Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 11:54:32
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 50 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TUBLATANKA  (Prečítané 220418 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #165 kedy: 18. Apríl , 2008, 12:11:11 »

To cd bolo celkom fajn ale nejako sa neujalo. Asi vec anglictiny.
Zaznamenané

Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #166 kedy: 18. Apríl , 2008, 13:42:10 »

Na basu viem hrat hlavne v takom poprockovom style kde uz moc nemam co objavovat. Len som mal na mysli daco extra, ked basa soluje, napr. tapping. V tom je Topor dost zbehly. No mozem kukat napriklad Sheehana. Alebo si zohnat gitarovu rockovu skolu kde je tapping a podla toho. Aj tak si chcem daco kupit lebo mam aj gitaru a do istej miery sa jej chcem povenovat. Uvazujem nad chodelkovou DVD skolou. To je chore tvrdit ze Topor nevie hrat na basu. Neviem podla akeho meritka svetovej triedy to rozdelujete. Kto uz vie, kto este nie. Ci tam patria len tí co od 5-10 rokov celozivotne cvicia ako Wooten. Stahoval notu po note vsetkych svetovych basakov a potom sa stal jednym z nich. Jeden z postojov k hudobnikom na Slovensku je ten ze maju uctu len k takym co hraju inštrumentálne nadupaný jazzrock a tí ostatní nevedia hrat.
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #167 kedy: 18. Apríl , 2008, 15:09:08 »

Tychto mam rad, co napisu, ze vedia hrat. Stavim sa s tebou o kolko chces, ze ti v studiu pustim presne nahrane bubny a osmickovu basu do 3 minutovej pesnicky nenahras ani na 20 pokusov!!! PRESNE!!!
Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #168 kedy: 18. Apríl , 2008, 16:06:37 »

Tychto mam rad, co napisu, ze vedia hrat. Stavim sa s tebou o kolko chces, ze ti v studiu pustim presne nahrane bubny a osmickovu basu do 3 minutovej pesnicky nenahras ani na 20 pokusov!!! PRESNE!!!
nechcem sa do toho starat velmi, ale ak ten viktor je ten co si myslim ze je on, tak s tym problem asi mat nebude  :)
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
MMM
Hosť
« Odpoveď #169 kedy: 18. Apríl , 2008, 16:14:55 »

Vzdy sa je co ucit a objavovat Žmurk
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #170 kedy: 19. Apríl , 2008, 06:55:55 »

Váhal som, či to napíšem, ale chcel som sa aj ja zastať Viktora. Niekoľkokrát som ho počul hrať a s hentým by určite nemal problém  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #171 kedy: 19. Apríl , 2008, 07:56:11 »

Zapni si doma metronom daj si tempo 90 a nahraj 2 minuty osmiciek a posli mi to. bez strihu. kedy sa rozides, davam pol minuty maximum!!!
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #172 kedy: 19. Apríl , 2008, 08:10:12 »

To by nemal byť problém pre skúsenejšieho hráča, ale uznávam, že to nie je tak jednoduché, ako to vyzerá. Veľa ľudí, ktorí nemajú skúsenosti s nahrávaním, si myslia, že to je nič, a potom keď si vypočujú záznam, zistia, že rytmicky plávajú až beda .... a navyše, paradoxne, v pomalších tempách je to citeľnejšie ako v rýchlych. Keď som svojho času začínal hrať so sekvencerom, zistil som, že je to dosť seriózna vec, lebo mašina sa nevie prispôsobiť a keď sa na ňu nevieš spoľahlivo zavesiť, pochová ťa na pódiu.
« Posledná zmena: 19. Apríl , 2008, 08:13:33 od Predator » Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #173 kedy: 19. Apríl , 2008, 08:24:30 »

Ja to myslim ako dobru radu. Cvicit osmicky sa nikomu nechce, lebo ma pocit, ze to vie! A ked nehrava s presnym bubenikom ani na to nemusi prist, ze to brutalne kolise. Pride prve studio a je problem! Cvicte doma s metronomom alebo s automatom. A nahravat, nahravat, nahravat!!!!!!!!!!
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #174 kedy: 19. Apríl , 2008, 08:37:38 »

Ja mám dokonca pri cvičení songov aj pri hraní takú "deviáciu", že ideme podľa metronómu všetci ... celá kapela. Všade. Na pódiu aj v skúšobni.
« Posledná zmena: 19. Apríl , 2008, 08:38:33 od Predator » Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #175 kedy: 19. Apríl , 2008, 08:40:11 »

Ked nemas metronomickeho bubenika, je to najlepsie. Chvilu to robi problem, ale ked sa na to zvykne je to super!!!
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #176 kedy: 19. Apríl , 2008, 09:21:59 »

dusky - tym chces povedat, ze Topor nevie hrat ?
Zaznamenané

vid
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 141

« Odpoveď #177 kedy: 19. Apríl , 2008, 09:25:42 »

Suhlasim, ja som nedavno zacal nahravat, a to co nazivo pocujem cisto, nahrate znie o polovicu horsie. Musim sa snazit jak prasa a davat vela pokusov. A to odzaciatku hravam s metronomom, nie s zivym bubenikom. 
 Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #178 kedy: 19. Apríl , 2008, 09:29:50 »

Ja nic nechcem povedat! Kto vie a nevie hrat je len jeho osobna vec. Ja sa o to nestaram a nezaujima ma to.
Zaznamenané

Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #179 kedy: 19. Apríl , 2008, 09:42:33 »

chalani ale topor neni basak on hra iba v tuble na basu ale na gitaru viem hrat tepsie nez durinda a to malo kdo vie Bavím sa skvele
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 50 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.