rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1005 kedy: 18. Jún , 2008, 15:28:43 » |
|
dnes som tu zaregistroval porovnavanie "technickych kvalit" Pagea, Claptona a Becka. najprv mi zabehlo, potom som sa rozosmial a teraz pocuvam album Who Else a masturbujem si popritom do rytmu. Dugo - kym ty vymyslas hentie vykopavky CSSR popmusic, tak si upirat hocijake 3 albumy Jeff Becka, dokonca Ti poradim 70te roky Blow by blow, 80te roky There an Back a napriklad posledny 2004 - Jeff. alebo jeb nato, mne to je vlastne dost jedno... len ide o to, ako Ti zalezi na vahe vlastneho nazoru.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #1006 kedy: 18. Jún , 2008, 21:38:56 » |
|
dnes som tu zaregistroval porovnavanie "technickych kvalit" Pagea, Claptona a Becka. najprv mi zabehlo, potom som sa rozosmial a teraz pocuvam album Who Else a masturbujem si popritom do rytmu. Dugo - kym ty vymyslas hentie vykopavky CSSR popmusic, tak si upirat hocijake 3 albumy Jeff Becka, dokonca Ti poradim 70te roky Blow by blow, 80te roky There an Back a napriklad posledny 2004 - Jeff. alebo jeb nato, mne to je vlastne dost jedno... len ide o to, ako Ti zalezi na vahe vlastneho nazoru. vsetko co som od becka zatial pocul boli len same feelingove pomale veci. skusim si nieco najst a potom napisem. uvidime. a na moju muziku mi nesahaj, mozem si pocuvat co chcem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #1007 kedy: 19. Jún , 2008, 10:31:18 » |
|
trivium, children of bodom, rammstein, stara sepultura a este nejaky judas priest len z lutosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1008 kedy: 19. Jún , 2008, 10:31:59 » |
|
dnes mam KabaTovy den
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #1009 kedy: 19. Jún , 2008, 10:37:50 » |
|
a ja zas AC/DC den
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1011 kedy: 19. Jún , 2008, 10:57:38 » |
|
vsetko co som od becka zatial pocul boli len same feelingove pomale veci. skusim si nieco najst a potom napisem. uvidime. a na moju muziku mi nesahaj, mozem si pocuvat co chcem ad "pomale filingove veci"... donesiem Ti cosi od neho, dobre ? je mi jasne, ze je to dost specificke, aby sa to lubilo kazdemu... ale pre celkovy prehlad to zase az take marne nie je, vediet co robi jeden z toho "slavneho tria".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #1012 kedy: 19. Jún , 2008, 11:19:04 » |
|
ad "pomale filingove veci"... donesiem Ti cosi od neho, dobre ? je mi jasne, ze je to dost specificke, aby sa to lubilo kazdemu... ale pre celkovy prehlad to zase az take marne nie je, vediet co robi jeden z toho "slavneho tria".
mozes ok.. ale co som zatial youtuboval tak som nasel len nake divne veci. nevim... moc sa mi to nelubilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #1013 kedy: 19. Jún , 2008, 11:26:23 » |
|
whitney houston - i will always love you boney M - rivers of babylon miro jaros - tlakova niz eva mazikova - ina zena petr hapka feat. hana hegerova - levandulova
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1014 kedy: 19. Jún , 2008, 13:06:18 » |
|
mozes ok.. ale co som zatial youtuboval tak som nasel len nake divne veci. nevim... moc sa mi to nelubilo.
uz je stary jak matuzalem. koncertuje sice stale dost vela, ale vsetko klucove je u neho uz dlhe roky na albumoch. live to len dotahuje do nejakch zrozumitelnych poloh a hra tam viac menej iba picovinky na efekt. ale ludom to tak staci. ziram, ze v roku 2006 vytiahol s nejakymi typkami skladbu za Blow by blow z roku 1975. to bolo jazzrockove obdobie, delilo sa to na komercacky hardrock typu LZ, DP, alebo fajnslekerky jazzrock... http://youtube.com/watch?v=BCzdKdajEIcje to strasne odflaknute prevedenie z Beckovej strany, ale vidno, ze hra s nadhladom a prstom v riti, usmieva sa a bavi sa. ale davam to na margo toho, ze stary 70 rocny koko*t, ktory uz ani len brnkatkom nehrava poslednych 20 rokov a oprasil technicky narocne cislo... a tu je nejaky blues, ako ho dnes dava: http://youtube.com/watch?v=9Ej3BdMpgZwnaschval davam co najcerstvejsie linky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #1015 kedy: 19. Jún , 2008, 13:23:15 » |
|
dnes je to brazilsky O terco - criaturas da noite [img width= height=]http://members.home.nl/jpgr/Thumbsup64.jpg[/img]
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #1016 kedy: 19. Jún , 2008, 13:39:40 » |
|
uz je stary jak matuzalem. koncertuje sice stale dost vela, ale vsetko klucove je u neho uz dlhe roky na albumoch. live to len dotahuje do nejakch zrozumitelnych poloh a hra tam viac menej iba picovinky na efekt. ale ludom to tak staci. ziram, ze v roku 2006 vytiahol s nejakymi typkami skladbu za Blow by blow z roku 1975. to bolo jazzrockove obdobie, delilo sa to na komercacky hardrock typu LZ, DP, alebo fajnslekerky jazzrock... http://youtube.com/watch?v=BCzdKdajEIcje to strasne odflaknute prevedenie z Beckovej strany, ale vidno, ze hra s nadhladom a prstom v riti, usmieva sa a bavi sa. ale davam to na margo toho, ze stary 70 rocny koko*t, ktory uz ani len brnkatkom nehrava poslednych 20 rokov a oprasil technicky narocne cislo... a tu je nejaky blues, ako ho dnes dava: http://youtube.com/watch?v=9Ej3BdMpgZwnaschval davam co najcerstvejsie linky ten blues som videl uz davno, lubil sa mi akurat zaciatok jak hral McLauglina.. bolo to dalej zajimave ale ze by som padal zo stolicky tak to asi ne. a tie prsty teda nechapem, preco nehra brnkatkom? to druhe si kuknem ked dojdem z prace.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1017 kedy: 19. Jún , 2008, 13:48:22 » |
|
Beck hral niekedy Laflina ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #1018 kedy: 19. Jún , 2008, 13:54:25 » |
|
Beck hral niekedy Laflina ? omg, sak to je pred bluesom v tom druhom videu... ci pockat - to zlozil Beck a McLauglin to coveroval na svojej solovke? Good Bye Pork Pie Hat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1019 kedy: 19. Jún , 2008, 13:56:20 » |
|
vobec o tom neviem, nic mi to nehovori a nie som na stope. prvy link je Beckova skladba z jeho jazzrockoveho obdobia, z albumu Blow by Blow z 1975.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|