lacrosse
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 08. Máj , 2008, 18:33:15 » |
|
mam dojem ze swordy howoril ze hra basa a jcm 800(gitara)...ak sa nemylim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 08. Máj , 2008, 18:47:47 » |
|
Palo nepouzival ziadne efekty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 08. Máj , 2008, 19:51:10 » |
|
to fakt nepouzival nic isiel rovno do JCM
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 09. Máj , 2008, 10:41:06 » |
|
kolko krat chces aby Ti to zopakovali ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 09. Máj , 2008, 12:14:48 » |
|
aj 100-krat
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 11. Máj , 2008, 20:12:14 » |
|
poviem vam ze neviem ako mohol na to palo hravat sak to je ploche aspon keby ze pouziva EQ ale na nahravke sa mi to paci ale ked na to hram nic moc teda bud to mam na picu spravene alebo neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 11. Máj , 2008, 20:40:56 » |
|
aku mas basu ? bednu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 11. Máj , 2008, 20:50:53 » |
|
Chlapca mýli ten DI box položený na hlave...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 11. Máj , 2008, 21:20:13 » |
|
mam pocit, ze chlapec si poletoval schemu, ako pouzival Horvath a teraz z toho skuma, ze jak to mohlo Horvathovi fungovat bez efektov, ked je to ploche. teda aspon ja tak citam medzi riadkami debatu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 11. Máj , 2008, 21:42:33 » |
|
no ved nikto netvrdi opak. myslim, ze robG to myslel skor ironicky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 11. Máj , 2008, 22:19:01 » |
|
tubla bude vraj v bastione hrať tento mesiac,a elbo další ......som počul. nič bližšie som nezisťoval
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 14. Máj , 2008, 18:30:16 » |
|
no jo nehra mi to jak horvathovy ale to je asi boxom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 14. Máj , 2008, 18:31:13 » |
|
Chlapca mýli ten DI box položený na hlave...
ale nema tam len DI box ale aj nejaky efekt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 14. Máj , 2008, 18:31:56 » |
|
ale nema tam len DI box ale aj nejaky efekt ladicku???...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #224 kedy: 14. Máj , 2008, 18:35:01 » |
|
ladicku???...
co ja viem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|