Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 07:51:22
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 50 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TUBLATANKA  (Prečítané 219711 krát)
0 užívateľov a 23 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #75 kedy: 23. Január , 2007, 19:31:35 »

Dnes od Tublatanky ma 5 akordov.

to som vedel ze niekto najde nejaku pesnicku...aj Paranoid ma 3, ACDC 4....tak co?

a Dnes ich ma viac ako 5 akordov:P

a tubla mala skro v kazdej nejake to solo...a vecsinou nebolo najlahsie

Posudzuješ kvalitu hudby podľa náročnosti sóla?

nie podla toho ci sa mi paci alebo nie...to bolo uvedene ako priklad pre martina Beeee
Zaznamenané

hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #76 kedy: 02. Február , 2007, 20:33:00 »

na STV1  Ja som čert.. Žmurk  Na zdravie!

edit: ..hups tak len 1 pesnicka...ale potesila hihi Beeee
« Posledná zmena: 02. Február , 2007, 21:01:39 od hangar_18 » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #77 kedy: 03. Február , 2007, 09:52:43 »

na STV1  Ja som čert.. Žmurk  Na zdravie!

edit: ..hups tak len 1 pesnicka...ale potesila hihi Beeee

a co spievali Dnes? :)  ako ja byt Tublatankou tak spievam aj ine pesnicky...ako Dnes je pecka ale maju aj lepsie :) Na zdravie!
Zaznamenané

ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #78 kedy: 03. Február , 2007, 11:22:39 »

Asi hrali pesnicku Sikmooka.A tusim ani nehrali na playback,alebo strasne dobre sa tvarili  Bavím sa skvele
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #79 kedy: 03. Február , 2007, 11:33:43 »

Hrali Dnes. Aj to trochu zmenili. Ale uz nic sa nevyrovna tomu ked to na Zlatom ambrozovi s Palom na spanielkach  Bravooo
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #80 kedy: 03. Február , 2007, 11:41:49 »

No ja som ich videl v superkraji a tam hrali Sikmooku  Je to frajer
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #81 kedy: 03. Február , 2007, 11:48:15 »

ja som videl akurat zaciatok a hrali Dnes najprv, neviem preco to tam maju tak divne postrihane, ale urcite nehrali len 2 pesnicky lebo tam mali celu aparaturu...tipujem ze hrali toho viac len do vysielania sa dostali len 2 veci... Popiskujem si mohli radsej na miesto superkraja pustit ich koncert hehe :D
« Posledná zmena: 03. Február , 2007, 11:48:42 od hangar_18 » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #82 kedy: 03. Február , 2007, 11:51:12 »

no hej to mohli :) hlavne s tych starsich veci Je to frajer Na zdravie!
Zaznamenané

koktavyalojz
pravidelný návštevník
Príspevkov: 351

« Odpoveď #83 kedy: 05. Február , 2007, 10:52:09 »

sikmooka............to je jedna z ich najhorsich pesniciek......melodia jak do vecernicka. preco nezahrali napr taku ZOSTAN SO MNOU
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #84 kedy: 05. Február , 2007, 15:23:16 »

mne sa paci :)
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #85 kedy: 03. Marec , 2007, 22:49:37 »

len tak na okraj, ze dnes v smotanke bol asi 5 sekundovy zaber na durindu v studiu, kde mal okrem stratocastera aj nejaky music man. Neviem aky typ, ale mal sedu (metalizovu) hlavu a taka sa robi tusim len na petrucci model, ale tusim mala oproti mojej kratsiu hlavu....
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #86 kedy: 04. Marec , 2007, 00:38:43 »

ale tusim mala oproti mojej kratsiu hlavu....

vsetky su rovnake.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Mr.Big
nováčik
*
Príspevkov: 23

« Odpoveď #87 kedy: 04. Marec , 2007, 01:30:38 »

Tublatanka sa mi páčila. Čiže ešte za totáča. Bola to pre mňa kapela skoro ako vzor. Na začiatkoch môjho hrávania na gitare som sa učil od nich skladby, lebo sú celkom aj jednoduché. A baby na to leteli, keď som hral na gitare napríklad niekde pri ohni. Ale teraz čo hrávajú sa mi už vôbec nepáči. Ale každý máme svoj názor. Niekomu sa možno viac páčia ich novšie skladby.  Ale mne zatiaľ nie.

