Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 17:57:12
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Joe Satriani revival  (Prečítané 6319 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
jsatch
nováčik
*
Príspevkov: 14

« kedy: 20. September , 2006, 08:44:24 »

www.satriani.sk

revival - Joe Satriani. Na webe nájdeš aj ukážky mp3 - nie sú však nahraté zrovna reprezentatívne :S
Zároveň si môžeš pozrieť nejaké videá z koncertov...

* js_revival.jpg (13.3 KB, 200x150 - prehliadnuté 471 krát.)
« Posledná zmena: 02. Január , 2007, 18:00:14 od Martinlm » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 20. September , 2006, 09:56:16 »

Potesila ma ta vec z Crystal Planet (iny album nepoznam), je to na dobrej ceste :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #2 kedy: 20. September , 2006, 11:54:18 »

jsatch napísal:
Citácia
...nie sú však nahraté zrovna reprezentatívne...

To veru nie :). Ale drzim palce ! Este jedna technicka - sa mi zda, ze mate iba EN verziu stranky - to vam tam chodi viacej zahranicnych, akoslovenskych navstevnikov ?
Zaznamenané
jsatch
nováčik
*

« Odpoveď #3 kedy: 20. September , 2006, 16:00:30 »

Čo sa týka jazyka - v rámci kapely sme sa dohadovali či to dať SK alebo EN. Vzhžadom k jednoduchosti obsahu textu sme nakoniec ostali pri EN. Myslím si že dnes už angličtina nie je problém. Ale kludne ti to preložím :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 20. September , 2006, 16:58:48 »

O nic nejde - len ma napadlo, ze z akych IPciek mate vacsinu pristupov - zjavne nie zo slovenskych Žmurk
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 20. September , 2006, 18:14:00 »

Teraz asi budem vyzerat ako majster sveta, ale fakto to neber v zlom, ber to ako dobru radu.
Dost inac frazujes vela veci. A kedze mam satchovu tvorbu velmi rad, vadi mi to :) Inac pozor na bendy - vela z nich je falosnych (ze to vravim akurat ja :) ), a tiez vibrato - bud je velmi nasilne, alebo ziadne. Vela fraz hrajes uplne rovnako.. Ten crying je tazky jak svina, ja ho hram uz tri roky, ale na verejnost som sa s nim este neodvazil, aj tebe by som doporucil na tom este pomakat, lebo je to take nemastne neslane - hrate noty ale chyba tam muzika. Neber to v zlom, je to velmi tazka vec na prednes. Crystal planet znel celkom v poho(aj ked som ho nedopozeral :) )
Zaznamenané
jsatch
nováčik
*

« Odpoveď #6 kedy: 20. September , 2006, 19:19:35 »

Prijimam kritiku a hambim sa No hanbím sa..  Tie bendy su zle ano suhlasim, Viem ze Satch ma ine vybrato - uz viac ludi ma na to upozornovalo, ale ja zas nie som Satch - ten je len jeden! Cryin som volakedy daaavno cvicil (6rokov dozadu?) normalne podla tabov a tak, ale teraz z nedostatku casu taby nezhaname a cvicime od ucha (supercolossal, redshift...) Nekopirujeme toho Satcha do bodky, hrame to pre radost, ziadne drvenie, nie je na to cas.... :)  hudbu robime len pre radost... Ale tie falosne bendy su otrasne - coskoro nahradime nejakou zivou nahravkou...Ja som čert..
Zaznamenané
jsatch
nováčik
*

« Odpoveď #7 kedy: 29. September , 2006, 13:41:01 »

Medzi demo sme pridali jednu skladbu od Steve Vai - for the love of god. Nie je to ale 100% živá nahrávka - podklad som našiel niekde na webe. Je to nahrávané myslím v 2002, na šupu cez POD-íka priamo do compu.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #8 kedy: 29. September , 2006, 14:02:45 »

Najlepsie na svete to nie je, ale pre mna celkom priatelne, ak je to nahrate na prvy krat, tak este lepsie :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 29. September , 2006, 14:19:09 »

Keby si to takto niekde zahra nazivo, ze to pocujem, tak smeknem klobuk. Ale ked to prezentujes ako nahravku, treba samozrejme sprisnit :).

