rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #285 kedy: 26. Jún , 2008, 16:59:15 » |
|
bol som ako 7-8 rocny na koncerte Tublatanky, vtedy sa este volali Tublat, v DK lamac, v roku 1982. bol to ich nejaky druhy alebo treti koncert.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #286 kedy: 26. Jún , 2008, 17:00:47 » |
|
hosi sak popiste kdo ste boly v 80.rokoch na nich koncerte a napiste ake to bolo aj foto by sa nejake zislo...
|
|
« Posledná zmena: 26. Jún , 2008, 17:20:21 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #287 kedy: 26. Jún , 2008, 17:08:09 » |
|
( Pista ,Valla) pred par dnami som drzal Palovu staru basu a tak opusteny a dojebany nastoroj som uz dlho nevidel, skoro som sa rozplakal.Kazdopadne je to pasivna balalajka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #288 kedy: 26. Jún , 2008, 17:11:21 » |
|
Bol som na nich raz v Prahe v Lucerne/1988/ na Metalfeste a boli super.Fakt super.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #289 kedy: 26. Jún , 2008, 17:11:28 » |
|
( Pista ,Valla) pred par dnami som drzal Palovu staru basu a tak opusteny a dojebany nastoroj som uz dlho nevidel, skoro som sa rozplakal.Kazdopadne je to pasivna balalajka ale picu fakt je dojebana????on ju predal? co mu jebe?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #290 kedy: 26. Jún , 2008, 17:12:07 » |
|
Bol som na nich raz v Prahe v Lucerne/1988/ na Metalfeste a boli super.Fakt super. z toho konecertu mam zvukovy zaznam spievali bez cenzury
|
|
« Posledná zmena: 26. Jún , 2008, 17:20:52 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #291 kedy: 26. Jún , 2008, 17:18:43 » |
|
ale picu fakt je dojebana????on ju predal? co mu jebe? Ale co by ju predal.Na to si ako dosiel
|
|
« Posledná zmena: 26. Jún , 2008, 17:21:07 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #292 kedy: 26. Jún , 2008, 17:24:29 » |
|
Ale co by ju predal.Na to si ako dosiel neviem sak ked uz nehra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #293 kedy: 28. Jún , 2008, 01:34:21 » |
|
Podla mna je Horvatha velka skoda.Spieva vyborne.Este som ho po odchode z Tublatanky zaregistroval v spolocnom projekte s Ferom Griglakom - MAGMA co bol podla mna tiez vyborny projekt.....a odvtedy.....netusim, kde a ci vobec v hudbe posobi.Mam velmi rad skadbu ILUZIA od Tublatanky, ktoru spieva P.Horvath.Je to take male dielko s velkou atmosferou:-)...ale proste na Tublatanku celkovo nedam dopustit:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #294 kedy: 28. Jún , 2008, 01:38:02 » |
|
No sak potom este chvilu hral s Vadimom v Dogmane.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #295 kedy: 28. Jún , 2008, 12:06:04 » |
|
hej hej hral...a bolo to vyborne podla mna...moj tato bol z neho uplne namakko...ale zevraj uz nevedel spievat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #296 kedy: 28. Jún , 2008, 12:09:20 » |
|
Podla mna je Horvatha velka skoda.Spieva vyborne.Este som ho po odchode z Tublatanky zaregistroval v spolocnom projekte s Ferom Griglakom - MAGMA co bol podla mna tiez vyborny projekt.....a odvtedy.....netusim, kde a ci vobec v hudbe posobi.Mam velmi rad skadbu ILUZIA od Tublatanky, ktoru spieva P.Horvath.Je to take male dielko s velkou atmosferou:-)...ale proste na Tublatanku celkovo nedam dopustit:-)
Suhalsim a nie len jeho. Tiez neviem kde a skym ,ale nieco urcite hra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #297 kedy: 28. Jún , 2008, 12:11:17 » |
|
hej hej hral...a bolo to vyborne podla mna...moj tato bol z neho uplne namakko...ale zevraj uz nevedel spievat
kto ? horvat ? zeby sa to dalo zabudnut ? mozno sem tam cosi nevytiahol, ale zabudnut ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #299 kedy: 28. Jún , 2008, 12:16:35 » |
|
kto ? horvat ? zeby sa to dalo zabudnut ? mozno sem tam cosi nevytiahol, ale zabudnut ? pozri...zacni teraz spievat a niekam to dotiahni s tym spevom..a potom 15 rokov nespievaj...uvidime jak sa budes k tomu vracat..hlavne ked uz si starsi panko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|