Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 16:59:45
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Handmade Miloš Klas ES335 a jej súboj s 1972 Gibson ES335  (Prečítané 18446 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #15 kedy: 05. September , 2006, 10:59:54 »

Prihoď ukážky čistého zvuku - aj vybrnkávané akordy a pod. - na hrubých aj tenkých strunách (bez tónovej clony), nech sa dá poriadne počuť rozdiely.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #16 kedy: 05. September , 2006, 11:00:54 »

Tie nemam, to treba nazivo poskusat. Neda sa to kvalitne nahrat s fotakom. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #17 kedy: 16. September , 2006, 15:03:28 »

Tak tu este dam par ukazkok tejto gitary domacich.

Signalova cesta je: Klasovka -- Boss OD3 (hlasitost skoro na nule) -- Tubedriver od Prosounda (tiez hlasitost na nule skoro) -- vyzhaveny Hiwatt -- attenuator nastaveny skoro na maximalne tlmenie

Je to v pohodovej izbovej hlasitosti hrane, hoci to zneje ze to je hlasnejsie ako v skutocnosti bolo.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #18 kedy: 16. September , 2006, 15:10:02 »

No uz to mam zmensene.

http://gitaristi.sk/components/com_simpleboard/uploaded/files/klasovkadoma.mp3
« Posledná zmena: 09. Január , 2007, 15:32:36 od Martinlm » Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #19 kedy: 17. September , 2006, 14:12:21 »

Urcite by ti niekto ochotne pozical poriadny mikrofon :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #20 kedy: 17. September , 2006, 14:19:41 »

martinlm napísal:
Citácia
Urcite by ti niekto ochotne pozical poriadny mikrofon :)

Ja mam svoj headset mikrofon za 120 Sk rad. Beeee
Zaznamenané

Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #21 kedy: 22. Jún , 2009, 09:47:26 »

Krasna gitara a dobra recenzia...
Skoda, ze nemozem nic povedat na zvuk, lebo mi to z tych linkov nechce stiahnut Smútim
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #22 kedy: 22. Jún , 2009, 09:55:31 »

Krasna gitara a dobra recenzia...
Skoda, ze nemozem nic povedat na zvuk, lebo mi to z tych linkov nechce stiahnut Smútim

Hm, sam som uz na tu gitaru zabudol. Bavím sa skvele
Zaznamenané

Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #23 kedy: 22. Jún , 2009, 10:15:04 »

Hm, sam som uz na tu gitaru zabudol. Bavím sa skvele

Ako to, ked je taka dobra?   Beeee
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #24 kedy: 22. Jún , 2009, 10:17:46 »

Ako to, ked je taka dobra?   Beeee

Takych uz bolo.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #25 kedy: 22. Jún , 2009, 12:42:57 »

Takych uz bolo.  Bavím sa skvele

Ta gitara hrá momentálne ovela lepšie ako ked ju Progáč poslal ďalej.  Veľmi jej pomohla výmena poťákov, nehorázne ožila.  Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #26 kedy: 22. Jún , 2009, 18:22:14 »

Ta gitara hrá momentálne ovela lepšie ako ked ju Progáč poslal ďalej.  Veľmi jej pomohla výmena poťákov, nehorázne ožila.  Na zdravie!

Verim, Klas tam strcil najhorsiu najlacnejsiu korejsku elektroniku narychlo. Je to fajn nastroj, akurat nemala vo zvuku to co som chcel od klasickych semiluboviek a preto som isiel do stareho Gibsonu.
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #27 kedy: 22. Jún , 2009, 19:37:48 »

Verim, Klas tam strcil najhorsiu najlacnejsiu korejsku elektroniku narychlo. Je to fajn nastroj, akurat nemala vo zvuku to co som chcel od klasickych semiluboviek a preto som isiel do stareho Gibsonu.

Je dosť daleko od klasiky. A veľmi svojská k tomu, ale mne osobne sa pačí to čo z nej lezie.  Akurát má dosť vysoké pražce takže ak to drží v rukách niekto kto veľa tlačí tak zneje rozladene  :D ...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #28 kedy: 22. Jún , 2009, 19:55:18 »

Je dosť daleko od klasiky. A veľmi svojská k tomu, ale mne osobne sa pačí to čo z nej lezie.  Akurát má dosť vysoké pražce takže ak to drží v rukách niekto kto veľa tlačí tak zneje rozladene  :D ...

Hej, prazce ma strasne srali. Klas ich tam supol aj ked som chcel uplne ine tensie a nizsie. Tej gitare velmi pomahaju najma stare Gibson T-Top snimace.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #29 kedy: 22. Jún , 2009, 21:07:55 »

Chcel som ju, sedela mi zvukovo aj výzorovo. No čo už..
yngsteen - je u teba?
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 22 otázok.