Citácia:  link=topic=545.msg545#msg545 date=1111351688
NO podla mna uplne super slovenska kapela!!! Ta stara zostava nemala chybu, mozno to co zacali hravat teraz to uz nieje to co to byvalo, ale aj tak SKUUSIME TO CEZ VESMIIR :))
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #88 kedy: 04. Marec , 2007, 23:32:01 »

Inak toto je neduh vsetkych tych rockovych kapiel 80tych rokov co existuju do sucastnosti. Vsetci na svete vedia, ze trebarz Bon Jovi (aj oni to isto vedia) ma najlepsie a aj v sucastnosti najuspesnejsie hity z 80/zac 90 tych rokov, co ich potom vedie k tomu robit take tupe odrhovacky, co skladaju teraz? Takisto aj ine podobne kapely ako Scorpions, Aerosmith, Def Lepard a pod...nerozumiem ich filozofii
To iste aj s Tublatankou, alebo Teamom. Ludom sa najviac pacia hitovky ako Dnes, Spalena laska, Pravda vitazi, Drzim ti miesto, Narocni, Reklama na ticho. Ked chcu byt komercne uspesni, co iste chcu, preco nerobia skladby, ktore komercne uspesne su/budu, ale robia hovadiny?
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #89 kedy: 05. Marec , 2007, 08:17:22 »

Inak toto je neduh vsetkych tych rockovych kapiel 80tych rokov co existuju do sucastnosti. Vsetci na svete vedia, ze trebarz Bon Jovi (aj oni to isto vedia) ma najlepsie a aj v sucastnosti najuspesnejsie hity z 80/zac 90 tych rokov, co ich potom vedie k tomu robit take tupe odrhovacky, co skladaju teraz? Takisto aj ine podobne kapely ako Scorpions, Aerosmith, Def Lepard a pod...nerozumiem ich filozofii
To iste aj s Tublatankou, alebo Teamom. Ludom sa najviac pacia hitovky ako Dnes, Spalena laska, Pravda vitazi, Drzim ti miesto, Narocni, Reklama na ticho. Ked chcu byt komercne uspesni, co iste chcu, preco nerobia skladby, ktore komercne uspesne su/budu, ale robia hovadiny?

No...hlavne preto, lebo sa zmenila doba a hudobny vkus (bohuzial) vacsiny posluchacov, vyrastli nove generacie, ktorym neustale masirovanie zo strany medii dostatocne vymylo mozgy a su "nastelovani" na iny zvuk, iny styl, ine melodie... Vsetko sa radovo desatnasobne zjednodusilo (len si vezmi, ake hovadiny dnes reprezentuju tzv. "rockovu hudbu" - Rammstein, Tokio Hotel, rozne post-punkove nezmysly, RHCP,...atd.) Vsetko su to, ako kolega hovori vecernickove popevky s idiotsky jednoduchymi riffmi, sola su minulostou. Mozem dolozit jednou historkou spred par rokov: sedim s kolegynou (vtedy mohla mat asi 22 rokov) v kancelarii a z radia ide rockova pesnicka...ked hrali solo, ona sa ma pyta - "a toto je co? Ja nikdy tymto pasazam nerozumiem...":-) Takze, aby som to zhrnul: kapely zname z minulosti, ktorym samozrejme nestacia byvale uspechy, sa snazia ist s dobou a prisposobovat sa trendom. Bohuzial tym z nas, ktori si pamataju ich tvorbu z minulosti potom pripadaju ako ubohi idiotski panacikovia v style "kade vietor, tadial plast...."
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 50 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 23 otázok.