Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 03:48:29
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 47 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Japonské gitary prelomu 70-tych a 80-tych rokov  (Prečítané 289400 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #195 kedy: 17. Júl , 2008, 13:34:43 »

.

Ale vsak kup si Pearl SG od Rastisa .

uz som ho predal.
Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #196 kedy: 17. Júl , 2008, 13:48:51 »

nie je lepsie kupit http://www.musiccenter.cz/Gibson-SG-Special-Faded-Worn-Brown-Chrome-hardware-SG-Collection----SPECIAL:17246 novy gibson, ako stareho japonca, rozdiel 3tisic korun.
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #197 kedy: 17. Júl , 2008, 13:51:41 »

tiez si myslim.....matus kukni radsej ten novy gibson....
« Posledná zmena: 17. Júl , 2008, 13:52:10 od siiiiiilas » Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #198 kedy: 17. Júl , 2008, 13:52:19 »

nie je lepsie kupit http://www.musiccenter.cz/Gibson-SG-Special-Faded-Worn-Brown-Chrome-hardware-SG-Collection----SPECIAL:17246 novy gibson, ako stareho japonca, rozdiel 3tisic korun.

Nie je lepšie kúpiť novú fábiu RS ako staré Porsche 911 ?   ... pre niekoho hej pre niekoho nie  :) . Každému to jeho.
Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník

« Odpoveď #199 kedy: 17. Júl , 2008, 13:59:03 »

mne to skor pride ako nova fabia a stara fabia. Obe gitary su normalne, ja by som si kupil radsej gibson ked nestoji ovela viac. Kupil som japonsku basu, lebo bola lacna, keby stala rovnako ako novy fender, kupil by som si novy fender. A kupil som si novy gibson, lebo stal iba o kusok viac ako tieto japonske kopie
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #200 kedy: 17. Júl , 2008, 14:08:12 »

Ja neviem,ale pri dnešných cenách by som ani nerozmýšľal-origoš je origoš.
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #201 kedy: 17. Júl , 2008, 14:08:39 »

tiez si myslim.....matus kukni radsej ten novy gibson....
no jo, pozeral som to...akoze je to usper cena...fakt popici, lenze neviem este, ze kolko budem mat penazi, vis...budem to vediet asi az tak koncom augusta/zaciatkom septembra, takze gitku by som teoreticky kupoval rok po tom, co som si kupil tu SX...a asi by som radsej bral 70's-80's burny alebo nejaky stary greco...

Juraj_T -ale ved tieto stare kopie maju taky isty hardware, ako originalne, nie?
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/

« Odpoveď #202 kedy: 17. Júl , 2008, 14:11:00 »

mne to skor pride ako nova fabia a stara fabia. Obe gitary su normalne, ja by som si kupil radsej gibson ked nestoji ovela viac. Kupil som japonsku basu, lebo bola lacna, keby stala rovnako ako novy fender, kupil by som si novy fender. A kupil som si novy gibson, lebo stal iba o kusok viac ako tieto japonske kopie

Vo svojej dobe boli tieto kópie nie práve lacná záležitosť. Tie značky nemajú taký zvuk ani históriu aby mali vysokú cenu. Aj keď pri Tokai to už asi neplatí.

Rozhodne to nie je stará fábia Žmurk .
Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník

« Odpoveď #203 kedy: 17. Júl , 2008, 14:11:40 »

neviem aky maju harver :) Padlo tu ze nie su robene z rovnakeho mahagonu ako americke, ze vraj je to nejaky ich japonsky mahagon. Nevravim ze je to zla gitara, len to ze ja by som radsej uz dolozil tych 3 000 sk a kupil si normalny novy, aj ked lowend gibson, ktory ked kupis nemusis nic menit, servisovat ale mozes rovno hrat
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #204 kedy: 17. Júl , 2008, 14:11:57 »

znackovy low-end vs. neoriginalny vysoky vyhraty model. vec nazoru a preferencii.

ja som zvolil seriozny LP "Standard" se vsim vsudy, miesto nejakeho Faded, Special alebo pod.

origos je origos. ja som ja a gitara je gitara a LP co mi spravil najvacsiu radost za posledne 2 roky sa na mna akurat pozera zo stojanu a vyrobil ho Igor Keler :)
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #205 kedy: 17. Júl , 2008, 14:12:23 »

Ja neviem,ale pri dnešných cenách by som ani nerozmýšľal-origoš je origoš.

Lahšie sa to predáva a plebs žasne a híka lebo XY má "original gibson". Toť vsjo   Bavím sa skvele .
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #206 kedy: 17. Júl , 2008, 14:13:28 »

Inak Gibson toho mahagonu tiez uz postriedal  Ja som čert..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #207 kedy: 17. Júl , 2008, 14:13:53 »

a vobec - kde je RobG, nech to chyti grady ?  Ja som čert..
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #208 kedy: 17. Júl , 2008, 14:15:59 »

Na ten Kellerov Les Paul nechceš spraviť recenziu  ?  ... neni kedy ? či na čo ?    Popiskujem si
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #209 kedy: 17. Júl , 2008, 14:20:53 »

znackovy low-end vs. neoriginalny vysoky vyhraty model. vec nazoru a preferencii.

prave preto mam dilemu...lebo znacka je znacka
ale co som sa na poslednom nahravani bavil s darthezom a exhumerom, tak tie stare napodobeniny su robene presne podla originalov, lebo vtedy mali u riti licencie...teda aspon dufam, ze som to spravne pochopil Beeee

takze podla mna sa viac oplati stara, aj ked napodobenina, lebo rozdiel je len v tom, ze nemam napisane gibson, ale nieco ine...aj tak ide o zvuk a nie o znacku...a henta lacna SGcka....akoze mozu si tam pisat co chcu, ale mohli to v pohode urobit z nejakeho vyschnuteho baobabu, ale nevsimne si to nikto, lebo je to gibson made in juesej
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.114 sekund, 23 otázok.