Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 20:58:10
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Margot  (Prečítané 30860 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #45 kedy: 28. Máj , 2005, 14:11:42 »

Stránka je naozaj zručne urobená. Ten hudobný podklad je ale blbosť, ani sa mi nehodí ku kapele, ešte k tomu nepríjemne seká na konci kolečka - nejde plynule. A pri vypnutí by sa mali vypnúť všetky zvuky, aj k tlačítkam, ako spomínal Rastis, niektorým žuďom môžu dosť vadiť. Ešte mi vadí, že mp3, čo sú na stránke, sa nespustia priamo vo Flashi, ani sa nedajú spustiť v inom okne prehliadača, takže to zruší celý Flash a ten sa zas musí naštartovať odznovu.
Zaznamenané

Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #46 kedy: 30. Máj , 2005, 07:07:40 »

jojo cafte. Margot je masaker :) Mne sa to paci. Jasne, ze su muchy, ale sak co. Najviac sa mi paci Zostali sme sami. Akurat na zaciatku ta cista gitara je trosku prevyskovana,ale inak je to vypek.A dost sa mi rata ten styl, slapova basa a par dychov a tak. Toho sa drzte. Ja by som tam trosku aj poalteroval, nech to ma taky jazzy sound ale to uz je vec vkusu. No Katarina, dufam ze hned v septembri mate daky koncert v blave, kupim si tricko Margot :)
Zaznamenané

A.J.
pravidelný návštevník
Príspevkov: 441

« Odpoveď #47 kedy: 31. Máj , 2005, 12:24:56 »

Milovanie v snehu,nebola som v strehu... :) som sa nad tym zasmial,ale inac v pohode muzicka. Ale viac by mi sedela taka tvrdsia gitarova. Viem si vas tak viac predstavit:)
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #48 kedy: 01. Jún , 2005, 00:36:55 »

Co je toto za ikonu? Inac nove fotky na www.elam.sk, teda neviem ci nove ale Margot a Prorock urcite. Uz aj nech tam vsetci ste. Caf
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #49 kedy: 01. Jún , 2005, 18:33:18 »

Ladicka :). Inak zdravim, asi vies kto som.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #50 kedy: 01. Jún , 2005, 19:55:15 »

zda sa mi to alebo ""Zostali sme sami"" je na webe uz iba v skratenej verzii?
Zaznamenané

o-yep sro
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #51 kedy: 02. Jún , 2005, 14:13:03 »

pozrite si fotku na elam.sk ôsma zhora v tretom stlpci.uplne brutalna.s takymi ocami by sa hodila ako basacka napriklad m.mansona alebo podobne. inac su to dobre fotky. na zimanyovej vidno vplyv mercuryho.
Zaznamenané
stagemaster
pravidelný návštevník
Príspevkov: 444

« Odpoveď #52 kedy: 02. Jún , 2005, 23:06:28 »

Super, Katarina... Velmi sa mi to paci!!!:1:
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #53 kedy: 03. Jún , 2005, 01:30:14 »

jeeezis na stranku dali show must go on v ich podani. Akoze vzdy to bolo maso, ked to hrali nazivo ale tato nahravka ma dorazila, az mi zimomriavky nabehli. Katka, to je nahrate sfleku z mixpultu z nejakeho koncertu, ci v studiu ? http://www.ua-andante.sk/Margot/mp3/show.mp3
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #54 kedy: 04. Jún , 2005, 14:35:31 »

iMbUS: Na tej nahravke sme makali asi dva tyzdne v studiu.Su tam nahrate aj zive husle a tusim v pozadi je aj detsky chlapcensky zbor. Bola to nahravka, ktora bola pouzita v Zlatom puku 2003, lebo bohuzial sme tam mali hrat na plyback, tak sme to chceli co najlepsie. Vtedy tam mali spievat akoze vsetci, co v ten vecer vystup[ovali(Dara Rolins, Robo Papp, IMT smile...+chlapcensky zbor), tak preto su tam tak huste vokaly... pista58: Ano, vsetky nahravky su uz len v skratenej verzii,lebo to by sme uz potom nemuseli vydavat album a kazdy by si to stiahol z nasej stranky...Žmurk Ta hudba v pozadi stranky bude coskoro zmenena, lebo ani nam sa nepaci... Lubo:Urcite ti dam vediet, ked v septembri budeme niekde hrat. 1.jula mam prehravky pred komisiou, aby som mohla v septembri znova nastupit na konzervu, tak mi drz palce...Žmurk
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #55 kedy: 04. Jún , 2005, 16:07:47 »

katarina: ok,jasne,akurat ked tam par dni boli v celej dlzke tak ma nenapadlo si ich stahovat a zrazu jedneho dna iba skratene:-) a co sa tyka mna tak by som si ten album kupil ajtak:-)
Zaznamenané

o-yep sro
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #56 kedy: 04. Jún , 2005, 17:36:22 »

ahaa tak tak sa veci maju...lebo to je super nahrate. inak paci sa mi skladba Chcem sen....super rock 'n roll
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #57 kedy: 06. Jún , 2005, 06:13:43 »

Katarina :) tak to budeme este aj spoluziaci :aach:
Zaznamenané

katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #58 kedy: 06. Jún , 2005, 14:44:48 »

Lubo::)Nebudeme, lebo ja som v druhom rocniku... pista58:Ok, spoliehame na teba;)
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #59 kedy: 06. Jún , 2005, 15:41:09 »

kedy ma ten album vyjst?
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 23 otázok.