Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 07:36:27
Strán: 1 ... 353 354 [355] 356 357 ... 484 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Song dňa.  (Prečítané 1400747 krát)
0 užívateľov a 19 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5310 kedy: 25. September , 2010, 21:48:55 »

neviem ci existuje vobec nieco ako zly vkus, ale ak ano tak vy ho urcite mate, to preto   Bavím sa skvele
ale nie, ja by som si fakt prial aby takychto kapiel bolo viac, no

opat ti musim pripomenut ultimatny fender sound
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #5311 kedy: 25. September , 2010, 21:49:12 »

opat ti musim pripomenut ultimatny fender sound
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5312 kedy: 25. September , 2010, 21:50:52 »

a tym by som to asi aj uzavrel s tym vkusom  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #5313 kedy: 25. September , 2010, 21:51:24 »

toto bol strasny killout.  ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #5314 kedy: 25. September , 2010, 21:59:59 »

To si ty pali ?? aha...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

ha ha ha ..mne sa nepaci ani tool, ani fender sound  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5315 kedy: 25. September , 2010, 22:03:51 »

kebyze mi dnes vecer zavolaju z funradia ze som vyhral dva listky na koncert toolu tak sa prisaham obesim od zialu
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #5316 kedy: 25. September , 2010, 22:08:07 »

mne Tool pride ako skutocny progres, aj ked tak oznacovany nikdy neboli, narozdiel od samozvanych progres skupin. To ako dokazu pracovat s hlavnou temou v songu a rozvynut ju do absolutnych krajnosti povazujem za skutocny progres. Ja zase nevidim krasu hrat hevymetalove riffi a obmienat 2-3 rifi do 2,5 minuty, potom akoze prekvapit nejakou pseudojazzovou vyhravkou a za tym jebat nezmyselne 15 roznych riffov az do 9 minuty bez akejkolvek homogennosti songu ako napriklad DT.  Ale vsak kazdemu to svoje. Len myslim, ze ak na svete existuje nieco ako totalna a svata pravda, tak ja ju mam  Bavím sa skvele

Palii: skus si zohnat novy album od Karnivool, myslim ze ak sa ti paci tool, tak by sa ti mohlo pacit aj toto, sice je to viac pop a nema to taku ppici choru atmosferu ako tool, ale je to namakane
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #5317 kedy: 25. September , 2010, 22:10:56 »

mne Tool pride ako skutocny progres, aj ked tak oznacovany nikdy neboli, narozdiel od samozvanych progres skupin. To ako dokazu pracovat s hlavnou temou v songu a rozvynut ju do absolutnych krajnosti povazujem za skutocny progres. Ja zase nevidim krasu hrat hevymetalove riffi a obmienat 2-3 rifi do 2,5 minuty, potom akoze prekvapit nejakou pseudojazzovou vyhravkou a za tym jebat nezmyselne 15 roznych riffov az do 9 minuty bez akejkolvek homogennosti songu ako napriklad DT.  Ale vsak kazdemu to svoje. Len myslim, ze ak na svete existuje nieco ako totalna a svata pravda, tak ja ju mam  Bavím sa skvele

Palii: skus si zohnat novy album od Karnivool, myslim ze ak sa ti paci tool, tak by sa ti mohlo pacit aj toto, sice je to viac pop a nema to taku ppici choru atmosferu ako tool, ale je to namakane
Od Karnivoolu mam asi vsetko vratane EPcka a mozem povedat, ze tato kapela ma nestutocne gule, normalny spev a hlavne pribeh skladieb.
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #5318 kedy: 25. September , 2010, 22:12:38 »

Od Karnivoolu mam asi vsetko vratane EPcka a mozem povedat, ze tato kapela ma nestutocne gule, normalny spev a hlavne pribeh skladieb.

No, aspon daco mame spolocne, bude ti odpustene ze sa ti nepaci tool, mozno  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5319 kedy: 25. September , 2010, 22:13:57 »

mna tool nudil, karnivool som si vypocul a je to pre mna ovela zaujimavejsie
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #5320 kedy: 25. September , 2010, 22:20:01 »

mna tool nudil, karnivool som si vypocul a je to pre mna ovela zaujimavejsie

ono to ani nema bavit, je to od zakladu dost pasivna, melancholicka muzika, skor na relax/samovrazdu nez na zabavu. podla mna tool treba mat v krvy, ked to nemas tak to proste nepochopis
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #5321 kedy: 25. September , 2010, 22:57:32 »

ono to ani nema bavit, je to od zakladu dost pasivna, melancholicka muzika, skor na relax/samovrazdu nez na zabavu. podla mna tool treba mat v krvy, ked to nemas tak to proste nepochopis

presne tak,

maloktora kapela ma tak signifikantne tak povediac vsetko. krasne vidiet ako gradovali album od albumu a ako dokazali priniest uplne novu atmosferu, koncepciu a pribeh do kazdej dosky. clovek vzdy cakal, ze uz nic lepsie nemoze prist a vzdy prisla facka, uplne nova, ina muzika. uzasne je, ze ich muzika posobi velmi texturovane, plno a pritom defacto obsahuje len 3 zakladne nastroje. co sa tyka koncertov, to je kapitola sama o sebe, tie maju premakane do poslednej bodky a je to skutocny zazitok, nielen hudobny, ale aj vizualny - ja som ich za poslednych 11 rokov videl 5 krat a vzdy som odchadzal prefackany.
« Posledná zmena: 25. September , 2010, 23:04:36 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #5322 kedy: 26. September , 2010, 13:10:16 »

Takyto Little Wing som este nepocul a mam z neho zmiesane pocity.  ha ha ha Inak super spev !  Na zdravie!
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #5323 kedy: 26. September , 2010, 13:20:20 »

ten little wing je na hranici mojich sluchovych moznosti Popiskujem si zaujimave.
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #5324 kedy: 26. September , 2010, 13:27:45 »

Vynikajúce!
 Zdravíčko
Dokonale sa to hodí na flow toho songu.
Perfektný spev.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 353 354 [355] 356 357 ... 484 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.