Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
03. December , 2024, 00:50:15
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ibanez RG 370DX  (Prečítané 3677 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
silent_man
okukávač

Príspevkov: 4

« kedy: 25. Október , 2006, 14:30:51 »

Caute Ludia
Planujem kupit gitaru Ibanez RG370DX a rad by som pocul vase nazory, hodnotenia tejto gitary. Hlavne teda co sa tyka Infinity snimacov a Floyd rose.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 25. Október , 2006, 14:50:14 »

Infinity su nic moc a ten floyd detto - je to z tych lacnejsich Ibanezov...
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #2 kedy: 09. Január , 2008, 10:25:01 »

Infinity su nic moc a ten floyd detto - je to z tych lacnejsich Ibanezov...

ja mam tuto gitaru doma a je uplne super, jedine co jej chyba je to, ze ked som si dal nizsie struny tak mi nechyta v urcitych polohach, takze pojdem ju dat prebrusit.... a co sa tyka floyd rose... raz som dal gitaru jednemu typkovi a ked zacal trepat po floyde, tak som myslel, ze bude po nom, po tom ako dohral, tak nebola rozladena ani jedna struna
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 09. Január , 2008, 10:34:01 »

si zaciatocnik? pokrocily? na aky styl ju chces? co od toho cakas?

takto sa ti tazko poradi
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #4 kedy: 09. Január , 2008, 12:02:26 »

ja zrovna tuto gitaru mam takze ti poradim.

ja som nemal doma ziadnu gitaru a tuto som kupil len na nahravnie do pc.  je to POTRAT ktory sa hra na brata vyssich radov Ibanezu.
floyd rose je vyrobene z blata pomohlo mu az zablokovanie drevenym kolikom inak sa rozladuje ked tahas tony. krk ciastocne krivy cinkaju niektore prazce. snimace dost silne zvuk nie najhorsi ale maju divnu frekvencnu charakteristiku.
« Posledná zmena: 09. Január , 2008, 12:08:40 od musicman » Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Ronald G.
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 124

« Odpoveď #5 kedy: 04. Apríl , 2008, 19:01:11 »

Nemozte porovnavat gitaru za 14 000 tisic z gitarami za 30 000 a viac  Nezahrávaj sa
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #6 kedy: 04. Apríl , 2008, 19:23:11 »

Nemozte porovnavat gitaru za 14 000 tisic z gitarami za 30 000 a viac  Nezahrávaj sa
Aj gitary za 14 000 môžu byť naozaj dobré  Na zdravie!
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ronald G.
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #7 kedy: 04. Apríl , 2008, 19:39:24 »

no a tato je podla teba zla mam ju doma a podla mna je na tu cenu dost dobra
Zaznamenané
barso0913
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 72

« Odpoveď #8 kedy: 05. Apríl , 2008, 15:53:21 »

No ja tiez planujem kupu gitary s floydom/edgom, aj tu bola o tom tema. No a rozhodol som sa ze ked Ibanez RG tak jedine rady prestige, a to hlavne kvoli tomu tremolu. Co som o tychto gitarach cital na harmony central (rg 350,370 a vsetko naokolo co nie je prestige), tak veeelmi vela ludi sa stazovalo na to, ze tremolo sa po urcitom case vybeha a v miestach kde je uchytene sa obrusi, cim vzniknu na celom mechanizme nieco ako medzipolohy, v ktorych sa tremolo zasekava a tym logicky rozladi celu gitaru. Takze prave pre tento problem gitaru s tremolom Edge II, alebo III urcite nie. Mozno by tento problem mohlo riesit nove tremolo od ibanezu, myslim ze sa vola zero resistance alebo tak nejak, kde je uchytenie tremola a jeho cely pohyb rieseny pomocou lozisk. Pozri stranku ibanezu, gitary ktore toto tremolo maju, nasledne ceny a hodnotenia ludi co tie gitary vlastnia. Alebo potom dosetri (tak ako to robim zatial ja) a kup si ergecku rady prestige, ktore maju tremolo Edge pro.
Zaznamenané
barso0913
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #9 kedy: 05. Apríl , 2008, 15:54:38 »

no a tato je podla teba zla mam ju doma a podla mna je na tu cenu dost dobra

Ako dlho ju mas? Nemas mnou vyssie opisany problem ? A do akej miery tremolo vyuzivas ?
Zaznamenané
Ronald G.
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #10 kedy: 06. Apríl , 2008, 07:06:24 »

mam ju iba rok takze este neake problemi nevznikli , hram večsinou taky heavy a power metal takze to tramelo az tak nenamaham , dufam ze po neakom case ju nebudem musiet hodit do kontajnera  Smútim
Zaznamenané
IBANEZ2
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 137

Pride den, ta zabijem nozom!

« Odpoveď #11 kedy: 06. Apríl , 2008, 17:57:29 »

Hram na Ibanez RG350ex ale po case mi vzdy zacnu rezonovat na kobilke tie zelezne upinaky alebo ako by som to nazval (v nich su upnute struny). Neda sa to nejako opravit??? Ono ako keby sa to casom tom rezonanciou rozkyvalo a potom to strasne chrci.Hruza
Zaznamenané

Moj chudobny studentsky gear:
Ibanez RG350 EX
Marshall JCM 2000 Dsl401
Zoom G2
... a dalej kable ktore sa furt jebu.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #12 kedy: 06. Apríl , 2008, 18:09:21 »

a mas vsetko podotahovane?
Zaznamenané
barso0913
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #13 kedy: 06. Apríl , 2008, 20:46:29 »

mam ju iba rok takze este neake problemi nevznikli , hram večsinou taky heavy a power metal takze to tramelo az tak nenamaham , dufam ze po neakom case ju nebudem musiet hodit do kontajnera  Smútim

To ti samozrejme neprajem a dufam ze gitara este dlho posluzi. Dufam ze nebudes mat podobny problem ako som tu opisoval 
Zaznamenané
IBANEZ2
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 137

Pride den, ta zabijem nozom!

« Odpoveď #14 kedy: 07. Apríl , 2008, 14:16:23 »

Jasne vsetko to mam podotahovane dokonca az silno lebo ked som menil struny tak sa tam odcvakavalo to spodne viazanie (gulicka) na strune takze to drzi len na pritlak tak som sa bal aby to po case nestrelilo tak som to poriadne zatiahol ale to mi robilo aj na minulych strunach co som mal este z hudobnin ked som si gitaru kupil takze podotahovane je to vsetko na isto tak ako ma byt podla mna to musi byt nejaka vyrobna chyba alebo neviem  Smútim
Zaznamenané

Moj chudobny studentsky gear:
Ibanez RG350 EX
Marshall JCM 2000 Dsl401
Zoom G2
... a dalej kable ktore sa furt jebu.
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.059 sekund, 22 otázok.