nech to uz nemusim absolvovoat......lebo zatial som to mal pripojene len jednym kablom a ten editor musi mat aj in aj out...tak mi to neslo..
....bez editoru je to riadny irsky tanec to nastavovoanie..... 
pocuj ked sa tu uz o tom bavime...tak poradte mi vy.....

chcel som tym ovladat amplitube (alebo aspon wah z neho bo ten z guitar rigu je naprd)....mno a ako vseci vieme tak amplitub enema midi learn ani nic take.....skusal som wraper www.midevice.com a to aj trochu fungovalo...akoze vam otvori amplitube este vo svojom okne.. a tam to ma learn... a aj to fungovalo ..ale  nemalo to plynuly priebeh.... skorej to bolo take divne skokove...mno proste od realu to malo strasne daleko.......

naproti tomu guitar rig ide bezpro a je to jednoduche..ale znie to strasne...este na cistom zvuku v pohode ale na skreslenom to znie strasne.....ziadny hendrix nehorozi......  takze mi poradte..ako sa da cez ten behringer ovladat amplitube...alebo daky dobry wraper na to ..alebo trebars daky vst host co ma taku haluz........ lebo napriklad  cantabile ...co je taky host a celkom dobry a free keby ste nahodou chceli to vie...ale asik tak ako ten wraper ..takze  poradte.......

ps ..viem ze teraz maju vidat (alebo le[psie povedane mali ..ale zase to nestihli) IK multimedia ...X gear... a to ma byt koze vraper na vsetky amplitube based veci...a am to mat midi learn a tak...........

skusal som aj amplitube live..ale to iste ako s tym wraperom...... naprd a nic sa tam neda nastavit..... dik
« Posledná zmena: 16. December , 2007, 00:28:28 od METALHAMMER » Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 23 otázok.