Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 22:56:47
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: O2H  (Prečítané 5874 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #15 kedy: 12. Január , 2007, 18:11:59 »

mne sa to nahodou velmi pacilo... akoze na garazovku fajne zahrate jedina vec co ma tam trocha nudila ze sa dalo do predu vidiet ake tony budu nasledovat... ale akoze solo fakt fajne zahrate do toho ti vlastne ja nemam ani co kydat lebo by to vyzeralo trochu blbo keby som sa ti tu ja snazil davat rozumy ha ha ha kolko rokov hras a kolko hodin denne v priemere?
Zaznamenané
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #16 kedy: 13. Január , 2007, 10:20:46 »

Atmosfera tych pesniciek mi dost pripomina SK hlada superstar...samozrejme vylepsene o celkom pekne solicka.
Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #17 kedy: 16. Január , 2007, 08:43:16 »

Ježiš: Začína to skoro ako starý Lehotský z Modusu, celkovo aj celá pesnička má taký dramatický nádych, čo zodpovedá obsahu textu. To sólo sa malo rozbehnúť v druhej polovici a nie naopak. Mohlo byť aj dlhšie. Mne sa zdá také amatérske, čo sa týka kompozície.
Klávesák vypadá dosť zručne (v ostatných pesničkách).
Aj sólo v "Život je zmena" a sólo na klavíri tam sadnú.

Ono, so spevmi je to problém všeobecne, nájsť speváka osobnosť a ešte s dobrým hlasom. Farbu hlasu jenoducho nezmení, a tým je to celé dané. Za prihriaty hlas považujem napr. Erasure...ale myslím, že babám sa môže takýto hlas páčiť. Taký pop-rock pre baby je to. Ani si nemyslím, že k takým textom by tam mal byť nejaký expresívnejší hlas. Azda v "Spýtaj sa človeka" treba spievať na plné pľúca, je to také ustráchané, až ku koncu akoby sa spevák osmelil. Ale vzhľadom na to, čo sa hráva v rádiách zo slovenskej tvorby, je to prijateľné. Keby to naspieval Paľko Habera, tak by to bol asi hit, vzhľadom na kvalitu slovenskej popovej hudobnej scény:)
Technicky to nejdem hodnotiť, lebo málokedy býva aj autor spokojný s technickou stránkou nahrávok, najmä vtedy, ak ako píšeš, sú podmienky nahrávania nie podľa predstáv. Celkovo mi tam na prvé počutie  po technickej stránke nič nevadí.
Ježiš sa mi zdá hudobne najlepší.
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 22 otázok.