spyros
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 21. November , 2008, 13:36:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 21. November , 2008, 13:38:02 » |
|
Mam tu istu gitaru ako Miso, zhodou okolnosti na moje odporucanie si tam nedavno dal namontovat Tremol-no, mal pozicanu aj moju gitaru a viac sa mu pacilo ako hrat ta moja, kedze on ma povodne snimace a ja tam mam DiMarzio Blaze Custom. Zober 1527 za 27 litrov, blokni tremolo a daj ine snimace, budes spokojny, pripadne ak ti nevadi iny profil krku, tak kup Schecter. Ale samozrejme ak budes spokojny s Musicmanom, tak kup ten .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 21. November , 2008, 15:31:20 » |
|
Fender CUSTOM shop - zasa si treba uvedomit, ze Fender stavia gitary vyse 60 rokov. A nevypustia svoje Know how len tak. A prave to niektorym doda ten pocit, ze je na tom napisane FENDER. Nemusi to byt blbost, ale znacka je znacka, a rokmi overene nastroje tiez. Nech mi nikto nehovori, ze je problem predat do sveta super nastroj, trebars aj zo Slovenska. ako know how myslis nakodenie CNC strojov, ktore hotovu gitaru vyflusnu za par minut?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 21. November , 2008, 16:37:52 » |
|
tema original vs handmade je inde
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 22. November , 2008, 21:18:29 » |
|
.. Na K7 sa vykasli, osobne si nemyslim ze je to dobry nastroj, ...
a preco si osobne myslis ze je zly? prezrad, vsade som totiz cital ze je to perfektna gitara
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 22. November , 2008, 21:35:49 » |
|
ja som tiez toho nazoru, ta k7 mi akosi nikdy neucarovala, nesedi tak v ruke a ma akysi chciply zvuk...
ale ten apex-1 to je uz ina kava.... je to velmi zaujimave, kedze konstrukcne su to prakticky totozne nastroje...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 22. November , 2008, 21:47:33 » |
|
a preco si osobne myslis ze je zly? prezrad, vsade som totiz cital ze je to perfektna gitara K7 bola pre mna najvacsim sklamanim co sa tyka nastrojov odkedy hram. 01.Tazka jak hovado 02.Nepohodlny hmatnik a hlavne vo vysokych polohach sa mi na nej hralo otrasne 03.Slabucke snimace - moj stratocaster je vacsie MASO, ako K7 04.Vzhladom k vahe slabucky sustain. Len spomeniem, ze do obchodu som isiel s tym, ze si K7 odtial odnesiem, takze tu nie su ziadne predsudky, len moje ciste sklamanie.Toto vsetko su vsak moje subjektivne dojmy.Mozno niekomu bude vyhovovat zrovna toto.Mne vsak nie a sudiac podla toho, ako tento model brutalne klesa na cene nie len mne.Ak 7-micku urcite nie K7 podla mna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 22. November , 2008, 21:50:51 » |
|
K7 bola pre mna najvacsim sklamanim co sa tyka nastrojov odkedy hram. 01.Tazka jak hovado 02.Nepohodlny hmatnik a hlavne vo vysokych polohach sa mi na nej hralo otrasne 03.Slabucke snimace - moj stratocaster je vacsie MASO, ako K7 04.Vzhladom k vahe slabucky sustain.
Len spomeniem, ze do obchodu som isiel s tym, ze si K7 odtial odnesiem, takze tu nie su ziadne predsudky, len moje ciste sklamanie.Toto vsetko su vsak moje subjektivne dojmy.Mozno niekomu bude vyhovovat zrovna toto.Mne vsak nie a sudiac podla toho, ako tento model brutalne klesa na cene nie len mne.Ak 7-micku urcite nie K7 podla mna.
tak k tomuto sa vyjadrim, ake zmeny vidim na apexe: 1. vazi priemerne, trosku viac ako lipova 1527 2. vyborny hmatnik, ale vyborny, rovnako ako aj pristup k vysokym poloham, kamos shreder az cumel, ze na co to tym kornakom je 3. snimace su stale slabucke, je to vsak zamer nie chyba, hraju svojsky a dobre, treba si na ne vsak zvyknut 4. sustain ma apex super, bez problemov
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 22. November , 2008, 21:52:59 » |
|
K7 bola pre mna najvacsim sklamanim co sa tyka nastrojov odkedy hram. 01.Tazka jak hovado 02.Nepohodlny hmatnik a hlavne vo vysokych polohach sa mi na nej hralo otrasne 03.Slabucke snimace - moj stratocaster je vacsie MASO, ako K7 04.Vzhladom k vahe slabucky sustain.
Len spomeniem, ze do obchodu som isiel s tym, ze si K7 odtial odnesiem, takze tu nie su ziadne predsudky, len moje ciste sklamanie.Toto vsetko su vsak moje subjektivne dojmy.Mozno niekomu bude vyhovovat zrovna toto.Mne vsak nie a sudiac podla toho, ako tento model brutalne klesa na cene nie len mne.Ak 7-micku urcite nie K7 podla mna.
ten 3.bod trosku kriva, nie? kazdy moderny zosilnovac ma skreslenia tolko, ze aj s tymi naslabsimi singlami bude death metal, ehm...
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 22. November , 2008, 21:55:34 » |
|
ten 3.bod trosku kriva, nie? kazdy moderny zosilnovac ma skreslenia tolko, ze aj s tymi naslabsimi singlami bude death metal, ehm... Ale my sa bavime o gitare - cize povodnom signale.Zosilovac Ti orobi death aj s banja.Potencial gitary je vsak nieco ine - v tomto pripade uplne na mieste v teme na to urcenej.
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2008, 21:56:35 od Jimi Cimbala »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 22. November , 2008, 21:56:26 » |
|
ten 3.bod trosku kriva, nie? kazdy moderny zosilnovac ma skreslenia tolko, ze aj s tymi naslabsimi singlami bude death metal, ehm... Prebehol si ma. Mas pravdu. Ja idem momentalne po slabsich snimacoch, aby vyznelo drevo, a celkovo lepsie vynikne zosik a aj lepsie sa mi hra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 22. November , 2008, 22:05:49 » |
|
Mam tu istu gitaru ako Miso, zhodou okolnosti na moje odporucanie si tam nedavno dal namontovat Tremol-no, mal pozicanu aj moju gitaru a viac sa mu pacilo ako hrat ta moja, kedze on ma povodne snimace a ja tam mam DiMarzio Blaze Custom. Zober 1527 za 27 litrov, blokni tremolo a daj ine snimace, budes spokojny, pripadne ak ti nevadi iny profil krku, tak kup Schecter. Ale samozrejme ak budes spokojny s Musicmanom, tak kup ten . Ja ju mam tiez a maximalna spokojnost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 26. November , 2008, 18:21:56 » |
|
a skusenosti s APEX2? pevna kobyla konecne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
majso
|
|