Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« kedy: 02. Apríl , 2005, 23:23:27 » |
|
Marshall "Speaker Sim" ..Predatorom ospevovany, tak si rastis povedal, ze to skusi. Spinavu pracu som si zobral na starost ja. suciastky na vysokych nohach prva suciastka orientovana diagonalne uz len par uprav... hotova vec. aspon tie suciastky su na kratsich nohach. nespajkujem pekne. cela suprava homemade marshall crepmaster MP3 1. riff cez speaker sim 2. riff bez s.s. 3. kvazi solo cez s.s. 4. a bez odporucane napajanie bolo +-12V, ale ide aj na +-4,5V, cize klasicky adapter na efekty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 03. Apríl , 2005, 02:04:26 » |
|
No hodne to tomu zvuku pomohlo - pekne zagužatené, fakt to zneje skoro ako cez aparát. MartinLM - čo na to povieš, keby som ťa pootravoval, aby si spravil ešte jeden? :hm
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 03. Apríl , 2005, 10:41:17 » |
|
spravit znova to iste nie je velky problem. asi este bude treba poriesit napajanie, ale ide to aj z bezneho adaptera, aky sa pouziva na efektove pedale. to, co vidis na 6tej fotke by sa dalo spravit. krabicku si rastis spravi sam no a mozno este ten zdroj k tomu - rastis ma 12V trafo, z ktoreho by sa spravilo +-9V - teda vacsi vystup atd. co na to elektrotechnici? takto som musel booster ubrat tak na 1/4 volume, aby to neskreslovalo na speaker sime.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 03. Apríl , 2005, 11:21:51 » |
|
dost dobre, zvuku to jednoznacne pomohlo:) ake boli naklady na vyrobu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 03. Apríl , 2005, 12:31:37 » |
|
kupili sme rezistory a kondenzatory za 59,- ak sa nemylim. ja som zoshnal plosny spoj, paticu na integrovany obvod, integrovany obvod. rastis dodal dva velke konektroy jack samice a jeden maly konektor jack samicu a zdroj 9V 0,5A sused mato dodal cin, prepojky, zapozical spajkovacku, merak, klieste ploche, klieste na strihanie, pinzetu predator dodal schemu a know-how magez pozical kabel jack-jack, bez ktoreho by bolo testovanie nemozne. taka jednoducha vec a tolko roznych ludi prispelo dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 03. Apríl , 2005, 13:20:49 » |
|
zaujimave.. ze by ste rozbehli manufuckuru na Marshallovske simulatory speakrov?
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 03. Apríl , 2005, 22:12:04 » |
|
Ok MartinLM, tak si u teba jeden objednávam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 03. Apríl , 2005, 23:48:32 » |
|
mozno by si to pred tym mal pocut a hlavne vidiet nie len z mp3 a foto, ale aj na vlastne usi a oci. plosny spoj.. hadam sa bude dat v gm kupit, uplne staci nejaky univerzalny. ak sa rozhodnes pouzivat to so standartnym sietovym adapterom, tak je to jednoduche.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 04. Apríl , 2005, 10:12:21 » |
|
a na co ti to vlastne bude, ked mas pod? tomu nerozumiem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 04. Apríl , 2005, 16:35:06 » |
|
Znie to dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 04. Apríl , 2005, 22:06:54 » |
|
a co na to rastis, pre ktoreho to bolo cele realizovane, ale tuto temu obchadza?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 04. Apríl , 2005, 22:38:52 » |
|
MrtinLM - az dnes som sa k tomu dostal. Vyzera to funkcne, tesim sa na to ! Hovoril som Ti, ze to budeme predavat, takze ziadne ""aj ja chcem, aj ja chcem"" (- ze Pitu). Najprv musime spravit marketingovy plan, potom sa uvidi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 04. Apríl , 2005, 23:41:23 » |
|
MartinLM - čo sa staráš, na čo to bude, doma už len tomu nejaké využitie nájdem, možno otestujem spojenie s driveom z iných efektov, ktoré sa mi samé osebe moc nepáčia, ako budú znieť potom. Podobne, ako sa tebe zmenil ten nepríjemný zvuk, čo ti liezol z efektu na celkom prijatežný. Rastis - veď som písal, že si objednávam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 05. Apríl , 2005, 08:58:56 » |
|
Páni nie je problém navrhnúť plošák a dať spraviť 100ks súčiastky zoženiem a napájkovať to je hračička akurát nejakú krabičku a je to neviem o čo vám ide.
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 05. Apríl , 2005, 10:17:57 » |
|
pche, tato velkovyroba takto je kazdy kus neopakovatelny original, ku kazdemu sa pristupuje individualne kazdy inak vyzera, ma kusok ine zapojenie, jedno sa vsak nemeni - zvuk marshall
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|