Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 05. September , 2006, 10:59:54 » |
|
Prihoď ukážky čistého zvuku - aj vybrnkávané akordy a pod. - na hrubých aj tenkých strunách (bez tónovej clony), nech sa dá poriadne počuť rozdiely.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 05. September , 2006, 11:00:54 » |
|
Tie nemam, to treba nazivo poskusat. Neda sa to kvalitne nahrat s fotakom.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 16. September , 2006, 15:03:28 » |
|
Tak tu este dam par ukazkok tejto gitary domacich.
Signalova cesta je: Klasovka -- Boss OD3 (hlasitost skoro na nule) -- Tubedriver od Prosounda (tiez hlasitost na nule skoro) -- vyzhaveny Hiwatt -- attenuator nastaveny skoro na maximalne tlmenie
Je to v pohodovej izbovej hlasitosti hrane, hoci to zneje ze to je hlasnejsie ako v skutocnosti bolo.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 16. September , 2006, 15:10:02 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 09. Január , 2007, 15:32:36 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 17. September , 2006, 14:12:21 » |
|
Urcite by ti niekto ochotne pozical poriadny mikrofon
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 17. September , 2006, 14:19:41 » |
|
martinlm napísal:Urcite by ti niekto ochotne pozical poriadny mikrofon Ja mam svoj headset mikrofon za 120 Sk rad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 22. Jún , 2009, 09:47:26 » |
|
Krasna gitara a dobra recenzia... Skoda, ze nemozem nic povedat na zvuk, lebo mi to z tych linkov nechce stiahnut
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 22. Jún , 2009, 09:55:31 » |
|
Krasna gitara a dobra recenzia... Skoda, ze nemozem nic povedat na zvuk, lebo mi to z tych linkov nechce stiahnut Hm, sam som uz na tu gitaru zabudol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 22. Jún , 2009, 10:15:04 » |
|
Hm, sam som uz na tu gitaru zabudol. Ako to, ked je taka dobra?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 22. Jún , 2009, 10:17:46 » |
|
Ako to, ked je taka dobra? Takych uz bolo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 22. Jún , 2009, 12:42:57 » |
|
Takych uz bolo. Ta gitara hrá momentálne ovela lepšie ako ked ju Progáč poslal ďalej. Veľmi jej pomohla výmena poťákov, nehorázne ožila.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 22. Jún , 2009, 18:22:14 » |
|
Ta gitara hrá momentálne ovela lepšie ako ked ju Progáč poslal ďalej. Veľmi jej pomohla výmena poťákov, nehorázne ožila. Verim, Klas tam strcil najhorsiu najlacnejsiu korejsku elektroniku narychlo. Je to fajn nastroj, akurat nemala vo zvuku to co som chcel od klasickych semiluboviek a preto som isiel do stareho Gibsonu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 22. Jún , 2009, 19:37:48 » |
|
Verim, Klas tam strcil najhorsiu najlacnejsiu korejsku elektroniku narychlo. Je to fajn nastroj, akurat nemala vo zvuku to co som chcel od klasickych semiluboviek a preto som isiel do stareho Gibsonu.
Je dosť daleko od klasiky. A veľmi svojská k tomu, ale mne osobne sa pačí to čo z nej lezie. Akurát má dosť vysoké pražce takže ak to drží v rukách niekto kto veľa tlačí tak zneje rozladene :D ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 22. Jún , 2009, 19:55:18 » |
|
Je dosť daleko od klasiky. A veľmi svojská k tomu, ale mne osobne sa pačí to čo z nej lezie. Akurát má dosť vysoké pražce takže ak to drží v rukách niekto kto veľa tlačí tak zneje rozladene :D ...
Hej, prazce ma strasne srali. Klas ich tam supol aj ked som chcel uplne ine tensie a nizsie. Tej gitare velmi pomahaju najma stare Gibson T-Top snimace.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 22. Jún , 2009, 21:07:55 » |
|
Chcel som ju, sedela mi zvukovo aj výzorovo. No čo už.. yngsteen - je u teba?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|