rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2925 kedy: 17. Marec , 2011, 17:34:16 » |
|
ono v porovnani so svetovou scenou mi Collegium vzdy znel ako taky slabsi odvar z ELP, ...
ono sa to lahko da sklznut k porovnavaniam, ale ak si pocul vsetko od ELP a vsetko od Collegii, tak mozno obe collegiovske Live, ale skorej len ta prva je muzika na sposob ELP z LP Tarkus... ale kazda ta kapela mala podstatne sirsi zaber a tych podobnosti medzi nimi zase az tak vela nebolo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2926 kedy: 17. Marec , 2011, 17:35:46 » |
|
infantilný artrock , nemam nič proti muzikantom ale ten prihriaty hlas Hamela mi nikdy moc nesedel , a aj Varga keby nedrogoval tak je len normálny konzervatorista ktorí to ani nedokončil ,ale za to že mali odvahu a invenciu na taketo veci v tej dobe - klobuk dole
a dalsi expert ale ani mne sa Hammel nikdy nepacil, to suhlasim s Tebou... ono to bolo mozno aj malinko trosku o tom, ze s Hammelom sa v tych dobach oplatilo kamaratit, ale ktovie ci to nie su len take famy a ci to vlastne dnes este niekoho zaujima
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #2927 kedy: 17. Marec , 2011, 17:36:40 » |
|
prečo tu ja furt musím posobit ako rozbuška strašne by ma mrzelo keby sa progi a rastis zblbli pre blbost - oboch som si tak nejak oblubil a tak na zmierenie pozrite sa jej do výstrihu a počúvajte jej geniálny hlas a všetko bude zrazu fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2928 kedy: 17. Marec , 2011, 17:39:13 » |
|
prečo tu ja furt musím posobit ako rozbuška strašne by ma mrzelo keby sa progi a rastis zblbli pre blbost - oboch som si tak nejak oblubil a tak na zmierenie pozrite sa jej do výstrihu a počúvajte jej geniálny hlas a všetko bude zrazu fajn
neboj, my ideme s progacom v piatok na pivo(pivaaaaa), ci si tam dame medzi nimi aj po drzke uz nehra rolu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2929 kedy: 17. Marec , 2011, 17:42:01 » |
|
pri vsetkej ucte k Tvojmu vkusu - vacsina tych Tvojich veci co si mi pustal akoze "hen, lepsie jak Collegium" - nejake tie talianske veci - tak mne to prislo ako blbosti... Ale prosim Ta, instrumentalne sa moze Varga oproti talianskym klavesakom akurat vies co. Si vezmi, kto na svete z progfandov pozna Collegium a ako je to s talianskymi kapelami.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #2930 kedy: 17. Marec , 2011, 17:42:36 » |
|
uf či by som sa pridal chmelovu polievočku ja možem ale to keby som šiel s Vami tak by ste ma po tretom asi zabili lebo ja potom dost trepem a podla Vás trepem aj bez toho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #2931 kedy: 17. Marec , 2011, 17:43:11 » |
|
pri vsetkej ucte k Tvojmu vkusu - vacsina tych Tvojich veci co si mi pustal akoze "hen, lepsie jak Collegium" - nejake tie talianske veci - tak mne to prislo ako blbosti... S tymto tiez s tebou nesuhlasim. Collegium mam naozaj rad, ale taliansky prog je uplne niekde inde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2932 kedy: 17. Marec , 2011, 17:43:25 » |
|
uf či by som sa pridal chmelovu polievočku ja možem ale to keby som šiel s Vami tak by ste ma po tretom asi zabili lebo ja potom dost trepem a podla Vás trepem aj bez toho Ved dojdi.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2933 kedy: 17. Marec , 2011, 17:44:04 » |
|
S tymto tiez s tebou nesuhlasim. Collegium mam naozaj rad, ale taliansky prog je uplne niekde inde. Rasto nezvlada pocuvat taliancinu a pozna Vargu osobne, to preto je zaujaty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #2934 kedy: 17. Marec , 2011, 17:45:34 » |
|
infantilný artrock , nemam nič proti muzikantom ale ten prihriaty hlas Hamela mi nikdy moc nesedel , a aj Varga keby nedrogoval tak je len normálny konzervatorista ktorí to ani nedokončil ,ale za to že mali odvahu a invenciu na taketo veci v tej dobe - klobuk dole
cital si tu vargovu biografiu? vies preco tu konzervu nedokoncil?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #2935 kedy: 17. Marec , 2011, 17:46:07 » |
|
ale ten Varga je podla mna výnimočný akurát tak vzhľadom a motorikou, ked som naposledy na nom bol tak to bolo riadne o ničom , počul som aj u nás na slovensku zopár podstatne menej známych kapiel s väčšou kvalitou . Ale samozrejme vrámci tej doby boli good aj ked Fermatu som mal radšej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2936 kedy: 17. Marec , 2011, 17:46:55 » |
|
S tymto tiez s tebou nesuhlasim. Collegium mam naozaj rad, ale taliansky prog je uplne niekde inde. no vsak ale naco to porovnavat. ked si zoberes cele Collegia, co za tych 10 rokov dali von, tak to bola taka strasna zmeska roznej hudby, ze porovnavat to s nejakymi Banco del Mutuo Soccorso nema vobec ziadny zmysel...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2937 kedy: 17. Marec , 2011, 17:47:54 » |
|
ked si zoberes cele Collegia, co za tych 10 rokov dali von, tak to bola taka strasna zmeska roznej hudby
Ved to, kopa priemeru a malo vynimocneho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2938 kedy: 17. Marec , 2011, 17:48:49 » |
|
Ale samozrejme vrámci tej doby boli good aj ked Fermatu som mal radšej
Aj ja, Fermata bola aspon relativne konzistentna a sekala jeden dobry album za druhym.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #2939 kedy: 17. Marec , 2011, 17:49:35 » |
|
cital si tu vargovu biografiu? vies preco tu konzervu nedokoncil? nečítal nejak sa na neho neorientujem , len ma vždy sralo že ked chcel ist niekto v detve intelektuál musel počuvat Vargu - to je choré už s princípu na to pivo raz isto prídem ale potom budem musiet aj niekde prespat alebo si pripomeniem staré stanično lavičkove časi a posed spiaceho pohoniča
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|