Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290
on a journey to become a musician...
|
|
« Odpoveď #405 kedy: 07. Máj , 2009, 13:36:44 » |
|
Davali im super mena vid Doktor, pramen spiritual
|
|
|
Zaznamenané
|
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain And you are young and life is long and there is time to kill today And then one day you find ten years have got behind you No one told you when to run, you missed the starting gun.
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #406 kedy: 30. Máj , 2009, 20:37:13 » |
|
nova zostava ktora bola strasna
|
|
« Posledná zmena: 30. Máj , 2009, 20:39:45 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #407 kedy: 30. Máj , 2009, 20:47:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #408 kedy: 30. Máj , 2009, 20:51:00 » |
|
mne pride ten basak velsmi slusni...technicky je urcite dalej ako horvath...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #409 kedy: 30. Máj , 2009, 20:53:48 » |
|
aj technickejsi ako myung?
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #410 kedy: 30. Máj , 2009, 20:54:25 » |
|
mne pride ten basak velsmi slusni...technicky je urcite dalej ako horvath...
je ale to nikoho nezaujima proste mi tam nesedi horvath nehral ako pajac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #411 kedy: 30. Máj , 2009, 20:55:20 » |
|
je ale to nikoho nezaujima proste mi tam nesedi horvath nehral ako pajac mas pravdu...suhlasim...horvath mal take zvlastne caro..mam doma jedno video este ked hraval s vadimom a to je brutus..vedel stat na podiu...proste velak osobnost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #412 kedy: 30. Máj , 2009, 20:57:19 » |
|
proste ta nova tublatanka mi nepripada jak tublatanka mne to pripadne jak nejaka dedinska kapela co hra covere od tublatanky na zabavach proste durinda sola nevie uz ani zahrat je to falesne a spievat ani nehovorim,kde je ta dobra stara tubla
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #413 kedy: 30. Máj , 2009, 20:57:53 » |
|
mas pravdu...suhlasim...horvath mal take zvlastne caro..mam doma jedno video este ked hraval s vadimom a to je brutus..vedel stat na podiu...proste velak osobnost
posli mi to video som na to zvedaf jak hovado ja horvata mozem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #414 kedy: 31. Máj , 2009, 09:33:48 » |
|
mne pride ten basak velsmi slusni...
.... a ma najdrahšiu a najlepšiu aparatúru na Slovensku-ako sa pochvalil v jednom rozhovore to čo predvadza v tom videu- no, pousmial som sa nad tou "technikou"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #415 kedy: 31. Máj , 2009, 09:45:55 » |
|
.... a ma najdrahšiu a najlepšiu aparatúru na Slovensku-ako sa pochvalil v jednom rozhovore to čo predvadza v tom videu- no, pousmial som sa nad tou "technikou" s delayom zahra 2x tolko. ale vlasy ma, image je, tvari sa nasrane ako rocker a divaci su spokojni. tak ma vyzerat hudobnik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #416 kedy: 31. Máj , 2009, 10:07:25 » |
|
s delayom zahra 2x tolko. ale vlasy ma, image je, tvari sa nasrane ako rocker a divaci su spokojni. tak ma vyzerat hudobnik presne a hlavne on je na javisku a zaraba tažke prachy a vy ste za monitorom a mate hovno...len kopec kecov a na javisku nebudete vačšina nikdy nehovoriac o tom že nik nezaplati vstupne ani prestreleny cent
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #417 kedy: 31. Máj , 2009, 10:55:55 » |
|
presne a hlavne on je na javisku a zaraba tažke prachy a vy ste za monitorom a mate hovno...len kopec kecov a na javisku nebudete vačšina nikdy nehovoriac o tom že nik nezaplati vstupne ani prestreleny cent No v dnešnej "tažkej" dobe musíš zvážit, za čo ten prestreleny cent dáš. A za koncert Tublatanky by som ho už dnes nedal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #418 kedy: 31. Máj , 2009, 11:00:11 » |
|
.... a ma najdrahšiu a najlepšiu aparatúru na Slovensku-ako sa pochvalil v jednom rozhovore to čo predvadza v tom videu- no, pousmial som sa nad tou "technikou" co ma akoze za aparaturu? sak som ho videl vzdy hrat na 1X15 bednu a nejaky ampeg to ma najdrahsie na slovensku? inu aparaturu som mu nevidel nebodaj ma aj marshalli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #419 kedy: 31. Máj , 2009, 11:03:39 » |
|
co ma akoze za aparaturu? sak som ho videl vzdy hrat na 1X15 bednu a nejaky ampeg to ma najdrahsie na slovensku? inu aparaturu som mu nevidel nebodaj ma aj marshalli Má ?/mal toho viac. Aj ukazoval v telke,ked bol daky dokumentík o nom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|