brianlover
|
|
« kedy: 25. November , 2006, 14:22:30 » |
|
pytam sa, nakolko a ci si vobec pomozem snimacmi od slapaka oproti indonesian no name shit..basa hra na sucho fajn..co myslite??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hopík
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 25. November , 2006, 14:47:29 » |
|
šlapákové snímače sú v pohode/pomer cena kvalita/ ked sa s ním spojíš tel. a povieš mu aký zvuk od toho očakávaš urobí ti snímač na podla toho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 25. November , 2006, 14:50:20 » |
|
akoze, asa nie je slava, rbx 170, ale dory kus.. .. a zvuk..neviem,vaccsinou hram aj tak na oba naplno,obcas kobylkovy stiahnem(je tam singel a p-bass) a vychutnavam huhnavy basy tlaciaci zvuk krkoveho..ale zas obcas potrebujem aj kov zvuk(punk brnkatko a tak..)..neviem, ci by ma pochopil..:D..ale asi by som mu mal zavolat, vsak? Naposledy upravil brianlover, : 25.11.2006 2006 14:51
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hopík
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 25. November , 2006, 14:55:40 » |
|
isto , presne mu to takto povedz/prípadne napíš na mail /, je to bývalý muzikant a y muzikov žije dodnes.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 25. November , 2006, 14:58:03 » |
|
hopik, dakujem za rady!,,stale permyslam ale, ci sa to vobec oplati..ale snad hej..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hopík
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 25. November , 2006, 15:00:43 » |
|
prípadne ak maš pasív, môže ti do toho urobiť aj aktív robí celkom slušne 3 pasm. elektroniky. a ochotne ti to aj namontuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hopík
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 25. November , 2006, 15:02:14 » |
|
oplatí len ak je dobrý zaklad, drevo, a hardware ale ten sa da vymeniť.
Naposledy upravil hopík, : 25.11.2006 2006 15:04
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 25. November , 2006, 15:05:04 » |
|
aktivku nechcem.. ..drevo je fajn, krasne zvoni rezonuje..hardware je v pohode, ale tiez casom vymenim..beriem to tak, ze ako student si inu basu tak skoor nekupim a tato je dost dobra,tak budem davat do nej.. ..este raz dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 25. November , 2006, 16:00:06 » |
|
SBS je to dobry standart casom sa da osadit aj znackovy snimac ak ti to bude potrebne.... to uvidis a posudis ked to odskusas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 25. November , 2006, 16:55:10 » |
|
ja to vnimam ako nieco medzi, snad lepsie ako noname shit a horsie ako nejaky super mega tutovy americky znackovy..B)..nie, vazne, neviem, aku robi pan slaak kvalitu, idem podla referencii..davat tam ;zahranicne\' snimace sa neoplati, stali by skoro viac, ako basa.. ..takze chcem nieco lepsie ako noname,ale necakam zazrak..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hopík
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 26. November , 2006, 13:45:00 » |
|
Kludne môžeš očakávať aj zazrak. Musíš viac tomu veriť
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 26. November , 2006, 15:11:24 » |
|
HOPIK zazraky v takomto pripade sa nedeju , tazko porovnavat uznavane znacky a dlhorocne vyvojarske dielne ktore ustavicne pracuju na TOP snimacoch , ktory sa da povedat po dreve je najdôlezitejsi ! SBS su dobre snimace - skutocne ( hral som na ne , moj priatel ich ma odadene) , ale zazrak ? ...prosim ta neprehanaj. \" Musis viac tomu verit\"...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 26. November , 2006, 15:21:58 » |
|
Po dreve je najdolezitejsia kobylka, potom nulty prazec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 26. November , 2006, 15:31:29 » |
|
cutaj napísal:HOPIK zazraky v takomto pripade sa nedeju , tazko porovnavat uznavane znacky a dlhorocne vyvojarske dielne ktore ustavicne pracuju na TOP snimacoch , ktory sa da povedat po dreve je najdôlezitejsi ! SBS su dobre snimace - skutocne ( hral som na ne , moj priatel ich ma odadene) , ale zazrak ? ...prosim ta neprehanaj. \" Musis viac tomu verit\"... neviem ako tvoj kamarat, ale ja som mal od pana Slapaka asi 20 snimacov a kludne dam za ne ruku do ohna.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 26. November , 2006, 16:06:39 » |
|
zaujimave nazory..dik, roberto!:whistle:
|
|
|