proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 07. November , 2006, 15:10:09 » |
|
rastis napísal:Treba si uvedomit, ze to bola pomerne velka a akusticky velmi dobre vyriesena miestnost - to na margo toho, ze vsetci mali pocit, ako tam tie aparaty hraju ticho. Stacilo prejst do druhej mensej a akusticky neriesenej miestnosti a porovnat si subjektivnu hlasitost tam. Toto je fakt realne, ta miestnost je odhlucnena a navyse bola aj zapratana dost, takze mozno aj preto sa nam zdalo, ze nam vsetky ampy hrali tichsie. S tym prudom bohvie, zas treba si uvedomit ze naraz hralo viacero ampov a ine sa zhavili, takze tazko povedat, ci to nekolisalo.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 07. November , 2006, 17:36:28 » |
|
podla mna nejake vykyvy napatia v miestnosti urcite nemozu sposobit to, ze by hral aparat inak, resp zrazu zmenil svoj charakter o 180 stupnov...moze tam byt nanajvys vacsi brum, ci pukance
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 11. November , 2006, 19:17:01 » |
|
kubriel napísal:ten rastisov strakac je taky pekny vintage? vyzera celkom dobre, za na tu dieru pod kobylou... Ten rastisov strakac je taky pekny vintage. Je to moja najstarsia, najoblubenejsia a najdolezitejsia gitara. Ma asi 15 rokov a je uz dost domlatena. Povodne tam nebola pod kobylou ziadna diera, ale v istom obdobi som pochopil, ze tam potrebujem namontovat Floyd Rose, tak som ho tam aj namontoval. A tak ho tam aj mam a aj sa z toho stale tesim a na dieru sa pozeram iba zriedka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 11. November , 2006, 19:41:45 » |
|
btw rastis, ten strakac je tvoje vlastnorucne dielo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 11. November , 2006, 20:01:57 » |
|
hej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 21. Máj , 2007, 22:37:44 » |
|
Ak zase bude "bass amp test session" rad by som dal do placu moje amps & box. Rasto ked tak daj vediet.Cislo poznas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 22. Máj , 2007, 05:44:07 » |
|
vyborne nieco sa urcite udeje este
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 22. Máj , 2007, 14:42:38 » |
|
Ak zase bude "bass amp test session" rad by som dal do placu moje amps & box. Rasto ked tak daj vediet.Cislo poznas.
Uplnou zhodou okolnosti nieco podobne v malom riesime aj dnes vecer, ale to je asi naposlednu chvilu, takze az budeme riesit nieco vacsie, a nebude to naposlednu chvilu, tak cislo poznam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 03. Jún , 2007, 22:31:37 » |
|
a kde sa ukazky??? posli so starym forom?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 03. Jún , 2007, 22:59:21 » |
|
Nie, opravil som linky. Chyba bola vo www.rastopeteraj.sk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 04. Jún , 2007, 09:22:01 » |
|
Ta chyba este pretrvava, opravim to, ukazky mam nastastie aj doma na disku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 04. Jún , 2007, 09:25:58 » |
|
ok, ja som na to len tak nahodou natrafil.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 04. Jún , 2007, 10:51:43 » |
|
Ta chyba este pretrvava, opravim to, ukazky mam nastastie aj doma na disku...
Len som zle opravil dva linky, uz je to ok.
|
|
« Posledná zmena: 04. Jún , 2007, 10:52:13 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
max
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 08. Jún , 2007, 20:04:19 » |
|
Hej chlapi, tak aky bol posledny basovy test, co ste skusali za basy mimo Gail Sterlinga a na akych aparatoch. Rozsirte nam trochu obzory, Gail ma furt urguje sem nazerat a tu stale nic.
|
|
« Posledná zmena: 09. Jún , 2007, 00:25:52 od max »
|
Zaznamenané
|
TURN IT UP
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 08. Jún , 2007, 23:22:05 » |
|
Hej chlapi, tak aky bol posledny basovy test, co ste skusali za basy mimo Gail Sterlinga a na akych aparatoch. Rozsirte nam troch obzory, Gail ma furt urguje sem nazerat a tu stale nic. Musim to uz dat s pistom dokopy a dohodnut sa kto co napise. Ale hralo sa "len" na Ramonovom Trace Elliote a Martinlmovom Valvatte elektronkovom. Snad v najblizsich dnoch to uz bude. )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|