|
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 12. August , 2006, 16:02:46 » |
|
je to prijemna pesnicka,dobre sa pocuva..akurat ta solova gitara mi vadi..nejako tam nepasuje zvukovo..neviem,ci to je reverbom,alebo co..a to solo sa mi zda byt len tak narychlo zbuchane.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bodom
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 12. August , 2006, 16:10:36 » |
|
spev sa mi nepozdava taky fadny ci uz melodia alebo spevakov hlas nic take co by mi utkvelo v hlave ale hlavne ta farba hlasu je taka obycajna miestami pre mna taka (afektovana) a tak ale to je len nazor amatera (netreba brat vazne)
|
|
|
Zaznamenané
|
Zomrieš na lavičke, k...t
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 12. August , 2006, 16:32:26 » |
|
Pesnička je ok, ako demo v pohode použitežná. Gitara je tiež vcelku ok, je z toho cítiť, že po čase môže byť ešte lepšia. Najviac mi vadí spev, aby to malo drive, mal by byť vyššie položený a s väčším nasadením, čo sa v takýchto polohách nedá docieliť. To by musela byť dosť odlišná farba hlasu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midlo
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 12. August , 2006, 17:02:36 » |
|
Vlado - ktore solo? asi to druhe. Viem, nie je to nic moc. Chcel som aby to solo bolo technicke, a nakoniec som to prehnal tak, ze ani teraz ho niesom schopny zahrat bezchyby na prvy sup. Vela tonov sa mi tam zlieva... Pitu - co sa tyka spevu suhlas. Co sa tyka gitary, tiez Pridavam dalsie, toto bolo nahrane v studiu pred dvoma rokmi. http://gitaristi.sk/components/com_simpleboard/uploaded/files/Zivotjezmena.mp3
|
|
« Posledná zmena: 09. Január , 2007, 15:11:40 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 12. August , 2006, 18:03:01 » |
|
celkom prijemne pocuvanie aj ked to nie je celkom moj styl...ale pohoda...hmm a zauijmave je, ze mne ten spev nevadi :lol: :silly:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 12. August , 2006, 18:29:23 » |
|
teraz som si vypocul tu prvu vec este raz a ta solova gitara mi miestami znela dost falosne,hlavne tam na zaciatku...ta druha skladba sa mi paci viac,az na tie hrozne sykavky,ale zas to solo s wahom bolo pekne. a este k tomu hlasu spevaka..znie mi dost \"prihriato\"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bodom
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 12. August , 2006, 18:35:08 » |
|
\"prihriato\" - to je to slovo co som hladal
|
|
|
Zaznamenané
|
Zomrieš na lavičke, k...t
|
|
|
midlo
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 12. August , 2006, 21:10:32 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 09. Január , 2007, 15:11:14 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. August , 2006, 00:52:14 » |
|
Pesničky by to boli v pohode, kžudne vhodné do komerčného vysielania rádií, až na ten (nechcem uraziť speváka) naozaj \"prihriato\" znejúci (pritom nížšie posadený) hlas. V skladbe Ježiš to už síce nie je také okaté, ale neviem či som niekoho niekedy počul spievať ako dlhú slabiku TR v slove TRPÍ. :hm: Pritom nemôžem povedať, že by chalan nevedel spievať, intonuje celkom ok, snaží sa spraviť výraz, len neviem - vôbec mi nesedí... A rozsah ani hore, ani dole. Kto vám skladá veci? Boli robené za nejakým účelom, alebo ostatná tvorba je podobná?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midlo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 13. August , 2006, 09:44:44 » |
|
Pitu v Jezisovi som mu navrhoval uplne ine frazovanie, ale vies ako to je, kazdy ma svoj vlastny rozum.. To TR som mu vycital aj ja, ale uz to bolo nahrate a nedalo sa stym nic robit ked to prislo ku mne aby som dotocil gitary. Rozsah ma poriadny, len ho v skladbach nevyuziva. Veci sklada prevazne on. Skladby neboli robene za ziadnym bocnym ucelom, su to nase veci ktore hravame.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. August , 2006, 10:21:55 » |
|
preco ja siom si vzdy myslel, ze odvaha je nejaky punkovy band??:woohoo: songy v poho, ale ten spevak tam fakt dost vyrusuje..:dry:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misso
nováčik
Príspevkov: 9
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 14. August , 2006, 23:17:03 » |
|
celkom dobre midlo, spevak by sa mal niekde viac opriet do toho, a ty popracuj na vibratach, hoci su to stare nahravky tak neviem ako hras teraz, ale celkovo je to dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 14. August , 2006, 23:22:54 » |
|
To uvodne solicko je falosne, pre mna vyrazne za hranicou \"povoleneho\". Spev je Brano Mojsej style. S ladenim ma problem aj druhe solo. Nahravka nema drive, je moc plocha. Nepridava jej ani 96kbps / 32 kHz mp3. Druha nahravka zneje lepsie, ale menej sa mi paci zvuk gitar. Vadi mi klavir z jedneho repraku - divny zamer. Aj tu ma problem gitara s ladenim v solach a aj tu spieva specvak jak trochu lepsi mojsej. 2.21 mi z vytiahnuteho tonu zovrelo v hrdle - ak to bol zamer, tak je v to divny vkus. Tretia nahravka ma asi najviac drive, co sa tyka zvuku alebo som si uz mozno zvykol . Spev sa mi celkom paci - pekna intonacia. Vadia nespravne dlzne na nespravnych tonoch. Inak je to spravene dobre, ale tento typ muziky inak moc nepocuvam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midlo
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 14. August , 2006, 23:49:25 » |
|
Misso: Dik, vibrata obcas nerobim, obcas robim nasilne, musim na tom fakt pomakat Rastis, dik za pripomienky. Prva vec - Tie sola su falosne, nemal som vela pokusov a nehral som na svojom nastroji - 8-micky struny. Ale nechcem sa vyhovarat, je to moja chyba, mal som na tom viac maknut. Druha vec bola nahrata v studiu, a klavir je zivy, ziadny syntak - preto z jedneho repraku. Gitara zase nie je moja. So zvukom som nebol spokojny ale nevedel som s tym nic spravit. Ten vytiahnuty ton v druhej veci - bol velmi vysoko tak sme tam supli ladicku. V studiu to znelo dobre, ale doma ma skoro porazilo..neviem, co sa stalo.
V kazdom pripade dakujem vsetky za vsetky upozornenia, ak nikto este nieco mate, kludne napiste, budem rad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|