ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #630 kedy: 07. Február , 2008, 21:40:21 » |
|
Diskografia Cream posledný týždeň dokola ... ... Kedže moc toho nevydali,tak je to ozaj "hodne dokola". Prave včera som počuval Disraeli....... a Wheels........ Good,good.Mňam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #631 kedy: 07. Február , 2008, 21:46:12 » |
|
Kedže moc toho nevydali,tak je to ozaj "hodne dokola". Prave včera som počuval Disraeli....... a Wheels........ Good,good.Mňam. Outside my window iiiiiiis a treee ... F .. A .. Dmi .. Dmi/C ..G .... :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #632 kedy: 07. Február , 2008, 21:52:06 » |
|
Outside my window iiiiiiis a treee ... F .. A .. Dmi .. Dmi/C ..G .... :D
Može byt aj "Outside Woman Blues"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #633 kedy: 07. Február , 2008, 21:52:40 » |
|
yngsteen, hehe, predstavil som si ako niekto ide po meste a nebude si "hm-kat", ale bude sucho hovorit " F .... A .... Dmi/C ... "
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #634 kedy: 08. Február , 2008, 12:20:56 » |
|
vyborne DVD. dostat sa tak niekde ku koncertu z Donningtonu z ktoreho je na DVD par songov...
ty vole iny bordel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #635 kedy: 08. Február , 2008, 17:44:07 » |
|
Helloween - Mr. Ego Iron Maiden - 22 Acacia Avanue Manowar - Hand of Doom Metallica - Fade to Black Scorpions - Big City Nights
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #636 kedy: 08. Február , 2008, 19:13:03 » |
|
yngsteen, hehe, predstavil som si ako niekto ide po meste a nebude si "hm-kat", ale bude sucho hovorit " F .... A .... Dmi/C ... " No jo načo kaziť pekné songy svojou interpretáciou ked sa dajú poňať popisne ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #639 kedy: 09. Február , 2008, 15:29:30 » |
|
načo to tu vždy píšete? nainštalujte si last.fm a hoďte tu tabuľku a je to vsetko v poraaadku, len ten valentin mi tam nesedi :D ja viem, o par dni je to tu, ale naco si tym kazit uz teraz vikend :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #640 kedy: 09. Február , 2008, 16:46:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #641 kedy: 09. Február , 2008, 16:51:54 » |
|
Valentina neznášám ale mohla by mi ta moja dať pol melona.Všetko by som to v hudebninách nechal:))))
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #642 kedy: 09. Február , 2008, 17:10:51 » |
|
Valentina neznášám ale mohla by mi ta moja dať pol melona.Všetko by som to v hudebninách nechal:))))
hmm... to nie je správne-... ja by som tam nechal tak asi najviac 150 tisíc a bol by som spokojný
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #644 kedy: 10. Február , 2008, 13:44:19 » |
|
za pol melona by som si kupil 5 les paulov a keby mi dali mnozstevnu zlavu(ved nie kazdy dojde do shopu a kupi vsetky les pauli) tak by mi ostalo aj na mesinu s bednou :G paci sa mi tvoje zmyslanie.. 5X LP a Mesa s boxom.. mozno sa raz dockame a bude to jak v McDonalde, ze len dojdes ked si zmyslis, vypytas si Stredne LP menu a za par supiek si vybaveny :D neskor mozno bude aj drive through, pekne z auta si objednas..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|