Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 09:53:35
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jack White  (Prečítané 15686 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #15 kedy: 28. August , 2006, 10:00:11 »

Asi si ma nepochopil, tou paralelou s tým brnkátkom som sa iba snažil ilustrovať, čo asi o gitarovej úrovni Jacka Whitea vypovedá fakt, že si vymenil gitaru s Jimmym Pageom. Nič.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 28. August , 2006, 10:05:11 »

Ako starý fanatik do Page-a viem, o čom tá výmena vypovedá... Jimmy je ich vežký fanúšik... ako to priznal v jednom rozhovore... podža neho jedna z najlepších kapiel súčasnosti... :)

(teda čisto s gitarovou hrou to asi nemá nič spoločné)
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #17 kedy: 28. August , 2006, 10:19:48 »

Fajn...Puff Daddy (to je taký rapper vežký yo gangsta, taký americký Rytmus) nahral coververziu skladby Kashmir od Led Zep. Samozrejme ju patrične zhovadil. V klipe vystupoval aj Jimmy Page. Vypovedá to niečo o tom rapperovi?? Je Page jeho fanúšik? Je P. Daddy tým pádom na úrovni Led Zep?? Asi nie, nechápem, prečo tvrdíte to isté o White Stripes. Tá kapela je vážne preceňovaná, podža mňa svojou úrovňou nepresahuje väčšinu garážových kapiel. Odtrpel som si ich koncert od začiatku do konca, nekecám len tak.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 28. August , 2006, 11:23:51 »

...to s Puffy Daddym sme tu už riešili tuším, ale tam išlo o niečo iné... tiež neviem presne o čo, ale asi sa chcel Jimmy opäť po rokoch zviditežniť (o peniazoch nemôže byť ani reč, keďže ich má určite viac jak ten raper)...

no pochybujem, že Page počúva jeho \"úchvatnú\" tvorbu....

...narozdiel od White Stripes, ktorých uznáva a počúva...
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #19 kedy: 28. August , 2006, 12:10:18 »

A co ze ich pocuva? Jimmy Page nemoze pocuvat sracky? V com je White Stripes lepsie ako Puff Daddy?
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 28. August , 2006, 12:28:24 »

magez napísal:
Citácia
A co ze ich pocuva? Jimmy Page nemoze pocuvat sracky? V com je White Stripes lepsie ako Puff Daddy?

Píšem tu za seba, a pre mňa, ako aj pre niekožko miliónov žudí na svete, je Jimmy Page mienkotvorný... či už chceš alebo nie...

...a porovnávať WS s nejakým pózerom, ktorý v pravidelných intervaloch mení svoju trápnu prezývku a úspech zožal hlavne na nevydarených cover-verziách, považujem za provokáciu...   :woohoo:
Zaznamenané
Kingrocker
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #21 kedy: 28. August , 2006, 12:30:24 »

neviem co tu na nich nadavate podla mna v tejto dobe num-metalu a podobnych nemelodickych veci chybala presne takato hudbicka pohodova pekne melodie .. sice mozu byt jednoduche ale su pekne

pridavam dalsi klip

Naposledy upravil martinlm, : 28.08.2006 o 14:20
Zaznamenané

Ja pocitacom rozumiem... No len oni nerozumeju mne.
Kingrocker
nováčik
*

« Odpoveď #22 kedy: 28. August , 2006, 12:34:02 »

Dugo napísal:
Citácia
magez napísal:
Citácia

Píšem tu za seba, a pre mňa, ako aj pre niekožko miliónov žudí na svete, je Jimmy Page mienkotvorný... či už chceš alebo nie...

...a porovnávať WS s nejakým pózerom, ktorý v pravidelných intervaloch mení svoju trápnu prezývku a úspech zožal hlavne na nevydarených cover-verziách, považujem za provokáciu...   :woohoo:

Puffa daddyho nemozes ani porovnavat s Jackom... Nejaky Puff Daddy uz len ta prezyvka..ha ha ha
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #23 kedy: 28. August , 2006, 12:52:42 »

Dugo napísal:
Citácia

Cize ked Jimmy Page skoci do studne, skocis aj ty? Ked Jimmy Page rozmlati gitaru, rozmlatis ju aj ty?

V com je prezyvka Puff Daddy trapnejsia ako prezyvka Jack White?
Zaznamenané

Kingrocker
nováčik
*

« Odpoveď #24 kedy: 28. August , 2006, 12:57:14 »

magez napísal:
Citácia
Dugo napísal:
Citácia

Cize ked Jimmy Page skoci do studne, skocis aj ty? Ked Jimmy Page rozmlati gitaru, rozmlatis ju aj ty?

V tom ze on sa vazne vola JACK WHITE nemusi si davat prezy. Žmurk a KED jIMMY page skoci do studne tak je to cisto jeho vec.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #25 kedy: 28. August , 2006, 13:07:24 »

magez napísal:
Citácia
Dugo napísal:
Citácia

...no keby v tej studni ostal, tak by som za ním skočil a pokecali by sme Žmurk ...a Page nikdy nerozmlátil gitaru...

...na tú druhú poznámku nereagujem, lebo sa nikam nedostaneme...  len ma štve keď niekto porovnáva neporovnatežné...sme na gitarovom fóre a WS je gitarová muzika... Puff Daddy sem nepatrí...
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #26 kedy: 28. August , 2006, 13:10:43 »

Kingrocker napísal:
Citácia

V tom ze on sa vazne vola JACK WHITE nemusi si davat prezy. Žmurk a KED jIMMY page skoci do studne tak je to cisto jeho vec.

Jack White sa povodne volal John Anthony Gillis, takze je to dost trapne tiez. :D
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 28. August , 2006, 13:16:10 »

no tak pozrel som si tie uzkazky,ale ani jednu som nevydrzal do konca...tato dvojica by sa uplatnila podla mna ako kapela v cirkuse Žmurk
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #28 kedy: 28. August , 2006, 14:19:44 »

Pozrel som si s utrpenim zopar ukazok tiez a teda mozem povedat ze to je dost mizerne a to nielen strasnou hrou. Ziadne napady, ziadna dynamika, mizerne hranie, proste nic. Toto tu uz x krat bolo a podstatne lepsie. Nechapem cim si toto podivne duo ziskalo popularitu, ale v dnesnom showbize je mozne vsetko. A uz vobec nechapem Pagea, ze sa k tomuto hlasi. Asi sa chce pripomenut...
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #29 kedy: 28. August , 2006, 14:25:29 »

Veselé debaty sú tu. :)

Pozrel som si ukážky a tí dvaja súrodenci sú dosť málo na kapelu. Ničím ma nazaujali, akurát že dávajú väčší dôraz na image ako muziku. Tiež mám z nich podobný pocit, ako vlado hudec v príspevku predo mnou, akurát, že klaun vyťahujúci z riti kenguru by mal asi väčší úspech. :) Teraz ma napadla tá Rastisova kúzelníčka, tá ma celkom zaujala. Žmurk

Doteraz som o Jackovi Whiteovi nič nepočul a bolo to tak úplne v poriadku.
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 23 otázok.