Vela veci tam mas vymakanych a zneje Ti to naozaj velmi Vaiovo. Mas tam ponacvicovane konkretne intonacne prvky a tak... Snazis sa rovnako pakovat, aj kvakat. Problem takychto skladieb ked ich hra niekto iny je v tom, ze vzdy ich bude kazdy porovnavat s originalom. Hlavne ked samotny interpret sa na original odkazuje okopcenymi konkretnymi prvkami. No a to bude potom kazdy ohrnat nosom, ze co vsetko nesedi, co vsetko je zasmodrchane a co vsetko zneje inac. A takych veci sa tam totiz najde tiez dost.

Podla mojho nazoru k takejto skladbe treba pristupovat tak, ze bud ju skopcim a zahram celu na 100% a to si potom kazdy sadne na rit, alebo ju zahram sam za seba = co zvladnem, to zahram, na co nemam, sikovne obidem. Hram to s vlastnym feelingom, tak, aby ma tam bolo poznat. Je to poctiva cesta, na ktoru mi nemoze nikto povedat kriveho slova.

Ty si sa pustil cestou 100% kopie, ale si niekde tak v polovicke.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #10 kedy: 29. September , 2006, 15:27:07 »

moc mi tam nerežú niektoré veci, začiatok prešiel síce ok, ale hneď ako prišli prvé vyťahované tóny, už to bolo horšie, vežmi často nedotiahnuté, falošné. Pritom ako spomenul Rasťo, riffy máš celkom urobené, s pákou sa vieš tiež pohrať. :) Rýchla pasáž tiež bola celkom v pohodičke, aj behy.
Treba hlavne ešte popracovať na dlhých vytiahnutých tónoch, na ich vytiahnutiach, stiahnutiach aj udržaní s pekným vibrátkom. Potom to už bude úplne fajn. Žmurk
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 30. September , 2006, 07:23:44 »

bolo tam par falosnych tonov,ale ked to mam hodnotit ako celok,tak podla mna super...toto je fakt brutalna skladba,co sa tyka techniky a zvladol si ju fakt dobre. ja by som to asi takto nezahral :) Este by ma zaujimalo,ake nastavenie PODU si  mal..myslim aky amp..to je ten uplne prvy POD? cervena fazulka?
Zaznamenané
jsatch
nováčik
*

« Odpoveď #12 kedy: 30. September , 2006, 08:05:54 »

Ano je to ta fazulka, v.2.0, ale nastavenie si nepamatam, nieco akoze marshall 800, + nejaké efekty (compressor, delay). Inak musím priznať že na PODíku sa táto skladba hrala podstatne lepšie než na terajšom lampovom kombe Peavey tripple xxx. Ten POD hral sám, ale tu je to také...iné... veď to asi všetci poznáme... :)
Zaznamenané
A.J.
pravidelný návštevník
Príspevkov: 441

« Odpoveď #13 kedy: 20. Október , 2006, 08:37:05 »

pekne,docela dobre zahrate az na tie vytiahnute tony jak uz bolo povedane. Ten crystal planet to bolo z akej akcie?skoda,ze tam nebolo viac ludi
Zaznamenané
jsatch
nováčik
*

« Odpoveď #14 kedy: 20. Október , 2006, 12:56:07 »

K tej akcii - bol to Motozraz v Senci na jazerách, prvý ročník. My sme neboli ani na plagátoch, lebo nás tam vsunuli na poslednú chvílu. Takže tam dokopy nikto nebol, ale aparát tam bol parádnýýýý!!!!!
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.