Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
05. December , 2024, 04:21:18
Strán: 1 ... 186 187 [188] 189 190 ... 235 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: top 5 pre dnesny den  (Prečítané 680672 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #2805 kedy: 08. Február , 2011, 16:30:20 »

atomic rooster - vsetko mozne  Na zdravie!

Od nich mam najradsej album Death walks behind you, inak nic moc.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2806 kedy: 08. Február , 2011, 17:31:14 »

Od nich mam najradsej album Death walks behind you, inak nic moc.

Aj ja.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #2807 kedy: 10. Február , 2011, 23:24:35 »

hej hej..death walks behind you je prvý čo som od nich počul a aj ma doteraz najviac baví ! :-)
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kubo63
miestny štamgast

West Coast

« Odpoveď #2808 kedy: 15. Február , 2011, 15:46:01 »

Premiata Forneria Marconi. Prvy krat som pocul album Per un Amico asi pred rokom a nejak som na nich zanevrel, aj ked ich kritici vyzdvihuju do nebies. Dneska ma ale velmi potesil album Storia di un Minuto, sice to tiez nie je uplne to prave orechove pre mna, ale najma skladby Dove...Quando...(Parte I,II) su naozaj paradne.

Aj tak ma to ale nepresvedcilo o tom, aby by som ich zaradil medzi to najlepsie z tej doby.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2809 kedy: 15. Február , 2011, 22:17:40 »

Premiata Forneria Marconi. Prvy krat som pocul album Per un Amico asi pred rokom a nejak som na nich zanevrel, aj ked ich kritici vyzdvihuju do nebies. Dneska ma ale velmi potesil album Storia di un Minuto, sice to tiez nie je uplne to prave orechove pre mna, ale najma skladby Dove...Quando...(Parte I,II) su naozaj paradne.

Aj tak ma to ale nepresvedcilo o tom, aby by som ich zaradil medzi to najlepsie z tej doby.

Per Un Amico je podla mna uzasny album po instumentalnej stranke. Tak pestre napady a tak pekne prepojene...  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
killo
stály hosť

« Odpoveď #2810 kedy: 16. Február , 2011, 14:05:54 »

Ako som začal cvičiť Hommage a J.S. Bach od Collegium Musicum, som začal opäť aktívnejšie počúvať ich albumy...a musím uznať ozajstný masterpiece, ktorý mi rotuje v prehrávači už asi týždeň v kuse je album Marian Varga a Collegium musicum..všetky veci sú tam skvelé, veľmi dobrý je tento skvost - hymna môjho dnešného dňa :-)

Collegium Musicum - Prelúdium C Dur A Cast' Z Baletu Rómea A Júlia

Zaznamenané

Captain SEXXX !!
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #2811 kedy: 16. Február , 2011, 14:13:17 »

Ako som začal cvičiť Hommage a J.S. Bach od Collegium Musicum, som začal opäť aktívnejšie počúvať ich albumy...a musím uznať ozajstný masterpiece, ktorý mi rotuje v prehrávači už asi týždeň v kuse je album Marian Varga a Collegium musicum..všetky veci sú tam skvelé, veľmi dobrý je tento skvost - hymna môjho dnešného dňa :-)

Collegium Musicum - Prelúdium C Dur A Cast' Z Baletu Rómea A Júlia

toto je moj najoblubenejsi album od nich  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2812 kedy: 16. Február , 2011, 14:13:35 »

ja mam velky problem akceptovat sudobych autorov, ktori nazvu svoje dielo preludium v C dur.. za prve, kebyze to robime vsetci tak nas jebne, za druhe, posobi to dojmom ze ten song vznikol pre pseudointelektualov co sa rozpravaju o termonuklearnych procesoch a kvantovej mechanike (ano aj to som zazil)  v Klube Umelcov na Safku a za vecer vyriesia aspon 3 svetove krizy
velmi to na mna posobi ako ked nas jeden spolocny znamy pise na FB statusy ze - jaky som pan, na konzerve sme dostali zadanie zlozit preludium v Cdure a dnes v autobuse som ho skladal v hlave podla sablonky  Bavím sa skvele

kazdopadne je to hrozne agro cela ta skladba, dost ze kolotoce a beznemu cloveku to nic nepovie  :)
« Posledná zmena: 16. Február , 2011, 14:15:47 od kaolko » Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2813 kedy: 16. Február , 2011, 15:59:08 »

preludium in G point
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #2814 kedy: 16. Február , 2011, 16:01:04 »

preludium in G point

hovori sa G-spot ked uz tak  Na zdravie! inac zappa mal na Jazz from Hell skladbu ze G-spot Tornado  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast

West Coast

« Odpoveď #2815 kedy: 16. Február , 2011, 19:29:38 »

ja mam velky problem akceptovat sudobych autorov, ktori nazvu svoje dielo preludium v C dur.. za prve, kebyze to robime vsetci tak nas jebne, za druhe, posobi to dojmom ze ten song vznikol pre pseudointelektualov co sa rozpravaju o termonuklearnych procesoch a kvantovej mechanike (ano aj to som zazil)  v Klube Umelcov na Safku a za vecer vyriesia aspon 3 svetove krizy
velmi to na mna posobi ako ked nas jeden spolocny znamy pise na FB statusy ze - jaky som pan, na konzerve sme dostali zadanie zlozit preludium v Cdure a dnes v autobuse som ho skladal v hlave podla sablonky  Bavím sa skvele

kazdopadne je to hrozne agro cela ta skladba, dost ze kolotoce a beznemu cloveku to nic nepovie  :)

Je to hudba, ktora ma svoje publikum. Dneska je ina doba, vtedy si Varga nepotreboval dokazovat aky je pan a robit nezrozumitelnu muziku. Urcite vies ze sam je trosku mimo a tiez vies ze to nie je typ ako Ursiny, ktory sa v tom vyzival a zamerne sa snazil robit hudbu nejak inak, iba pre urcitu skupinu ludi a to z tej hudby aj ide, taky odstup.  Varga robil to co ho bavi. Pisal si preludia, pretoze miluje klasicku hudbu a robil aj pesnicky s Hammelom, lebo mal rad Beatles.

Osobne mam najradsej Konvergencie, hlavne Concerto in D, ale instrumentalne, nie kompozicne sa mi najviac paci tento zivak.
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #2816 kedy: 17. Február , 2011, 00:42:28 »

Tento rok bude naplno metalovy.... tesim sa kolko albumov vide za toto obdobie a teraz ma prekvapili s navratom Mercenary... popichi  Bavím sa skvele
http://www.metal-hammer.de/Mercenary_METAMORPHOSIS_Stream_english
Zaznamenané

Im a little princess
killo
stály hosť

« Odpoveď #2817 kedy: 18. Február , 2011, 01:28:13 »

Kaolko tam islo o to ze to vychadzalo priamo z temy toho baletu...
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #2818 kedy: 19. Február , 2011, 11:19:37 »

za chvilu je tu new Amon Amarth
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #2819 kedy: 20. Február , 2011, 11:21:46 »

novy singel radiohead, gitary sa nakoniec nekonaju  Neser ma!. je to divne nevyrazne ale ma to strasne zaujimavy zvuk
Zaznamenané
Strán: 1 ... 186 187 [188] 189 190 ... 235 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.