Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 12:40:31
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: RotavatoR  (Prečítané 7784 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Schuldiner
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 106

« kedy: 29. November , 2006, 13:39:47 »

noo takze toto je moja amaterska kapela z dubnice nad vahom , jej existencia je asi  1 a pol roka , neni to bohvie co  kedze   kazdy clen  v tejto kapele hra na hudobny nastroj  max. 3 roky  ale aj tak chem vediet ze ako sme na tom. takze budem rad ak  niekto  vyjadri svoj nazor ohladne tejto kapelky. pripajam  jednu nasu vlastnu skladbu  ktoru sme nahrali len tak v skusobni takze ani kvalita nic moc

« Posledná zmena: 02. November , 2007, 20:08:59 od Schuldiner » Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #1 kedy: 29. November , 2006, 13:41:47 »

dobry nazov :silly:
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #2 kedy: 29. November , 2006, 14:07:04 »

mne sa to celkom pacilo :) len meistami sa mi zdalo akoby ste neboli zohrati :) a spev vyladit Žmurk
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 29. November , 2006, 14:07:31 »

No akoze podla mna velmi fajn hlavne po napadovej stranke.... jedine ten spev mi pride taky trocha \"novodoby\" ale nie je ani ten najhorsi. Mne sa to  dost pacilo.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #4 kedy: 29. November , 2006, 14:16:54 »

Coil maju album Horse Rotovator :)

Ukazku si vypocujem doma.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 29. November , 2006, 14:32:55 »

Viem si to predstavit ak by to bolo nahrate v studiu.Trosku vylepsit spev,naslahat tam nejake vokaly a bolo by to fajn.Asi by som skratil pasaz od 3:09 - 3:53 a solo po tej pasazi.Inak dobre.Drzim palce.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6 kedy: 29. November , 2006, 21:32:33 »

Schuldiner napísal:
Citácia
....ktoru sme nahrali len tak v skusobni takze ani kvalita nic moc ...

Nechcem byt za rypaka, ale toto ste nenahravali \"len tak v skusobni\". Je to nahravane normalne do stop, dokonca s playbackami. Je to standardny demac z lacneho alebo provizorneho (mozno naozaj skusobnoveho) studia. Je tam pocut aj akusi mixaz, takze nas tu neklam Žmurk

Co mi osobne vadi, tak ze nas tu krmis 80kbps / 32kHz mp3, co je na ucho velky hnus. Pripajam sa ku GHS, ze je to prilis dlhe a roztahane. Zvuk mohol byt lepsi (ale zase aj horsi). Spevak spieva dost falosne - nad tolerovatelnu normu. Inak fajn - pracujte a bude to dobre.

Jo - a stipku originality Žmurk
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #7 kedy: 29. November , 2006, 23:28:22 »

dlllhe je to a tie vokaly tam chybaju len na speve by to vazne chcelo popracovat hlavne na tych koncovych tonoch tie su tam zvacsa vypustene do nevim boha
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #8 kedy: 29. November , 2006, 23:52:47 »

Celkom v pohode skladba na dĺžku hrania jednotlivých členov a kapely. Asi ste ešte teenageri (?)..

Keď už ste tie sóla playbackovali, mohli ste to radšej nahrať bez spevu a spevák potom mohol dospievať v kžude svoj part, prípadne aj nejaký ten vokál. Alebo to nahrával až dotatočne?
Nevadia mi ani tie rozvíjania nápadov, nezdá sa mi to až tak zdĺhavé. V pohode to plynie. X starých metalových kapiel podobne rozvíjalo nápady, trvalo to dlho a často podstatne nudnejšie. :) Do rádia by sa to samozrejme muselo skrátiť na polovicu. Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 30. November , 2006, 00:05:05 »

No ja by som povedal, ze to cele nie je nahravane naraz, ale po nastrojoch, takisto spev zvlast, ale asi sa v tom prilis rypem a mozno sa mylim _:)
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 30. November , 2006, 01:49:19 »

rastis napísal:
Citácia
No ja by som povedal, ze to cele nie je nahravane naraz, ale po nastrojoch, takisto spev zvlast, ale asi sa v tom prilis rypem a mozno sa mylim _:)

Zarypnem aj ja.Ak bol spev dospievany az potom tak vam mozem poradit len jedno.A to,bud nech chalan zacne ´´cvicit hlas´´ alebo vazne vymente spevaka.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 30. November , 2006, 01:54:02 »

Schuldiner napis uz konecne ako to s tou nahravkou vlastne je Žmurk

* pic0714.jpg (24.12 KB, 400x267 - prehliadnuté 703 krát.)
« Posledná zmena: 02. Január , 2007, 16:22:13 od Martinlm » Zaznamenané
Schuldiner
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #12 kedy: 30. November , 2006, 06:15:07 »

no takze sooom rad ze sa vam to apon trocha pacilo, nooo  naozaj som neklamal ked som povedal ze je to demo zo skusobne, rastis mal pravdu ked povedal ze je to navise stop , mali sme v skusobni pc a  len tak sme to natrieskali v jednom programe dokopy. kedze sme v takychto veciach amateri co sa tyka  nahravania aj mixaze a masteringu / aj hrania :) / tak to vyznie ako to vyznie. som rad ze mate taky nazor na spevaka ako ja , ten hlas na tej nahravke  je uz ovela lepsi ako ma len na sucho kazda spevova stopa je naspievana  2 x aby t mal mohutnejsi hlas ale aj tak je to stale na hovno,  v refrenoch su tiez vokaly a a samozrejme nejaky ten efektik ....   som mu minule povedal  ze nevie dobre spievat a ze sa mi to vobec nepaci tak on sa spakoval z kapely sam :) , kapela bola nasrata trocha na mna ale  vidim ze dost z vas zdiela moj nazor na spev takze  som spravil asi dobre :) ...  a este ma napadla jedna vec  DUBNICKA METALOVA KAPELA HLADA SPEVAKA  NENAJDE SA NIEKTO LEPSI AKO NA TEJ NAHRAVKE CO STE POCULI Huh!? :D
a este fakt posledna vec nezda sa vam ten nazov ROTAVATOR taky divny ? :D
Zaznamenané
Schuldiner
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #13 kedy: 30. November , 2006, 06:31:31 »

a este k tej dllzke skladby , mozno je  dost dlahaa  a  niektorym sa to nepaci ale mi hrame zatial hlavne  pre seba a takto sa nam to celkom pozdava proste je to presne to co sme tou skladbou chceli povedat , keby  nam niekto radil ze aha tam to skrat  hentam nie tak uz to neni  nasa tvorba, a aspon je plna zmien ked je taka dlha sak nemeleme tam furt  3 kila dookola, samozrejme ze casom ked sa trochu zabehame nabereme nejake skusenosti a mozno  zmenime nazory ale teraz nam to tak vyhovuje, ved kazdy raz zacinal....
..................inac fakt coool stranka tyto gitaristi.sk clovek sa tu toho kopu dozvie,vzdy tu niekto poradii a taaaak .............
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 30. November , 2006, 10:10:20 »

Mozno ste nemuseli toho spevaka hned vyhodit. Zase az taky neriesitelny pruser to mozno nemusel byt, pokial by sam chalan chcel a makal. Ale zase ked odisiel sam po kritike, co uz s nim... Drzim palce do buducnosti. Aj koncertujete, ci zatial este moc nie ?
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.033 sekund, 23 otázok.